Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας Vaser Smooth

Το VASER Smooth αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα!

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Το VASER Smooth αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα!

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Η κυτταρίτιδα δημιουργεί στο δέρμα μια εικόνα που μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού, εξαιτίας της εναπόθεσης νερού και λίπους. Εμφανίζεται συνήθως στους μηρούς, τους γοφούς και τους γλουτούς και είναι μια πολύ συχνή πάθηση στις γυναίκες όλων των ηλικιών και σωματικού βάρους. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να την πυροδοτήσουν ενώ σημαντικός είναι ο ρόλος της γενετικής προδιάθεσης, των ορμονών και των διακυμάνσεων του βάρους.

Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, θα πρέπει καταρχάς, να μειωθεί το επιφανειακό λίπος. Επιπλέον, μερικά από τα ινώδη διαφράγματα πρέπει να χαλαρώσουν ώστε το δέρμα να γίνει επίπεδο και λείο, και τρίτον, το δέρμα πρέπει να ενισχυθεί για να εξομαλυνθεί η επιφάνειά του.

Μέχρι πρόσφατα, η συνδυασμένη αυτή καταπολέμηση της κυτταρίτιδας ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Αρκετές μη επεμβατικές θεραπείες έδειξαν μέτρια και προσωρινά αποτελέσματα που απαιτούσαν αμέτρητες θεραπείες.

Πώς λειτουργεί το VASER Smooth

Η τεχνική VASER Smooth επιτρέπει τη θεραπεία της κυτταρίτιδας με άμεσα και εμφανή αποτελέσματα. Η τεχνική γίνεται εξολοκλήρου με τοπική αναισθησία στο ιατρείο μας. Πριν από τη διαδικασία, εφόσον το επιθυμεί ο ασθενής, μπορεί να του χορηγηθεί ένα ηρεμιστικό για να χαλαρώσει. Μέσω λίγων μικροσκοπικών τομών, που κλείνουν χωρίς ράμματα ή ουλές, η τοπική αναισθησία εγχέεται κάτω από το δέρμα με αποτέλεσμα να μουδιάζει την περιοχή.

Χρησιμοποιώντας μια λεπτή κάνουλα που εκπέμπει υπερήχους και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χρησιμοποιείται κάτω από το δέρμα, η συσκευή VASER ελαττώνει το επιφανειακό λίπος, σπάει την πτύχωση που δημιουργούν τα ινώδη διαφράγματα και συσφίγγει το χαλαρό δέρμα με αποτέλεσμα ομαλότερη και λεία εμφάνιση.

Μετά τη θεραπεία, τοποθετείται ένας επίδεσμος ή ελαστικός κορσές στις περιοχές παρέμβασης και ο ασθενής πηγαίνει στο σπίτι του χωρίς δυσφορία. Οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να κάνουν ντους την επόμενη μέρα, να επιστρέψουν στην εργασία τους μέσα σε 24 ώρες, ενώ η άσκηση μπορεί να ξεκινήσει λίγες ημέρες αργότερα.

Άμεσα αποτελέσματα μπορεί να δει ο ασθενής από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, τα οποία και σταδιακά βελτιώνονται μέσα σε διάστημα 3-6 μηνών.

Λιποαναρρόφηση ABH Vaser
αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

Κατευθείαν μετά την αφαίρεση του ειδικού μικρού νάρθηκα ο ασθενής μπορεί να δει κατευθείαν τη διαφορά στο σχήμα και τη μορφολογία της μύτης του. Όσο υποχωρεί το οίδημα αυτό θα καθίσταται και πιο ξεκάθαρο. Στον έναν μήνα ολοκληρώνεται το 60-70% του αποτελέσματος.

Ένας καλά εκπαιδευμένος πλαστικός χειρουργός έχει τη δυνατότητα, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά προβλήματα σκολίωσης ρινικού διαφράγματος και υπερτροφίας ρινικών κογχών. Ο σκελετός της μύτης, δηλαδή, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως σύνολο ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο αισθητικό αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Η επέμβαση της ρινοπλαστικής δεν έχει δύσκολη μετεγχειρητική περίοδο και ο πόνος είναι αμελητέος. Η κύρια αίσθηση που περιγράφουν οι ασθενείς άμεσα μετεγχειρητικά είναι αυτή του ήπιου «βάρους». Κατά την επέμβαση τοποθετείται ένα «γυψάκι» που σταθεροποιεί το αποτέλεσμα το οποίο και αφαιρείται μία εβδομάδα μετά το χειρουργείο μαζί με κάποια πολύ λεπτά εξωτερικά ράμματα.

Για το πρώτο 24ωρο θα έχετε κάποιες μικρές γάζες στα ρουθούνια, οπότε η αναπνοή θα γίνεται από το στόμα. Μετά την αφαίρεσή τους σε 24 ώρες και σταδιακά με την βοήθεια ρινικών πλύσεων με φυσιολογικό ορό η αναπνοή αποκαθίσταται στο φυσιολογικό και σε αρκετές περιπτώσεις όπου το προϋπάρχον πρόβλημα ήταν και λειτουργικό οι ασθενείς αναπνέουν σημαντικά καλύτερα. Συνήθως υπάρχουν εκχυμώσεις (μελανιές) γύρω από τα μάτια οι οποίες μετά τις πρώτες δύο εβδομάδες υποχωρούν. Μετεπεμβατικά θα υπάρχει οίδημα (πρήξιμο) στην περιοχή της ρινός, το 60-70% του οποίου υποχωρεί μέσα στον πρώτο μήνα, ενώ το υπόλοιπο υφίεται σταδιακά σε 6 μήνες με ένα χρόνο μετά την επέμβαση.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.