Προσωπικά στοιχεία

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιλογή ιατρού ή ειδικότητας

Επιθυμητή ημερομηνία και ώρα ραντεβού

Μορφή ημερομηνίας (mm/dd/yyyy).Ενδέχεται να μην υπάρχει διαθεσιμότητα για την επιλεγμένη ημέρα και ώρα. Σε κάθε περίπτωση ένας εκπρόσωπος του κέντρου θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Συνημμένα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μέσα σε σύγχρονες και μοναδικής αισθητικής εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 800m² παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για τη βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής σας εμφάνισης καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών σας. Σημείο αναφοράς μας είναι ο σεβασμός και η αφοσίωση στον άνθρωπο και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τις συνεργασίες μας με κορυφαίους εξειδικευμένους ιατρούς, με έμπειρο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό και με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού που βρίσκεται στην αιχμή της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας. Ιδρυτής του ABH Medical Group είναι ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, Πλαστικός Χειρουργός.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Μετά την επιτυχημένη πορεία του Athens Beverly Hills Plastic Surgery στο Κολωνάκι, το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Δερματολογίας από το 2008, δόθηκε στον Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου το έναυσμα για την επέκταση και δημιουργία ενός ιατρικού κέντρου υψηλών προδιαγραφών στην περιοχή της Γλυφάδας, πλαισιωμένο με συναφείς ειδικότητες, το οποίο θα καλύπτει ποικίλες ανάγκες στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς. Έτσι δημιουργήθηκε το ABH Medical Group, το οποίο εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2011.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Βασική μας φιλοσοφία είναι η ασφαλής και με απόλυτα επιστημονικό τρόπο παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στον τομέα της υγείας, φιλοσοφία η οποία απορρέει από την πολυετή εμπειρία των εξειδικευμένων ιατρών-συνεργατών του κέντρου μας. Για εμάς, πρωταρχικό ρόλο έχει ο σεβασμός, η ανθρώπινη επαφή και η εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε επισκέπτη του ABH Medical Group προκειμένου να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του.

Αποστολή

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, στην αιχμή της ιατρικής επιστήμης και της τεχνολογίας, παρουσιάζοντας μια «ολιστική», συνολική αντιμετώπιση σε θέματα που αφορούν στη βελτίωση της υγείας μας, της εικόνας μας, της ψυχικής μας ισορροπίας και της εξασφάλισης καλύτερης ποιότητας ζωής. Για αυτό άλλωστε και ακρογωνιαίος λίθος της δημιουργίας του ABH Medical Group αποτελεί η συνεργασία με κορυφαίους ιατρούς από διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες – τεκμηριώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πεποίθηση ότι η ομορφιά είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη σωματική και ψυχική υγεία.

ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας είναι να αποτελέσουμε ένα πρότυπο κέντρο και υποδειγματικό σημείο αναφοράς  στην υγεία και ομορφιά όχι μόνο σε επίπεδο ιατρών, υπηρεσιών και ιατρικού εξοπλισμού αλλά και σε επίπεδο έρευνας και μελέτης σε ζητήματα νέων χειρουργικών τεχνικών, νέων θεραπειών αλλά και νέων προϊόντων βασισμένων στα σύγχρονα επιτεύγματα της ιατρικής επιστήμης και βιοτεχνολογίας.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εξειδικευμένοι ιατροί από διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες με διαρκή επιστημονική ενημέρωση, σύγχρονες μεθόδους και πρωτοποριακό ιατρικό εξοπλισμό προσφέρουν υπεύθυνη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των εκάστοτε προβλημάτων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το ABH Medical Group, αντιλαμβανόμενο τη συγκυρία των καιρών, έχει υιοθετήσει μια  φιλική τιμολογιακή πολιτική προκειμένου να καταστήσει προσιτές όλες τις υπηρεσίες του. Καλέστε τώρα  στο 210-8949090 και 210-8949920 έτσι ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις ειδικές τιμές μας σε πακέτα υπηρεσιών. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με τους εξής τρόπους:
  • Άμεση εξόφληση
  • Μέσω πιστωτικών καρτών με δυνατότητα άτοκων δόσεων
  • Ε-Banking
  • Με ιδιωτική ασφάλιση – ενημερωθείτε από τον ασφαλιστή σας αν καλύπτεται η επέμβαση ή η θεραπεία που σκέφτεστε να κάνετε
  • Με δημόσια ασφαλιστικά ταμεία – διερευνήστε αν σας καλύπτει το ασφαλιστικό σας ταμείο

ΚΑΡΙΕΡΑ

Δείτε εδώ όλες τις ευκαιρίες καριέρας που μπορεί να σας προσφέρει το ΑΒΗ Medical Group.

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Δείτε εδώ τον εξοπλισμό του ABH Medical Group.

Οι εγκαταστάσεις μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

revive