Αποτρίχωση με Alexandrite Arion II

Απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυία!

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυία!

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

H αποτρίχωση είναι μια διαδικασία ευρέως διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια με όλο και περισσότερες γυναίκες και άνδρες να καταφεύγουν στον δερματολόγο για την οριστική απαλλαγή της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι εκείνη κυρίως που προσφέρει άμεσα και κυρίως μόνιμα αποτελέσματα, χωρίς ιδιαίτερο πόνο, αφήνοντας μια βελούδινη υφή στο δέρμα. Δεν προκαλεί ερεθισμούς, μειώνει την επανέκφυση της τρίχας, και δεν χαλαρώνει το δέρμα, όπως παρατηρείται συχνά στην αποτρίχωση με κερί.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλες τις περιοχές του σώματος που παρουσιάζουν έντονη τριχοφυΐα –πρόσωποστήθοςμασχάλεςχέριαπόδιαπεριοχή του μπικίνι κτλ.

Στο ABH Medical Group, το εξειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό πραγματοποιεί με ασφάλεια τις συνεδρίες αποτρίχωσης με το Arion II, το οποίο είναι τελευταίας τεχνολογίας λέιζερ τεχνολογίας Αλεξανδρίτη με εγγυημένα αποτελέσματα.

Τα πλεονεκτήματα της λέιζερ αποτρίχωσης με μηχάνημα Αλεξανδρίτη αναφέρονται κυρίως στη διαδικασία αλλά και στα αποτελέσματα της εφαρμογής. Το Arion II, στοχεύει στα μελανοφόρα κύτταρα των τριχών, με μήκος κύματος 755nm. Η αύξηση της θερμοκρασίας στους θύλακες των τριχών έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την επανεμφάνιση τους.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

Ναι. Μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις εποχές αρκεί να μην έχει εκτεθεί ο ασθενής στον ήλιο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ερεθισμού ή εγκαύματος. 

Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες για την οριστική απαλλαγή. Αλλά και πάλι αυτό είναι σχετικό από την περιοχή και την έκτασή της. 

Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με λέιζερ είναι μόνιμα, καθώς καταστρέφεται οριστικά ο θύλακας. 

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.