Χημικά Πίλινγκ! Τι μπορούμε να κάνουμε το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι με την έκθεση στον ήλιο, η επιδερμίδα αφυδατώνεται ενώ μπορεί να εμφανιστούν κηλίδες ή και ακμή!

Τα κλασικά χημικά πίλινγκ δεν ενδείκνυνται για εφαρμογή το καλοκαίρι λόγω ηλιοφάνειας και υψηλών θερμοκρασιών. Ο λόγος είναι η ρετινόλη η οποία προκαλεί και την αποφολίδωση (ξεφλούδισμα).

Τα πίλινγκ νανοτεχνολογίας θεωρούνται πολύ πιο εξελιγμένα και λιγότερο επεμβατικά από αυτά της περασμένης γενιάς (χημικά), καθώς χάρη στα καινοτόμα ενεργά συστατικά τους, εγγυώνται υψηλά επίπεδα διείσδυσης και αποτελεσματικότητας κατά την εφαρμογή τους. Καταφέρνουν να δράσουν άμεσα στα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την εμφάνιση ανωμαλιών στο δέρμα, καταπολεμώντας έτσι την προέλευση τους και όχι απλά τις εκδηλώσεις τους. Ενώ σε άλλες εφαρμογές, βοηθούν τη διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας και προλαμβάνουν τα σημάδια της γήρανσης.

Τα πίλινγκ Νανοτεχνολογίας επιτρέπουν την κυκλοφορία των ενεργών συστατικών, μέσω νανομετρικών λιποσωμάτων. Πρακτικά αυτό σημαίνει μεγαλύτερη διείσδυση και δράση με λιγότερες παρενέργειες.

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι υπάρχουν ειδικά πρωτόκολλα που μπορούν να εφαρμοστούν τα οποία δεν περιλαμβάνουν ρετινόλη αλλά περιλαμβάνουν αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, βιταμίνες και άλλα δραστικά συστατικά που ενδείκνυνται για το καλοκαίρι. Τα αντιοξειδωτικά εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για τη φωτογήρανση ενώ παράλληλα ενυδατώνουν την επιδερμίδα εις βάθος.

Ενδεικτικά τα πρωτόκολλα των πίλινγκ νανοτεχνολογίας περιλαμβάνουν μανδαλικό και λακτικό οξύ για ενυδάτωση, τρανεξαμικό οξύ για λεύκανση αλλά και βιταμίνη C με αντιοξειδωτική δράση και εντατική ενυδάτωση.

Είναι φιλικά προς την επιδερμίδα και δεν έχουν καμία αντένδειξη για το καλοκαίρι. Ίσα ίσα θα γίνουν ο καλύτερός σας φίλος.

Καλέστε στο 2108949920 ή 2107230502 για να προγραμματίσετε δωρεάν ραντεβού διάγνωσης με την επιστημονική ομάδα του ABH Medical Group

Πηγή: ABH-Medical Group

Σχετικά Άρθρα

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, πρωτοπορεί στον τομέα της Βιο-Αναγεννητικής Ιατρικής και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness Day, 10/6) με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας. Με το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.

H εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα σας παρέχει εξατομικευμένη 
συμβουλευτική και ανάλυση των αναγκών σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.τε

Call Now Button