Δρ. Ελισάβετ Τσιαμπαλή

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Η Δρ. Ελισάβετ Τσιαμπαλή αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αφού εργάστηκε για ένα χρόνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια εργάστηκε στη Νέα Υόρκη, στα πλαίσια πρακτικής άσκησης στο Νευρολογικό Ιατρείο Neil S. Rosenthal.

Στα πλαίσια απόκτησης Ιατρικής Ειδικότητας Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου εργάστηκε στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική Πολυκλινική Biederstein στο Μόναχο, στη δερματολογική κλινική Psorisol Hautklinik στο Χέρσμπρουκ, καθώς και στη Δερματολογική Κλινική του Κρατικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Νυρεμβέργης στη Γερμανία. Απόκτησε την ειδικότητα του Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου στο Μόναχο της Γερμανίας.

Εν συνεχεία, η Δρ. Τσιαμπαλή εργάστηκε ως Δερματολόγος στο Δερματολογικό Πολυιατρείο Praxis Frau Dr. Kramer στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Το 2016 εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρέγκενσμπουργκ της Γερμανίας με θέμα «Ονυχομυκητίαση στην ενήλικη ηλικία με ευρύ παθογόνο φάσμα και πολλαπλές εστίες».

Η Δρ. Ελισάβετ Τσιαμπαλή είναι μέρος της ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρία), της EADV (European Academy of Dermatology and Venereology) και της DDG (Deutsche Dermatologische Gesellschaft – Γερμανική Δερματολογική Εταιρία).

Η Δρ. Ελισάβετ Τσιαμπαλή μιλάει άριστα Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.