Morpheus8

H "Επανάσταση" στην Αναγεννητική Ιατρική!

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

H "Επανάσταση" στην Αναγεννητική Ιατρική!

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

Το Morpheus8 είναι μια θεραπεία ανάπλασης που βελτιώνει την ποιότητα και υφή του δέρματος, επιβραδύνει τις επιπτώσεις της γήρανσης και επαναφέρει στο δέρμα τη νεανική του εμφάνιση.  Μπορεί να γίνει όλο το χρόνο σε πρόσωπο ή σώμα και μπορεί να εφαρμοστεί και σε πιο σκουρόχρωμα δέρματα. Πρόκειται για μία θεραπεία αναγεννητικής ιατρικής που στοχεύει στη διέγερση των ινοβαστών που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη και χαρίζουν στιλπνότητα και νεανικότητα στο δέρμα.

Το Morpheus8 είναι μια ελάχιστα επεμβατική συσκευή επιδερμικής ανάπλασης και υποδερμικής λιπώδους αναδιαμόρφωσης (SARD). Πρόκειται για κλινικά αποδεδειγμένη κλασματική τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για την αναδιαμόρφωση των ιστών του προσώπου και του σώματος. Ο μοναδικός πατενταρισμένος σχεδιασμός επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της ενέργειας RF μέσω διπολικών συστοιχιών ηλεκτροδίων ακίδων σε διαφορετικά βάθη διείσδυσης με αποτέλεσμα την τοπική θέρμανση και πήξη του ιστού. Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιείται μια κεφαλή από μικρο-βελόνες 24 καρατίων, οι οποίες ρυθμίζονται εξατομικευμένα ανάλογα με τις ανάγκες και διεισδύουν σε βάθος από 1 έως 7mm, και έτσι ανανεώνουν τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς σχεδόν καθόλου αποθεραπεία. Το Morpheus είναι η ιδανική λύση για τη στόχευση μικρών, δυσπρόσιτων περιοχών ιστού (πχ. αγκώνες).

 

Ποια είναι τα σημεία εφαρμογής;

Οι πιο συνηθισμένες περιοχές θεραπείας είναι το πρόσωπο, ο λαιμός, το στήθος και τα γόνατα, αγκώνες, χέρια. Επιπλέον, οι περιοχές του προσώπου και του σώματος που παρουσιάζουν ρυτίδες, αποχρωματισμό ή ουλές ακμής είναι επίσης ιδανικές για αυτή τη θεραπεία. Το Morpheus8 Microneedling με RF βελτιώνει:

  • Βαθιές γραμμές και ρυτίδες
  • Ακμή και ουλές ακμής
  • Ηλιακές βλάβες
  • Χαλάρωση του δέρματος (χαλάρωση ή γλουτοί)
  • Ακανόνιστος τόνος και υφή του δέρματος
  • Διεσταλμένους πόρους
  • Ραγάδες
  • Κάθετες γραμμές στο στήθος

Ποια είναι κατάλληλα περιστατικά για αυτή τη θεραπεία;

Περιστατικά με ρυτίδες, λεπτές γραμμές, χαλάρωση, πτώση προσώπου, κηλίδες, ραγάδες, ουλές

 

Ποιοι τύποι δέρματος μπορούν να εφαρμόσουν τη θεραπεία;

Το microneedling Morpheus8 με τεχνολογία RF είναι αποτελεσματικό για όλους τους τύπους και τους τόνους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων και των σκουρόχρωμων δερμάτων.

 

Μπορούν όλοι να πραγματοποιήσουν τη θεραπεία;

Είναι ασφαλές για υγιή άτομα, εκτός εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή αντιμετωπίζετε ενεργή δερματική λοίμωξη. Για την ασφάλειά σας, όλοι οι υποψήφιοι για Microneedling RF απαιτείται να περάσουν από έλεγχο υγείας με το ιατρικό προσωπικό μας πριν από τη θεραπεία.

 

Πρόσθετα οφέλη:

Άμεσα αποτελέσματα στις περισσότερες περιπτώσεις

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος

Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας

 

Με ποιες άλλες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί;

Μπορεί να συνδυαστεί παράλληλα με αυτόλογη μεσοθεραπεία αμέσως μετά την εφαρμογή για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση της αναγεννητικής δράσης του οργανισμού. Οποιαδήποτε άλλη θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί μετά το πέρας δύο εβδομάδων.

morfeas-soma2

Συχνές Ερωτήσεις

Αυτό εξαρτάται από το είδος της θεραπείας που έχετε κάνει, αλλά περίπου 1-6 συνεδρίες.
2 – 4 για το πρόσωπο και 2 – 6 για το σώμα

Μετά από 5 με 6 εβδομάδες.

Τα αποτελέσματα μπορούν να φανούν μέσα σε λίγες ημέρες. Επειδή η ελαστίνη του δέρματος συσφίγγεται κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ορισμένοι ασθενείς θα δουν αποτέλεσμα και αμέσως μετά τη θεραπεία. Συνήθως, η ανανέωση του κολλαγόνου απαιτεί περίπου έξι εβδομάδες, μετά τις οποίες θα δείτε αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Το αποτέλεσμα θα συνεχίσει να βελτιώνεται έως και τρεις μήνες μετά τη θεραπεία.

Εφαρμόζεται ειδική αναισθητική κρέμα μία ώρα πριν την εφαρμογή.

Μετά τη θεραπεία θα πρέπει να εφαρμόζεται ειδική ενυδατική κρέμα και να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο. Επιπλέον προτείνουμε πάντα τη χρήση αντιηλιακής προστασίας με υψηλό δείκτη προστασίας (30SPF, 50SPF)

 

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;