Μπορούμε να απαλλαγούμε οριστικά από την κυτταρίτιδα;

κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα των μεσογειακών γυναικών ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Προκαλεί λίγο περισσότερο άγχος ειδικά τώρα που είμαστε προ των πυλών του καλοκαιριού.

Η χαρακτηριστική όψη φλοιού πορτοκαλιού, εμφανίζεται σε μηρούς, γλουτούς και πάνω από τα γόνατα. Δεν είναι προνόμιο μόνο των παχουλών γυναικών αλλά και των πολύ αδύνατων ακόμα. Επίσης εμφανίζεται από πολύ μικρές ηλικίες. Παράγοντες που οδηγούν στην εμφάνισή της είναι η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, λόγοι ορμονικής διαταραχής αλλά και η εγκυμοσύνη.

H κλίμακα της κυτταρίτιδας μετριέται σε 3 στάδια. Από το στάδιο 1 που πρέπει να πιέσει κάποιος το δέρμα για να δει τα χαρακτηριστικά λακουβάκια, μέχρι και το 3ο στάδιο που υπάρχει έντονη όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Αρχικά, τα βασικά βήματα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας είναι η κατανάλωση νερού, η ισορροπημένη διατροφή, και η άσκηση!
Αλλά μπορούμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια καταπολέμησης με συγκεκριμένες θεραπείες. Ανάλογα το βαθμό, εμείς προτείνουμε τη θεραπεία Coaxmed CRF με τη διπλή τεχνολογία cavitation σε συνδυασμό με τις ραδιοσυχνοτητες RF. Προκαλεί μια ισχυρή θερμική δράση αλλά και σπηλαίωση εντός των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την οριστική καταστροφή τους. Κάθε θεραπεία διαρκεί 60-90 λεπτά ανάλογα την περιοχή εφαρμογής ενώ από την πρώτη κιόλας συνεδρία έχουμε βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και απώλεια πόντων. Συνήθως απαιτούνται 6-10 θεραπείες ανά εβδομάδα για να επιτύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα, ενώ στη συνέχεια μπορεί να γίνεται μια θεραπεία το μήνα προαιρετικά για συντήρηση.

Επίσης, μια πολύ νέα τεχνική είναι η εφαρμογή filler υδροξυαπατίτη με σκοπό την εξομάλυνση και την ελαχιστοποίηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Είναι μια νέα τεχνική η οποία εφαρμόζεται τον τελευταίο καιρό. Ο υδροξυαπατίτης είναι ένα που αποσκοπεί στην αποκατάσταση του όγκου γενικότερα. Στο σώμα εφαρμόζεται με ειδική α-τραυματική κάνουλα σε ειδική διάλυση με λιδοκαίνη και γεμίζει τις «εσοχές» λυποδυστροφίας που δημιουργεί η κυτταρίτιδα. Δεν είναι επώδυνη μέθοδος ενώ τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 24 μήνες.

Τέλος, σε πολύ εκτεταμένη κυτταρίτιδα εφαρμόζεται το Vaser® Smooth. Μια ειδικά διαμορφωμένη κάνουλα εισέρχεται υποδόρια και κόβει τις συμφύσεις μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου λίπους ενώ ταυτόχρονα λιώνει τα λιποκύτταρα και βοηθάει στην εξαφάνιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Η λειτουργία υπερήχων προκαλεί σύσφιξη και επιτυγχάνει την λείανση της επιδερμίδας. Η θεραπεία εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία, είναι ελάχιστα επεμβατική ενώ η επιστροφή στις δραστηριότητες γίνεται την επόμενη μέρα.

Καλέστε στο 2108949920 ή 2107230502 για να προγραμματίσετε δωρεάν ραντεβού διάγνωσης με την επιστημονική ομάδα του ABH Medical Group

Πηγή: ABH-Medical Group

Σχετικά Άρθρα

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, πρωτοπορεί στον τομέα της Βιο-Αναγεννητικής Ιατρικής και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness Day, 10/6) με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας. Με το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.

H εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα σας παρέχει εξατομικευμένη 
συμβουλευτική και ανάλυση των αναγκών σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.τε

Call Now Button