Καλωσήρθατε στον κόσμο του ABH

Γλυφάδα
Κολωνάκι
Κύπρος

Board of Directors

athanasiou-athanasios-md-phd

Δρ. Αθανασίου Αθανάσιος MD PhD

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 1996. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας ενώ ένα μέρος αυτής πραγματοποίησε στο νοσοκομείο Chelsea & Westminister στο Λονδίνο. Απέκτησε πλούσια εμπειρία στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής, ειδικώς στον τομέα της μικροχειρουργικής αποκατάστασης ελλειμμάτων κεφαλής και τραχήλου καθώς και αποκατάστασης μαστού.

dolly fats

Δρ. Θεοδώρα Φατσέα MD

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Η Δρ. Φατσέα Θεοδώρα είναι πιστοποιημένη Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του AthensBeverly Hills Medical Group (ABH Medical Group), όπου ως Επιστημονική Διευθύντρια του τμήματος δερματολογίας, συνεργάζεται με πολλούς γιατρούς από διαφορετικές ειδικότητες μοιραζόμενη τη γνώση και την 15ετή εμπειρία της στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας..

Συνεργασίες

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη CSR

Στο Athens Beverly Hills Medical Group πιστεύουμε ότι η εργασία μας πρέπει να γίνεται με γνώμονα τη δημιουργία θετικής επιρροής στην κοινωνία που ζούμε και εργαζόμαστε, κάνοντας πράξη καθημερινά τις αξίες της εταιρείας μας, οι οποίες διέπουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας. Oι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Eυθύνης εντοπίζονται κυρίως στην υποστήριξη των παιδιών που είναι το μέλλον της χώρας μας για αυτό το Athens Beverly Hills υποστηρίζει το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα καθώς και την ΕΛΕΠΑΠ. Επιπλέον είμαστε σταθεροί υποστηρικτές του “Home Project” μιας ενοποιητικής πρωτοβουλίας που δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση των αναγκών των ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων.

Academy / Internships

Στο ΑBH Medical Group, πιστεύουμε ότι η συνεχής εκπαίδευση είναι το όχημα για την εξέλιξη, και τη διατήρηση ενός ιατρικού οργανισμού στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και της καινοτομίας. Σε αυτό το πλαίσιο, το ABH Academy είναι ένα πρόγραμμα συνεχούς εκπαίδευσης και κατάρτισης για το ιατρονοσηλευτικό αλλά και το διοικητικό προσωπικό!

To ΑΒΗ Medical Group φορέας πρακτικής άσκησης για Αισθητικούς

To ΑΒΗ Medical Group φορέας πρακτικής άσκησης για Νοσηλευτές και Βοηθούς Νοσηλευτή

Συνεργασία του ABH Medical Group με το ECAMS

Thread Lifting Course by Dolly Fatsea

Body Contouring Course By Dr. Athanasiou

Ευκαιρίες Franchise

Στο πλαίσιο της συνεχούς επέκτασης και ανάπτυξής μας, το Αthens Beverly Hills Medical Group, αναζητά συνεργάτες προκειμένου να αναπτύξουν νέα ιατρεία!

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Ισχυρό brand συνώνυμο με την υψηλή τεχνολογία

Εξειδικευμένη ιατρική ομάδα

360 υποστήριξη ανοίγματος ιατρείου

Πρόσβαση σε Εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας

Εκτενής & συνεχής εκπαίδευση προσωπικού

Υποστήριξη Marketing

Νομική κ Οικονομική Πλαισίωση

SOP’s όλων των τμημάτων

Επικοινωνήστε μαζί μας

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.