Θεραπείες αποκατάστασης χεριών με ρυτίδες, λεπτό δέρμα και κηλίδες!

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Θεραπείες αποκατάστασης χεριών με ρυτίδες, λεπτό δέρμα και κηλίδες!

Η επιδερμίδα των χεριών μας, όπως και αυτή του προσώπου, μαρτυράει τα πρώτα αλλά και τα πιο εμφανή σημάδια της γήρανσης και της πραγματικής μας ηλικίας. Ωστόσο, οι θεραπείες αντιγήρανσης κι επανόρθωσης των χεριών μπορούν να προσφέρουν μια νεανική εμφάνιση για τα χέρια χρησιμοποιώντας τις ίδιες διαδικασίες περιποίησης του δέρματος που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν το πρόσωπο. Η ανάπλαση του δέρματος με λέιζερ μειώνει την εμφάνιση των κηλίδων ενώ οι θεραπείες με fillerαναπληρώνουν τον χαμένο όγκο. Από τα χημικά πίλινγκ, μέχρι και τη λιπομεταφορά, υπάρχουν αρκετές θεραπείες που μπορούν να μεταμορφώσουν τα χέρια σας.

Η ηλικία ενός ατόμου μπορεί συχνά να αποκαλυφθεί από την επιδερμίδα των χεριών και των δακτύλων. Με το πέρασμα των ετών τα χέρια μετατρέπονται από σφριγηλά και λεία, σε χέρια με έντονες κηλίδες, λεπτό δέρμα και ορατές φλέβες και αγγεία. Η απώλεια του όγκου επέρχεται φυσικά ενώ συνήθως οι καφέ κηλίδες είναι εντονότερες με την υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

Υπάρχει μια σειρά θεραπειών που χρησιμοποιούν οι εξειδικευμένοι δερματολόγοι και πλαστικοί για την αναζωογόνηση αυτής της περιοχής.

Στο Athens Beverly Hills Medical Group, η Δρ. Ντόλυ Φατσέα και η εξειδικευμένη ομάδα της, θα σας προτείνουν μια σειρά από θεραπείες και λύσεις οι οποίες ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας!

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Δερματικά Πληρωτικά (Fillers)

Τα επιδερμικά fillers εκτός από το πρόσωπο, εφαρμόζονται και σε άλλα μέρη του σώματος τα οποία έχουν υποστεί απώλεια όγκου – συμπεριλαμβανομένων των χεριών, του λαιμού και του ντεκολτέ Αρκετά ενέσιμα fillers μπορούν να επαναφέρουν τον όγκο στο πίσω μέρος των χεριών, συμπεριλαμβανομένων των Juvéderm®, Radiesse® και Profhilo®.

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.