Πως μπορούμε να απαλλαγούμε από τα ενοχλητικά ψωμάκια;

Η συσσώρευση λίπους σε κάποια σημεία του σώματος αποτελεί πρόβλημα για αρκετές γυναίκες.

Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και αδύνατα άτομα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του τοπικού πάχους. Τα γνωστά “ψωμάκια”, είναι ένα αισθητικό κυρίως πρόβλημα, το οποίο όμως αλλάζει σημαντικά την εικόνα και τη συμμετρία του σώματος.

Η λιποαναρρόφηση συνεχίζει να αποτελεί τη βασίλισσα των επεμβάσεων της πλαστικής χειρουργικής, ιδίως στις μεσογειακές χώρες, όπου τα «ψωμάκια» στις γυναίκες και η «κοιλίτσα» για τους άνδρες αποτελούν πολύ ευρύ φαινόμενο. Η λιποαναρρόφηση με τη λιπογλυπτική είναι δύο τεχνικές που, παρόλο που έχουν ίδια βάση, έχουν διαφορετικές ενδείξεις. Η επαναστατική μέθοδος λιποαναρρόφησης Vaser είναι μια συσκευή υπερήχων η οποία μας επιτρέπει να καταστρέφουμε τις λιπαποθήκες λιώνοντας το λίπος και όχι ρουφώντας το, ενώ παράλληλα κάνει και σύσφιξη στους ιστούς ώστε να αντιμετωπίζουμε τα φαινόμενα χαλάρωσης του δέρματος που μπορεί να προκύπταν με τις κλασικές μεθόδους λιποαναρρόφησης. Πολύ σημαντικό είναι επίσης ότι προκαλεί πολύ μικρότερο τραυματισμό στους ιστούς κι έτσι ο ασθενής έχει σημαντικά μικρότερο χρόνο αποθεραπείας. Είναι μια σχετικά γρήγορη διαδικασία χειρουργείου που ο ασθενής μπορεί να πραγματοποιήσει σε διάστημα 2 ωρών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αφαίρεση του λίπους είναι οριστική. Ουσιαστικά, καταστρέφουμε εντελώς τις λιπαποθήκες οι οποίες δημιουργούνται μέχρι την ηλικία των 5 ετών. Μετά απλώς φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν. Άρα όταν πάρουμε βάρος, θα μοιραστεί σε άλλες περιοχές του σώματος. Αν πάρει τώρα κάποιος 20 κιλά, λογικό είναι να ξαναδημιουργήσει λιπαποθήκες.

Καλέστε στο 2108949920 ή 2107230502 για να προγραμματίσετε δωρεάν ραντεβού διάγνωσης με την επιστημονική ομάδα του ABH Medical Group.

Πηγή: ABH-Medical Group

Σχετικά Άρθρα

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, πρωτοπορεί στον τομέα της Βιο-Αναγεννητικής Ιατρικής και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness Day, 10/6) με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας. Με το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.

H εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα σας παρέχει εξατομικευμένη 
συμβουλευτική και ανάλυση των αναγκών σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.τε

Call Now Button