Οροί και Booster ενέργειας: Το νέο trend ενέργειας και ευεξίας που ήρθε για να μείνει!

Οι ενδοφλέβιες θεραπείες δεν είναι κάτι νέο στην ιατρική κοινότητα. Χρησιμοποιούνται ευρέως στην ιατρική κοινότητα, για τη χορήγηση αντιβιώσεων και για την αποκατάσταση της ενυδάτωσης εδώ και πολλά χρόνια.

Το τελευταίο διάστημα όμως, οι θεραπείες αυτές έχουν γίνει ιδιαιτέρως δημοφιλείς στην ελίτ των αθλητών, καθώς αποτελούν μέρος του προπονητικού τους προγράμματος και της αποκατάστασης. Σήμερα, οι ενδοφλέβιες θεραπείες έχουν γίνει η αγαπημένη συνήθεια αρκετών διασημοτήτων στο Χόλυγουντ, που τις εντάσσουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

Τι είναι οι ενδοφλέβιες θεραπείες και πόσο βοηθούν τον οργανισμό;

Ουσιαστικά πρόκειται για χορήγηση βιταμινών, ηλεκτρολυτών, αντιοξειδωτικών και ιχνοστοιχείων, απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος και θρέφουν τον οργανισμό σε κυτταρικό επίπεδο. Επίσημες έρευνες αναφέρουν ότι η λήψη βιταμινών και υγρών από το στόμα έχει ρυθμό απορρόφησης, στην καλύτερη περίπτωση, 30-40%. Η ενδοφλέβια ενυδάτωση, ωστόσο, διπλασιάζει αυτό το ποσοστό και επιτυγχάνει απορρόφηση σε ποσοστό άνω του 90%.

Σε ποιες περιπτώσεις συστήνεται η χορήγηση των θεραπειών αυτών;

Η χορήγηση των ορών προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση, λαμπερό δέρμα, ενώ έχει εξαιρετική δράση στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων συμπτωμάτων, όπως ημικρανία, αίσθημα κόπωσης, hangover, jetlag, και αφυδάτωση. Επίσης οι οροί χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της λειτουργίας του μεταβολισμού, την απώλεια βάρους, τη ρύθμιση των ανωμαλιών του ύπνου, αλλά και τη θωράκιση του οργανισμού έναντι των ιώσεων.

Τι πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν για τη χορήγηση της θεραπείας;

Ενώ η λήψη ενδοφλέβιας θεραπείας βιταμινών μπορεί να είναι μια ευχάριστη εμπειρία που θα κάνει κάποιος χαλαρώνοντας ή απολαμβάνοντας ένα τσάι και βλέποντας μια ταινία, σημαντική είναι η τήρηση όλων των διαδικασιών ασφάλειας. Σημαντικός παράγοντας σε αυτό είναι η σωστή επιλογή του φορέα που χορηγεί τον ορό. Υπάρχουν πιστοποιημένοι φορείς παροχής ορών που εγγυώνται την αποτελεσματικότητα αλλά και την ασφάλεια των θεραπειών. Πριν τη χορήγηση θα πρέπει να ληφθεί ολοκληρωμένο ιατρικό ιστορικό και να γίνει μέτρηση των ζωτικών στοιχείων. Παράλληλα πρέπει να γίνει μια προσεκτική ανάλυση των αναγκών και των συμπτωμάτων του ατόμου έτσι ώστε να δοθεί το κατάλληλο πρωτόκολλο θεραπείας.

Εφαρμόζονται οι ενδοφλέβιες θεραπείες στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται η εταιρεία ορών REVIV. Με περισσότερες από 70 κλινικές σε 25 χώρες του κόσμου και πιστοποιημένα πρωτόκολλα, η εταιρεία REVIV παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά ενδοφλέβιων αλλά και ενδομυϊκών θεραπειών που καλύπτουν μεγάλο εύρος αναγκών και συμπτωμάτων. Αναλυτικά:

1. Το Hydromax που περιέχει ηλεκτρολύτες για την αποκατάσταση της ενυδάτωσης χάρη στην περιεκτικοτητα του σε σελήνιο και ψευδάργυρο.

2. Το Vitaglow που περιέχει γλουταθειόνη, το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό που χαρίζει λάμψη και κάνει εις βάθος καθαρισμό ζωτικών οργάνων.

3. Το Ultraviv το οποίο καταπολεμά τα συμπτώματα του hangover και του jetlag.

4. Το Megaboost το οποίο περιέχει Β12, μέταλλα και βιταμίνη C για ενίσχυση της ενέργειας και την παραγωγικότητας ενώ θωρακίζει τον οργανισμό έναντι των ιώσεων.

5. Το Royal Flush το οποίο αποτοξινώνει, θεραπεύει φλεγμονές και χαρίζει μέγιστη ενέργεια.

Πού μπορώ να βρω τους ορούς στην Ελλάδα;

Η εταιρεία REVIV εκπροσωπείται αποκλειστικά από το Athens Beverly Hills Medical Group και βρίσκεται στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι. Βέβαια υπάρχει και δυνατότητα εφαρμογής της θεραπείας και κατ΄ οίκον με τη βοήθεια εξειδικευμένου ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Πού κυμαίνεται το κόστος των ορών;

Το κόστος των ορών κυμαίνεται από 80-250€.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2108949090 και 210 8949920, ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.revivme.gr.

Πηγή: onmed.gr

Σχετικά Άρθρα

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, πρωτοπορεί στον τομέα της Βιο-Αναγεννητικής Ιατρικής και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness Day, 10/6) με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας. Με το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.

H εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα σας παρέχει εξατομικευμένη 
συμβουλευτική και ανάλυση των αναγκών σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.τε

Call Now Button