Coolsculpting

Η αυθεντική κρυολιπόλυση

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Coolsculpting

Η αυθεντική κρυολιπόλυση

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Το Coolsculpting® είναι ένα επαναστατικό, μη επεμβατικό μηχάνημα για θεραπεία κρυολιπόλισης, που απομακρύνει το τοπικό πάχος άμεσα, γρήγορα και ανώδυνα.

Το πρόβλημα του τοπικού πάχους ταλαιπωρεί πολλούς άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ούτε με ειδική διατροφή ούτε με γυμναστική Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα αίτιά του είναι κληρονομικής και γονιδιακής προέλευσης. Το Coolsculpting, το μοναδικό μηχάνημα κρυολιπόλυσης με πιστοποίηση από την αμερικανική υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ( FDA), έρχεται μέσα σε μια μόνο συνεδρία, χωρίς χειρουργείο, χωρίς φάρμακα και χωρίς πόνο να δώσει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, προσφέροντας:

Συνολική καταστορφή των λιποκυττάρων

Μόνιμα αποτελέσματα

Μηδενικό χρόνο αποθεραπείας

Μείωση του λίπους έως και 40% σε σχέση με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια επαναστατική, μη επεμβατική συσκευή για θεραπεία κρυολιπόλισης, που απομακρύνει το τοπικό πάχος άμεσα, γρήγορα και ανώδυνα και ταυτόχρονα αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος.

Η λειτουργία του βασίζεται στις έρευνες των επιστημόνων του Χάρβαρντ, σύμφωνα με τις οποίες η έκθεση των λιποκυττάρων σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες επηρεάζει τη ζωτική τους λειτουργία και τα απομακρύνει από το σώμα.

Χάρη στις 6 ξεχωριστές κεφαλές του μηχανήματος Coolsculpting η θεραπεία κρυολιπόλυσης στοχεύει με ακρίβεια στην ανατομία της κάθε περιοχής, που απαιτεί φροντίδα. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Freeze Detect (ελεγχόμενη ψύξη) οι κεφαλές του Coolsculpting προκαλούν το βιολογικό θάνατο των περιττών λιποκυττάρων, τα οποία στη συνέχεια απομακρύνονται μέσω της φυσικής λειτουργίας του οργανισμού μας. Τα εναπομείναντα λιποκύτταρα συμπυκνώνονται, με αποτέλεσμα να μειώνεται το στρώμα του λίπους στο δέρμα μας και το σώμα μας να είναι πιο λεπτό και καλοσχηματισμένο.

Η όλη διαδικασία διαρκεί 1 – 2 ώρες και ο ασθενής δεν νιώθει απολύτως καμία ενόχληση. Το γεγονός δε ότι το Coolsculpting δεν μειώνει απλώς, αλλά απομακρύνει συνολικά τα λιποκύτταρα από τις προβληματικές περιοχές, σημαίνει ότι ακόμα και αν ξαναπάρουμε κιλά στο μέλλον, οι περιοχές, που έχουν δεχτεί τη θεραπεία κρυολιπόλυσης με Coolsculpting δεν θα «ξαναπαχύνουν», γιατί απλούστατα δεν θα υπάρχουν σε αυτές πλέον λιποκύτταρα.

Τα αποτελέσματα, λοιπόν, του Coolsculpting είναι μόνιμα και ορατά μέσα σε μόλις τρεις μήνες από τη θεραπεία.

Σημαντικό επίσης είναι να τονιστεί ότι το Coolsculpting στοχεύει μονάχα στα λιποκύτταρα και αφήνει τους γύρω ιστούς ανέπαφους. Έτσι, δεν προκαλεί σημάδια ή ερεθισμούς.

Οι περιοχές στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία με Coolsculpting είναι οι εξής:

 • Τα love handles (πλαϊνά της μέσης)
 • Το λίπος στο στομάχι
 • Το εξωτερικό και το εσωτερικό των μηρών
 • Η πλάτη
 • Τα πλευρά
 • Τα μπράτσα
 • Το λίπος στην πρόσθια περιοχή της μασχάλης
 • Τα γόνατα
 • Το πηγούνι

Βέβαια, πρέπει να γνωρίζουμε ότι το Coolsculpting δεν συνιστά μια μέθοδο αδυνατίσματος, αλλά μια μέθοδο στοχευμένης καταπολέμησης του τοπικού πάχους σε μικρές περιοχές του σώματος. Και γι’ αυτό το λόγο απευθύνεται κυρίως σε άτομα, τα οποία δεν χρήζουν ανάγκης μεγάλης απώλειας βάρους, αλλά βρίσκονται κοντά στο φυσιολογικό σωματικό βάρος.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

Συνήθως απαιτείται μία συνεδρία για να δει κάποιος 25 – 45% μείωση του τοπικού πάχους ανά περιοχή εφαρμογής.

Καθόλου! Οι ασθενείς νιώθουν λίγο  μούδιασμα και την αίσθηση του ψύχους αλλά δεν είναι καθόλου επώδυνη σα διαδικασία.

Τα αποτελέσματα μετά από μια συνεδρία Coolsculpting είναι ορατά μετά από 3-4 εβδομάδες ενώ ολοκληρώνονται περίπου 90 μέρες μετά τη συνδρία! 

Αξίζει να επιλέξετε τη θεραπεία Collsculpting γιατί: 

 • Έχει μόνιμο αποτέλεσμα με μία συνεδρία
 • Είναι μια αναίμακτη, μη- επεμβατική μέθοδος
 • Επιτυγχάνει φυσικό αποτέλεσμα χωρίς ανομοιομορφίες
 • Είναι κατάλληλη θεραπεία για κάθε περιοχή τοπικού πάχους
 • Δεν έχει χρόνο αποθεραπείας
 • Είναι μια ασφαλής θεραπεία με έγκριση FDA
Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.