To Athens Beverly Hills Medical Group, πάντα πρωτοπόρο στις νέες τάσεις της ιατρικής επιστήμης, παρέχει σε αποκλειστικότητα τις REVIV θεραπείες και τα προϊόντα της.

Τα energy boosters REVIV χρησιμοποιούνται ως αναζωογονητικές θεραπείες, με σκοπό την άμεση αναζωογόνηση του οργανισμού και αποτελούν την νέα τάση της ιατρικής επιστήμης για:

  • αντιμετώπιση της αφυδάτωσης, της κόπωσης, του stress,
  • ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • μείωση των ελεύθερων ριζών
  • αντιμετώπιση αλλεργιών, jetlags, κρυολογήματος και ιώσεων
  • ώθηση ενέργειας
  • αυξηση του μεταβολισμού
  • απώλεια βάρους
  • αντιγήρανση

Πρόκειται για ορούς energy boosters, που έχουν σχεδιαστεί από ιατρούς, εξελίχθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και έχουν ήδη εφαρμοστεί και γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε πολλά μέρη του κόσμου.

Επιστημoνικά κέντρα REVIV λειτουργούν ήδη με μεγάλη επιτυχία στο Los Αngeles,στη Νέα Υόρκη, στο Miami, στο Las Vegas, στο Λονδίνο, στο Μάντσεστερ, στο Τορόντο, στο Ντουμπάι, στο Άμστερνταμ, στον Άγιο Δομήνικο, στο Δουβλίνο, στην Ibiza, στο Hong – Kong, στη Νότια Αφρική και πλέον η νέα μέθοδος ευεξίας και ενέργειας ήρθε και στο Athens Beverly Hills Medical Group στην Αθήνα.

Οι REVIV εγχύσεις ενέργειας καλύπτουν 8 διαφορετικές ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού και αποτελούν τον ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο (σε ποσοστό 100%) για την άμεση  εισαγωγή στην κυκλοφορία του αίματος, παραγόντων ενυδάτωσης και ευεξίας.

Δώστε στον οργανισμό σας την ευκαιρία να ενισχύσει την ενέργειά του, αντιμετωπίζοντας ολιστικά τις ανάγκες του σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς σας, με τους νέους ορούς REVIV!

 

Συνήθεις ερωτήσεις

TI ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ REVIV;

Προσφέρουμε ενδομυϊκές εγχύσεις  κατάλληλες για την αναπλήρωση ενυδάτωσης , βιταμινών και για την ανακούφιση από τα συμπτώματα μέθης, καθώς και για τη γενική ευεξία του σώματος.

Επίσης, προσφέρουμε 3 ενδομυϊκές ενέσεις  που βοηθούν στην αύξηση ενέργειας στην εγρήγορση και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ;

Ο διαχείριση γίνεται από γιατρούς και πιστοποιημένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία.

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;

Όλες οι ενδοφλέβιες θεραπείες περιέχονται σε 1 λίτρο ορού, ο οποίος θα σας ενυδατώσει. Ο δεύτερος ασκός είναι προαιρετικός και με επιπλέον χρέωση.

Ο ορός HYDROMAX αποτελεί μία ενυδατική έγχυση, αποτελούμενη από καθαρό ορό, χωρίς την προσθήκη βιταμινών ή φαρμάκων .

Ο ορός ULTRAVIV περιέχει βιταμίνη Β12 για ενέργεια σε συνδυασμό με φάρμακο για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων μέθης, ναυτίας, πονοκεφάλου, σωματικών πόνων και στομαχικών διαταραχών.

Ο ορός MEGABOST περιέχει συνδυασμό όλου του συμπλέγματος βιταμινών Β για ενέργεια/εγρήγορση, βιταμίνη C για το ανοσοποιητικό σύστημα, γλουταθειόνη (ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό)  επίσης για το ανοσοποιητικό σύστημα και μαγνήσιο που είναι ηλεκτρολύτης. Αυτός ο συνδυασμός είναι εξαιρετικός για υγεία και ευεξία και για όσους ανησυχούν ότι θα αρρωστήσουν και επίσης είναι ένας τρόπος αναπλήρωσης ενέργειας για όσους είχαν μία έντονη εβδομάδα με πολύ άγχος.

Ο ορός VITAGLOW περιέχει υψηλή δόση Γλουταθειόνης, ενός βασικού αντιοξειδωτικού.

Ο ορός ROYAL FLUSH αποτελεί την απόλυτη εμπειρία συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα ανάκτησης ενέργειας που παρέχει το ULTRAVIV και των πλεονεκτημάτων ευεξίας που παρέχει το MEGABOOST.

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΟΦΛΕΒΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Δεν κάνουμε αιμοληψία γιατί οι βιταμίνες που χρησιμοποιούνται είναι υδατοδιαλυτές. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα απορροφά αυτό που χρειάζεται και ό,τι δεν χρειάζεται το αποβάλλει.

 

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ;

Το κάθε άτομο αποτελεί διαφορετική περίπτωση και εξαρτάται από το σώμα του καθένα, αλλά είναι κοινή πρακτική για τις ενδοφλέβιες εγχύσεις να έχουν διάρκεια μεταξύ 29 και 49 λεπτών. Η χορήγηση των ενδομυϊκών ενέσεων διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα.