ΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος, 31 Μαΐου 2022, το Athens Beverly Hills Medical Group θυμίζει πως σχεδόν τίποτα δεν είναι μη αναστρέψιμο, παρά τα ορισμένα διαπιστωμένα γεγονότα.

 

Το σημαντικότερο όλων είναι το να κατανοήσουμε το πως η νικοτίνη επιδρά στην επιδερμίδα. Οι αρνητικές επιπτώσεις αυτής της συνήθειας δεν είναι μόνο επιφανειακές, αντίθετα επηρεάζουν τον οργανισμό σε βάθος, αγγίζοντας το κυτταρικό επίπεδο. Τα καλά νέα, όπως προαναφέραμε, είναι πως η ζημιά που έχει προκληθεί μπορεί να επανορθωθεί. Κάθε τσιγάρο περιέχει περίπου 7.000 χημικές ουσίες εκ των οποίων οι 69 έχουν κριθεί επισήμως καρκινογόνες. Συνεπώς, εκτός από τον προφανή κίνδυνο, οι τοξίνες αυτές σε συνδυασμό με τη νικοτίνη συστέλλουν καθημερινά τα αιμοφόρα αγγεία περιορίζοντας τη ροή του αίματος και αυξάνοντας την πιθανότητα για την ανάπτυξη των ελεύθερων ριζών, με αποτέλεσμα να στερούν από το σώμα μας το οξυγόνο και τις βιταμίνες που χρειάζεται ώστε να αναπλάθεται τακτικά. Αυτό έχει ως βασική επίπτωση οι καπνιστές να γερνούν πρόωρα, σχηματίζοντας πολύ πιο γρήγορα ρυτίδες, θαμπάδα και έλλειψη λάμψης κυρίως στην περιοχή του προσώπου.

 

Στο Athens Beverly Hills Medical Group, με σύμμαχο την πλέον σύγχρονη τεχνολογία από το μέλλον στο παρόν, στοχεύουμε στην ολική, άμεση και ασφαλή επαναφορά του προσώπου συστήνοντας τις κορυφαίες μας θεραπείες.

 

  • Θεραπείες με Υαλουρονικό Οξύ | Fillers

 

Ο Νο.1 εχθρός της γήρανσης δεν είναι παρά ένα φυσικό συστατικό το οποίο παράγεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό: το υαλουρονικό οξύ. Με τη βοήθεια της βιοτεχνολογίας, παρασκευάζεται σήμερα στα εργαστήρια σε μορφή gel, με τη μέγιστη ασφάλεια και σε διάφορες πυκνότητες, ώστε να αντιμετωπίζονται οι ρυτίδες αποτελεσματικά, ανάλογα με το αντίστοιχο βάθος τους.

 

Πρόκειται για μία ασφαλή θεραπεία κατάλληλη για κάθε ηλικία, με άμεσα αποτελέσματα ενάντια των ρυτίδων, της θαμπάδας και της ξηρότητας, χωρίς ιδιαίτερες παρενέργειες. Επομένως, συστήνεται αδιαμφισβήτητα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του καπνίσματος στο δέρμα.

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://abh-medicalgroup.com/services/therapeies-me-yalouroniko-oxy-fillers/

 

  • RF Microneedling

 

Καινοτόμο και ελάχιστα επεμβατικό, το Rf Microneedling βρίσκεται εδώ για να επαναφέρει την ελαστικότητα και να αλλάξει τα δεδομένα. Η νέα θεραπεία με ραδιοσυχνότητες ενδείκνυται χωρίς αμφιβολία για τα σημάδια που αφήνει πίσω της η νικοτίνη, καθώς εξαλείφει τη γήρανση σβήνοντας τις κηλίδες, τις ρυτίδες, τις ουλές αλλά και αντιμετωπίζοντας ουσιαστικά την χαλάρωση στο πέρασμά της.

 

Αφορά μία εντελώς ανώδυνη διαδικασία, η οποία επιδρά έως και στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος για τη μέγιστη αποκατάσταση, με στόχο τη σαφή βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας και την επαναφορά της ελαστικότητας. Είναι οικονομικά προσιτή, με άμεσα αποτελέσματα έπειτα από το πέρας της διαδικασίας και το κυριότερο δεν επηρεάζει την καθημερινότητά σας.

 

Αναλυτικότερα εδώ: https://abh-medicalgroup.com/services/rf-microneedling/

 

Γιορτάζουμε, λοιπόν, τη σημερινή ημέρα θέτοντας  πάνω απ’ όλα την υγεία και την ομορφιά και θυμίζοντας σε όλους πως  μία υγιής όψη προϋποθέτει έναν υγιή οργανισμό, αλλά και ανθρώπους που καθημερινά δωρίζουν στον εαυτό τους αυτό που του αξίζει.

Σχετικά Άρθρα

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, πρωτοπορεί στον τομέα της Βιο-Αναγεννητικής Ιατρικής και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness Day, 10/6) με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας. Με το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.

H εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα σας παρέχει εξατομικευμένη 
συμβουλευτική και ανάλυση των αναγκών σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.τε

Call Now Button