Μετεπεμβατική Φροντίδα Κατ΄Οίκον

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Με σεβασμό στις ανάγκες σας και με κατανόηση στην επένδυση αλλά και τις προσδοκίες που έχετε, στο Athens Bevrerly Hills Medical Group, αναπτύξαμε το πρόγραμμα Home Care για να νιώθετε την ασφάλεια και τη φροντίδα που χρειάζεστε. 

 

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα! 

Επισκέψεις κατ΄ οίκον για αλλαγές_ Αμέσως μόλις πάρετε το εξιτήριό σας, η εξειδικευμένη νοσηλεύτρια χειρουργείου θα επικοινωνήσει μαζί σας έτσι ώστε να προγραμματίσετε τα ραντεβού για τις πρώτες αλλαγές που θα χρειαστείτε 

Το Αthens Beverly Hills Home Care διαθέτει νοσοκόμες διαθέσιμες να σας προσφέρουν φροντίδα απευθείας στο σπίτι σας ή στο προσωρινό κατάλυμα. Σας παρέχουν καθημερινή φροντίδα drop-in, ημερήσια ή νυχτερινή προγραμματισμένη ή έκτακτη έτσι ώστε να ανακάμψετε από τη χειρουργική επέμβαση με ασφάλεια και επιτυχία.

Οι νοσηλευτές συνεργάζονται απευθείας με τη χειρουργική ομάδα για να καταρτίσουν ένα σχέδιο φροντίδας που ταιριάζει στις ανάγκες σας. 

Θεραπείες Γρήγορης Ανάρρωσης

Προκειμένου να διασφαλίσουμε την όσο δυνατόν ταχύτερη ανάρρωσή σας φέρνουμε στο σπίτι σας θεραπείες που εγγυώνται την ανακούφιση σας! 

Boost Βιταμινών REVIV

Οι ενδοφλέβιες θεραπείες REVIV ενυδατώνουν εις βάθος τον οργανισμό, ενισχύουν το ανοσοποιητικό και βοηθούν στην αναπλήρωση βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Μετά από μια επέμβαση, είναι πιθανό να βιώσετε αίσθημα κόπωσης κι εξάντλησης! Οι θεραπείες REVIV σε συνδυασμό με τη φαρμακευτική σας αγωγή ανακουφίζουν από τα δυσάρεστα συμτπώματα και βοηθούν στη γρήγορη ανάκαμψη! Αναπληρώνουν την ενυδάτωση, αποκαθιστούν τα επίπεδα βιταμινών και προσφέρουν συνολική αναζωογόνηση και ευεξία! 

Οξυγονο-Οζονοθεραπεία

Η οζονοθεραπεία είναι μια καινοτόμος θεραπεία κατά την οποία το όζον Ο3, που θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ενισχύει το ανοσοποιητικό και αναζωογονεί τα όργανα την επιδερμίδα και ενώ προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο και ταχύτερη αποκατάσταση! 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σχετικά με εμάς

Τα ιατρικά μας κέντρα

ABH Newsletter

Μείνετε συντονισμένοι με τις θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας