Αυξητική & Ανόρθωση γλουτών με πολυγαλακτικό οξύ

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Η ενέσιμη αυξητική γλουτών είναι μια θεραπεία η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της καμπυλότητας και του σχήματος των γλουτών χωρίς χειρουργική επέμβαση ή και ρίσκο επιπλοκών. Αντίθετα γίνεται με τη χρήση του Lanluma®, ενέσιμου filler πολυγαλακτικού οξέος το οποίο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Θεραπεία με Ασφάλεια_ Η θεραπεία αυτή δεν ενέχει κίνδυνο ουλών ή και επιμόλυνσης. Όπως και άλλοι μέθοδοι ενίσχυσης με fillers, είναι πολύ πιο ασφαλές και λιγότερο επεμβατικό από τις χειρουργικές εναλλακτικές. 

Θεραπεία με άνεση: Πραγματοποιείται σε λιγότερο από μια ώρα στο ιατρείο χωρίς ανάγκη νοσηλείας και με την πλήρη εξειδίκευση της Δρ. Φατσέα και της ομάδας της. 

Αποτελεσματικότητα: Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται άμεσα από το πόσο εξοικειωμένος είναι ο γιατρός και τι εμπειρία έχει έτσι ώστε να διασφαλίσει ένα αποτέλεσμα αναλογικό με το υπόλοιπο σώμα!

Καταλληλότητα θεραπείας: Η θεραπεία αυτή είναι κατάλληλη για όποιον ασθενή είναι κατάλληλος για ενέσιμα fillers. Εννοώντας πως δεν υπάρχει κάποια αντένδειξη για την πραγματοποίηση τους. 

Μηχανισμός Δράσης

Το Lanluma® έχει διαφορετικό μηχανισμό δράσης από τα υπόλοιπα ενέσιμα! 

Αντί να προσδίδει απευθείας όγκο όπως δουλεύουν τα πληρωτικά με βάση το υαλουρονικό οξύ, το Lanluma εγχέει μια ουσία, το πολύ-γαλακτικό οξύ στα επίπεδα του χορίου. Αυτή η ουσία δρα στην διέγερση του μηχανισμού φυσικής παραγωγής κολλαγόνου του οργανισμού.

Το κολλαγόνο είναι η πρωτεΐνη που προσδίδει στο δέρμα τη δομή και το σχήμα,  έτσι και ta fillers Lanluma® πληρώνουν την περιοχή των γλουτών που έχει υποστεί απώλεια όγκου και σφριγηλότητας, έτσι ώστε να επαναφέρουν την καμπυλότητα και τις αναλογίες με το υπόλοιπο σώμα. 

Η παραγωγή του κολλαγόνου απαιτεί κάποιες εβδομάδες έως και μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε σίγουρα 2-3 συνεδρίες προκειμένου να μπορέσετε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα στο σχήμα και τον όγκο.

Το Lanluma® είναι σκεύασμα εγκεκριμένο από τον FDA  για χρήση στο πρόσωπο και το σώμα 

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία ανόρθωσης γλουτών

Αρχικά πραγματοποιείται λεπτομερής σχεδιασμός της υπό θεραπείας περιοχής, χωρίζονται οι γλουτοί σε τρία τριτημόρια και σημαίνονται οι περιοχές με πτυχώσεις, με κυτταρίτιδα, με απώλεια όγκου έτσι ώστε να εφαρμοστεί το διάλυμα. 

Εφόσον γίνει πολύ καλή αποστείρωση της περιοχής, εφαρμόζεται τοπική αναισθησία έτσι ώστε να μην νιώθει άβολα ο ασθενής. Η όλη διαδικασία της έγχυσης διαρκεί μόνο λίγα λεπτά ενώ στη συνέχεια εφαρμόζεται μασάζ και ειδικός επίδεσμος συμπίεσης! 

Υπάρχουν κίνδυνοι ή παρενέργειες;

Δεν υπάρχουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ή επιπλοκές μετά τη θεραπεία Lanluma®. Ο ασθενής μετά την εφαρμογή μπορεί να παρατηρήσει

Ελαφρείς μώλωπες ή ερυθρότητα, συμπτώματα τα οποία υποχωρούν περίπου εντός μιας εβδομάδας.

Ασυμμετρία μεταξύ των γλουτών, φαινόμενο που διορθώνεται στο ραντεβού επανεξέτασης.

Ελαφρύ εξάνθημα ή κνησμό στην περιοχή της θεραπείας

Οδηγίες μετά την εφαρμογή του Lanluma®

Μετά την εφαρμογή του πολυγαλακτικού ενέσιμου συνίσταται η αποφυγή κατανάλωσης αλκοόλ για 2-3 ημέρες και η αποφυγή άσκησης για 10 ημέρες μετά. Επίσης για τις επόμενες 3 εβδομάδες συνιστάται ο ασθενής να απέχει από θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων ή υπερήχων στην υπό θεραπεία περιοχή. 

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής δεν είναι άμεσα ορατά. Μέχρι να ξεκινήσει η παραγωγή του κολλαγόνου απαιτούνται συνήθως 2 μήνες για να αρχίσουν να γίνονται αντιληπτά ενώ ολοκληρώνονται περίπου στο εξάμηνο. Συνήθως στον ένα μήνα γίνεται η πρώτη επανεξέταση όπου εφαρμόζεται άλλο ένα φιαλίδιο συμπληρωματικά. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 2 χρόνια. 

Ιδανικοί Υποψήφιοι για αυτή τη θεραπεία

Η θεραπεία αυτή ενδείκνυται για άνδρες και γυναίκες οι οποίοι θέλουν να προσδώσουν όγκο στην περιοχή των γλουτών και δεν επιθυμούν να προβούν σε επεμβατική διαδικασία ή δεν έχουν αρκετή ποσότητα λίπους έτσι ώστε να κάνουν λιπομεταφορά! 

Αυξητική & Ανόρθωση γλουτών με πολυγαλακτικό οξύ

H κορυφαία μέθοδος λιπογλυπτικής αποκλειστικά στο Athens Beverly Hills Medical Group
Η συσσώρευση λίπους σε κάποια σημεία του σώματος αποτελεί πρόβλημα για αρκετές γυναίκες αλλά και άντρες. Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και αδύνατα άτομα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του τοπικού πάχους. Τα γνωστά “ψωμάκια” στις γυναίκες αλλά και η “κοιλίτσα” στους άντρες, είναι ένα αισθητικό κυρίως πρόβλημα, το οποίο όμως αλλάζει σημαντικά την εικόνα και τη συμμετρία του σώματος.
Στρογγυλοί & Ανορθωμένοι γλουτοί που τραβούν τα βλέμματα!​
Με την πάροδο του χρόνου, τις αυξομειώσεις του βάρους, κυρίως την απώλεια, αλλά και την έλλειψη άσκησης, η χαλάρωση των γλουτών πολλές φορές απαιτεί τη χειρουργική τους αποκατάσταση.
H πλέον διαδεδομένη θεραπεία για απώλεια τοπικού πάχους
To COAXMED CRF είναι η πλέον σύγχρονη συσκευή υψηλής ιατρικής τεχνολογίας που έχει τη δυνατότητα εκπομπής στον ίδιο χρόνο ισχυρής ραδιοσυχνότητας (RF) και υπερήχων χαμηλής συχνότητας (CAVITATION).
H πλέον διαδεδομένη θεραπεία για τη συνολική ανανέωση και αναζωογόνηση του σώματος!
Το D-Shape είναι ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπειών που στοχεύει στη συνολική βελτίωση και σμίλευση του σώματος. Έχει ανακαλυφθεί και εφαρμόζεται αποκλειστικά από τη Δρ. Ντόλυ Φατσέα, εξειδικευμένη δερματολόγο στην κοσμητική ιατρική, και επικεφαλής εκπαιδεύτρια του ECAMS (European College of Aesthetic Medicine & Surgery).

Online συμβουλευτική

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Μετεπεμβατικη Φροντιδα στο σπιτι

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.