Πλατρίτης Πάνος ΒSc,MSc

Κλινικός διαιτολόγος can ,Ειδ. συνθετικός Ψυχοθεραπευτής,
Εγγεγραμμένος γυμναστής στον ΚΟΑ.

Ο Πάνος Πλατρίτης έχει πολυεπίπεδη επαγγελματική κατάρτιση στο κομμάτι της διατροφής, εκγύμνασης και ψυχοθεραπείας.

Είναι πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος με μεταπτυχιακό MSc. στην Κλινική διαιτολογία (can) με επιπλέον εκπαίδευση στην συνθετική ψυχοθεραπεία και την εκγύμναση.

Είναι συγγραφέας αρκετών βιβλίων εκ των οποίων το Best seller o διαιτολόγος προτείνει και η ιστορία του ιδίου συγκλονίζει γιατί στο παρελθόν έχει υπάρξει και ο ίδιος παχύσαρκος.

Διατηρεί γραφεία σε Λεμεσό και Λευκωσία.

Έχει εργαστεί ή/και συνεργαστεί με κλινικές και ιατρικά κέντρα (Iatropolis medical center, Chrysovalantou clinic) και ιδιωτικά νοσοκομεία (Evangelismos private hospital).

Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά μεταξύ άλλων και του Emerald Journal της Αγγλίας (Caffeine effect on exercise performance and disease issues: an updated mini review) και παρουσιάσεις σε διεθνές συνέδριο (Building alliance across disciplines: Integrating psychotherapy, medicinal herbal remedies, nutrition and auricular neuromodulation,Lisbon Portugal, Sepi .Platrites P. & Platrites K.) Από το 2014-2016 είχε αναλάβει ως διατροφολόγος την ομάδα πετόσφαιρας της Α’ Κατηγορίας ανδρών της Ανόρθωσης.