Αυξητική Γλουτών

Στρογγυλοί & Ανορθωμένοι γλουτοί που τραβούν τα βλέμματα!​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Στρογγυλοί & Ανορθωμένοι γλουτοί που τραβούν τα βλέμματα!​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Με την πάροδο του χρόνου, τις αυξομειώσεις του βάρους, κυρίως την απώλεια, αλλά και την έλλειψη άσκησης, η χαλάρωση των γλουτών πολλές φορές απαιτεί τη χειρουργική τους αποκατάσταση.

Σε περιπτώσεις που η προβολή ή το μέγεθος του γλουτού ή της γάμπας είναι ανεπαρκής, τότε μπορούμε να τα αυξήσουμε χρησιμοποιώντας μια ευρεία γκάμα τεχνικών. Η αύξηση μπορεί να επιτευχθεί:

α) Τοποθετώντας ενθέματα από προθέσεις σιλικόνης αντίστοιχου σχήματος.

β) Προσθέτοντας λίπος από άλλη περιοχή – η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει συνδυαστικά με λιποαναρρόφηση.

γ) Μια πολύ καινούργια, επίσης, και πολλά υποσχόμενη τεχνική είναι το MACROLANE, ένα βραδέως βιοδιασπώμενο υαλουρονικό οξύ που εγχέεται στην περιοχή δίνοντας ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα.

Η κάθε τεχνική έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, για αυτό και καλό θα είναι να τα συζητήσετε κατά την επίσκεψή σας στο ABH Medical Group με τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Αθανασίου. Η διαδικασία είναι η ίδια όπως και στην αύξηση των μαστών. Η αύξηση ή ανόρθωση των γλουτών δίνει τη δυνατότητα σε άντρες και γυναίκες με επίπεδα ή λιγότερο διαμορφωμένα οπίσθια να αυξήσουν ή να σχηματίσουν καλύτερα αυτή την περιοχή και να επιτύχουν αρμονία μεταξύ του πρόσθιου και οπίσθιου προφίλ τους. Οι ασθενείς νιώθουν πως τα ρούχα τους έχουν καλύτερη εφαρμογή, αισθάνονται πιο ελκυστικοί και η αυτοπεποίθησή τους μεγαλώνει.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

Οι επεμβάσεις ανόρθωσης γλουτών μπορούν να γίνουν από άντρες και γυναίκες άνω των 18 ετών οι οποίοι έχουν καλό περίγραμμα αλλά δεν τους αρέσει το σχήμα ή το μέγεθος των γλουτών τους. Οι επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής δεν μπορούν ωστόσο να βελτιώσουν προβλήματα που συνδέονται με την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο/η ασθενής. Έτσι είναι πολύ σημαντικό να συζητήσει ο ενδιαφερόμενος με τον ιατρό τι είναι αυτό που περιμένει από αυτή την επέμβαση, τι πιστεύει ότι θα του προσφέρει και ποιο θεωρεί ότι είναι γι’ αυτόν/ήν το ιδανικό αποτέλεσμα. Σε συνεννόηση με το ιατρό και πάντα με βάση το ιατρικό ιστορικό του κάθε υποψήφιου προχωράμε και στην επέμβαση.

 

Θα μπορούσε να είναι μία πιθανότητα εάν κρίνει ο ιατρός σε συνεννόηση με τον ασθενή, ότι αυτό θα δώσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά και στην περίπτωση που ο/η ενδιαφερόμενος επιθυμεί αυξητική γλουτών με αυτόλογο λίπος (αυτομόσχευμα).
 
Η επέμβαση πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία στις πλέον ασφαλείς συνθήκες. Μετά το πέρας της επέμβασης θα υπάρχουν κάποιες μελανιές στα σημεία. Ο ασθενής θα χρειαστεί να φοράει ένα ειδικό λαστέξ για κάποιο διάστημα και να ξαπλώνει πλάγια ή μπρούμυτα για λίγες ημέρες.
 
Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
abh testimonials

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.