Γλυπτική Προσώπου: Μια δερματολόγος απαντά όλες τις ερωτήσεις μας

Η γνωστή Δερματολόγος Δρ. Ντόλυ Φατσέα παρουσιάζει τη θεραπεία Juvéderm® VOLUX™, για αναδιαμόρφωση και γλυπτική του οβάλ του προσώπου.

 

Ηγνωστή Δερματολόγος Δρ. Ντόλυ Φατσέα παρουσιάζει τη θεραπεία Juvéderm® VOLUX™, για αναδιαμόρφωση και γλυπτική του οβάλ του προσώπου.

Συναντήσαμε τη γνωστή δερματολόγο στο ιατρείο της Athens Beverly Hills στη Γλυφάδα προκειμένου να μας μιλήσει για τη νέα θεραπεία Juvéderm® VOLUX™ η οποία αποτελεί μια από τις πιο καινοτόμες ενέσιμες θεραπείες, ειδικά σχεδιασμένη για την αναδόμηση και τη στήριξη του κάτω μέρους του προσώπου, της κάτω γνάθου και τη βελτίωση της προβολής του πηγουνιού.

Το δέρμα στην περιοχή γύρω από το πηγούνι, την κάτω γνάθο και το λαιμό γίνεται με την πάροδο του χρόνου ολοένα και  πιο χαλαρό, με αποτέλεσμα το πρόσωπο να χάνει τη στήριξή του και πολλές φορές να αλλάζει ακόμη και το σχήμα του.

Remaining Time-0:14
Fullscreen
Mute

Επίσης, ακόμα και σε νεότερους ασθενείς παρατηρείται ο υπογναθισμός. Δηλαδή το πηγούνι να βρίσκεται αρκετά πιο πίσω από το επίπεδο της μύτης. Τη λύση σε αυτά τα προβλήματα ήρθε να δώσει το Juvéderm® VOLUX™, το νέο gel του κορυφαίου brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου, Juvéderm®.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους το οποίο αποκαθιστά αποτελεσματικά τη γωνία που σχηματίζεται από το σημείο ανάμεσα στα φρύδια, το σημείο κάτω από τη μύτη και το πηγούνι, χαρίζοντας στο κάτω μέρος του προσώπου πιο σφιχτή και νεανική όψη, ενώ δημιουργεί μία αρμονική συμμετρία στο πρόσωπο.

Πώς γίνεται η εφαρμογή του;

Η εφαρμογή του Juvéderm® VOLUX™ γίνεται με τη χρήση ατραυματικής κάνουλας κατά μήκος της κάτω γνάθου, που μας επιτρέπει να χτίσουμε και να διαμορφώσουμε ένα αρμονικό σχήμα στο πρόσωπο.

Για μένα είναι σαν ένα μαγικό ραβδί γιατί πραγματικά αλλάζει όλη την έκφραση του προσώπου και εναρμονίζει τα χαρακτηριστικά του.

Πότε μπορώ να δω τα αποτελέσματα της θεραπείας;

Συνήθως για ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας απαιτούνται 1-2 ml σε μία συνεδρία. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά ενώ διαρκούν έως και 24 μήνες.

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται;

Το Juvéderm® VOLUX™ συνδυάζεται εξαιρετικά με το Juvéderm® VOLUMA®, ένα άλλο εξαιρετικής ποιότητας υλικό που εφαρμόζεται στα ζυγωματικά. Ο συνδυασμός τους πραγματικά μεταμορφώνει το πρόσωπο. Το Juvéderm® VOLUX™ προσφέρει στήριξη και διαμόρφωση του κάτω μέρους του προσώπου και το Juvéderm® VOLUMA® ενισχύει τα ζυγωματικά δίνοντας έτσι ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα σύσφιξης και νεότητας.

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Allergan Aesthetics, μια εταιρεία της AbbVie.

Dr. Ντόλυ Φατσέα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος,

Επιστημονική Διευθύντρια Δερματολογίας του Athens Beverly Hills Medical Group

Γλυφάδα: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 96, Τηλ. 210 8949920, 210 8949090

Κολωνάκι: Μηλιώνη 8, Τηλ. 210 7246953, 210 7230502

Λεμεσός, Κύπρος: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 22, Μέσα Γειτονιά

[email protected]

www.abh-medicalgroup.com

Κλείστε το ραντεβού σας με τη Δρ. Φατσέα και την εξειδικευμένη ομάδα της και μάθετε τα πάντα σχετικά με την επαναστατική θεραπεία.

Πηγή: ladylike.gr

 

Σχετικά Άρθρα

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, πρωτοπορεί στον τομέα της Βιο-Αναγεννητικής Ιατρικής και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness Day, 10/6) με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας. Με το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.

H εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα σας παρέχει εξατομικευμένη 
συμβουλευτική και ανάλυση των αναγκών σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.τε

Call Now Button