Μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας για την Γιορτή της Μητέρας

9

Γλυφάδα, 8/5/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ABH Medical Group: Μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας για την Γιορτή της Μητέρας

 

 

Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, πρωτοπορεί ως ο μοναδικός Όμιλος στην Ελλάδα ο οποίος παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς στους τομείς της Αισθητικής, Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής και Βιο-Αναγεννητικής Ιατρικής. Για την Ημέρα της Μητέρας προσφέρει τρία μοναδικά πακέτα ευεξίας και ομορφιάς σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές με το μήνυμα ‘‘Give your MOM the gift she deserves’’!

Κάθε πακέτο αποτελεί μία ευκαιρία για να δείξεις έμπρακτα την αγάπη σου στον σημαντικότερο άνθρωπο της ζωή σου, την μητέρα σου!

 

10

1. I love my MOM – Face Glow

Hydrafacial & Vitaglow Beauty IV Therapy (180€)

Θεραπεία υδροδερμοαπόξεσης Hydrafacial η οποία προσφέρει λάμψη, υγεία και βαθιά ενυδάτωση, σε συνδυασμό με τον ορό ομορφιάς και αντιγήρανσης Vitaglow της REVIV με γλουταθειόνη και βιταμίνη C για άμεση αποτοξίνωση.

 

 

 

 

 

 

11

2.I love my MOM – Feminine Boost

Vaginal Lift & Megaboost Wellness IV Therapy (320€)

Μη επεμβατική θεραπεία Vaginal – Lift για την σύσφιξη και αποκατάσταση της ξηρότητας του κόλπου σε συνδυασμό με τον ορό ευεξίας Megaboost της REVIV για detox και άμεση ενίσχυση της ενέργειας και του ανοσοποιητικού.

 

 

 

 

 

 

12

3. I love my MOM – Body Sculpting 590€

HIFU & Νήματα

Το HIFU προσφέρει μία άριστη εναλλακτική λύση για Μη χειρουργική λιποαναρρόφηση και και αφαίρεση του ανεπιθύμητου τοπικού λίπους με την χρήση υπερήχων. Αποτελεί μία απόλυτα ασφαλή τεχνική με ελάχιστη αίσθηση πόνου, απαλλαγμένη από παρενέργειες ή χρόνο αποκατάστασης. Είναι κατάλληλη για μπράτσα, κοιλιά, γλουτούς και μηρούς. Σε συνδυασμό με την εφαρμογή νημάτων τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 8949090 και info@abhmedicalgroup.com

 

 

13 1

Σχετικά με το AΒΗ Medical Group:

Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, ηγέτης στον τομέα της Αισθητικής, Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, αναπτύσσεται δυναμικά, πρωτοπορώντας και χαράσσοντας νέα δεδομένα στη βιο-αναγεννητική ιατρική, με βάση την υψηλή τεχνογνωσία, τις καινοτόμες ιατρικές υπηρεσίες και πρωτόκολλα καθώς και τα τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα, στοχεύοντας σε μια εξατομικευμένη 360° προσέγγιση, πάντα με γνώμονα την υγεία και την ευεξία (wellness).

Από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, το όραμα του ABH Medical Group είναι να συνεχίσει να αποτελεί μία πρότυπο κλινική, σημείο συνάντησης της υγείας και της ομορφιάς, βασισμένη στην φιλοσοφία την ολιστικής και εξατομικευμένης προσέγγισης.

Σήμερα το ΑΒΗ λειτουργεί σε 6 κλινικές στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και ειδικότερα στην Αθήνα, τη Γλυφάδα, την Πάτρα, τη Σαντορίνη, τη Λευκωσία και τη Λεμεσό.

Σχετικά Άρθρα

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, πρωτοπορεί στον τομέα της Βιο-Αναγεννητικής Ιατρικής και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness Day, 10/6) με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας. Με το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.

H εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα σας παρέχει εξατομικευμένη 
συμβουλευτική και ανάλυση των αναγκών σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.τε

Call Now Button