Δρ. Ντόλυ Φατσέα

Δερματολόγος, Αφροδισιολόγος - Board director

Μετεκπαιδευθείς στη Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Bologna Η Δρ. Φατσέα Θεοδώρα είναι πιστοποιημένη Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του AthensBeverly Hills Medical Group (ABH Medical Group), όπου ως Επιστημονική Διευθύντρια του τμήματος δερματολογίας, συνεργάζεται με πολλούς γιατρούς από διαφορετικές ειδικότητες μοιραζόμενη τη γνώση και την 15ετή εμπειρία της στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια στην Ιταλία, ενώ ολοκλήρωσε την ειδικότητά της Δερματολογίας- Αφροδισιολογίας στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή το 2003 με την ιατρική έρευνα “Papillary Thyroid Cancer“. Το 2008, ειδικεύτηκε στην Αισθητική Δερματολογία, τις Εφαρμογές Λέιζερ και τις μη επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης στο Πανεπιστήμιο Irvine της Καλιφόρνια.
Η Δρ. Φατσέα είναι από τις πλέον αναγνωρισμένες δερματολόγους αισθητικής ιατρικής στην Ελλάδα, παρέχοντας στους ασθενείς της ιατρική φροντίδα χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες ιατρικά προηγμένες τεχνικές. Η συνεργασία της με τον διεθνώς διακεκριμένο Δρ Zein Obagi και άλλους δερματολόγους, της έδωσε επίσης το προνόμιο της ανώτερης γνώσης. Διατηρεί ενεργό συμμετοχή στην ιατρική έρευνα και εκπαίδευση ως συντάκτης και συγγραφέας πολλών σε πολλά ιατρικά περιοδικά. Είναι επίσης τακτική ομιλήτρια σε πολλά δερματολογικά συνέδρια σε όλο τον κόσμο σε θέματα ιατρικής αισθητικής, συμπεριλαμβανομένων των δερματικών εμφυτευμάτων, των λέιζερ και άλλων θεμάτων δερματολογίας. Επιπλέον, είναι ανώτερο εκπαιδευτικό στέλεχος του ECAMS (European College of Aesthetic Medicine &Surgery) μεταδίδοντας τις γνώσεις της σε άλλους γιατρούς.
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

H εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα σας παρέχει εξατομικευμένη 
συμβουλευτική και ανάλυση των αναγκών σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.τε

Call Now Button