Αντιμετώπιση Δυσχρωμιών & Μελάσματος

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Με τον όρο πανάδες ή μέλασμα ορίζουμε τις δερματικές βλάβες, καφέ χρώματος, μεγέθους μεγαλύτερου από τις κηλίδες. Αποτελούν πολύ κοινές βλάβες του δέρματος και εμφανίζονται εντονότερα σε γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες.
Το μέλασμα εμφανίζεται συχνότερα σε γυναίκες με σκουρόχρωμες επιδερμίδες διότι σε αυτές διεγείρονται τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή μελανίνης.

Το μέλασμα μπορεί να εμφανιστεί κυρίως κατά την εγκυμοσύνη αλλά και κατά την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Το μέλασμα που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καλείται και «μάσκα της εγκυμοσύνης» και είναι περισσότερο αισθητικό πρόβλημα το οποίο υποχωρεί πολλές φορές μόνο του μερικούς μήνες μετά τον τοκετό. Αν παραμείνει ή επιδεινωθεί είναι καλό να ζητήσετε τη συμβουλή του δερματολόγου σας.

Η κύρια εντόπισή τους είναι το πρόσωπο, συνήθως μέτωπο, άνω χείλος, ζυγωματικά και παρειές και στο σώμα κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω αυξημένης παραγωγής μελανίνης.

Σε γυναίκες που έχουν γενετική προδιάθεση, η εμφάνιση πανάδων μπορεί να επιταχυνθεί λόγω ορμονικών προβλημάτων, όπως π.χ. λόγω πολυκυστικών ωοθηκών, ή λόγω χρήσης αντισυλληπτικών.

Στο ABH Medical Group, η Δρ. Φατσέα και η εξειδικευμένη ομάδα της χρησιμοποιούν μια βραβευμένη σειρά τεχνικών και θεραπειών για την αντιμετώπιση του μελάσματος και των δυσχρωμιών.

Αντιμετώπιση Πανάδων & Δυσχρωμιών

Δερματολογικά Πίλινγκ Νανοτεχνολογίας
Τα πίλινγκ νανοτεχνολογίας χρησιμοποιούνται στη δερματολογία για να προκαλέσουν μια επιτάχυνση του κυτταρικού κύκλου ζωής με σκοπό τον καθαρισμό, τη θρέψη και την ενυδάτωση, καταπολεμώντας τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στην επιδερμίδα, τις δυσχρωμίες ή τη σμηγματορροική εμφάνιση.
Η πιο εξελιγμένη θεραπεία Magellan® εγγυάται άμεσα νεανική επιδερμίδα γεμάτη λάμψη!
Το Magellan® ή αλλιώς Vampire Lift αποτελεί την πλέον εξελιγμένη μέθοδο αυτόλογης ενδοδερμικής θεραπείας για ολική ανάπλαση σε πρόσωπο, λαιμό & ντεκολτέ η οποία χαρίζει μία εντυπωσιακή και νεανική εμφάνιση.
Νέα τεχνολογία εκλεκτικής δράσης & σταδιακής απελευθέρωσης
Τα πεπτίδια είναι οργανικές ενώσεις, μικρά τμήματα πρωτεϊνών που αποτελούνται από δύο ή περισσότερα αμινοξέα- οι αλυσίδες αμινοξέων είναι τα δομικά υλικά των πρωτεϊνών του οργανισμού. Η προέλευσή τους μπορεί να είναι τόσο φυσική όσο και συνθετική. Ωστόσο, οι χημικοί προτιμούν να χρησιμοποιούν συνθετικά πεπτίδια με βιομιμητική δράση -μιμούνται τη δράση των φυσικών πεπτιδίων- γιατί έχουν καλύτερη σταθερότητα ως μόρια και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μέσα σε μια καλλυντική φόρμουλα.
To Athens Beverly Hills Medical Group σας συστήνει τη νέα επαναστατική μέθοδο Uth Laser
Το Uth Laser είναι το πρώτο και μοναδικό λέιζερ που, χάρη στην καινοτόμο διπλή τεχνολογία που διαθέτει μπορεί να συνδυάσει τα υψηλά πρότυπα των μηκών κύματος 10600 nm και 1540 nm σε διαδοχική ή ταυτόχρονη κλασματική εκπομπή. Όταν αυτά τα δύο μήκη κύματος εκπέμπονται μαζί μεγιστοποιούν τα πλεονεκτήματα κάθε λέιζερ, βελτιστοποιώντας τα αποτελέσματα σε μία μόνο συνεδρία. Η μικτή τεχνολογία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα γηρασμένα δέρματα με ρυτίδες και δυσχρωμίες, τις ουλές από ακμή ή και τραύμα καθώς και την κολπική ατροφία, με ελάχιστο πλέον χρόνο αποθεραπείας για τον ασθενή.

Online συμβουλευτική

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Μετεπεμβατικη Φροντιδα στο σπιτι

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.