Ενδοδερμική Θεραπεία Βιταμινών για Πρόσωπο & Σώμα

Φυσικό Αποτέλεσμα με διάρκεια

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Φυσικό Αποτέλεσμα με διάρκεια

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

Η Ενδοδερμική Θεραπεία βιταμινών είναι η διαδικασία κατά την οποία εγχύουμε με τη βοήθεια πολύ μικρής βελόνας διάφορες ουσίες στο κατώτερο χόριο, εκεί όπου δεν μπορεί να φτάσει μια κρέμα με επιδερμική χρήση. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Με τη χρήση της θεραπείας, δημιουργούμε κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν με ευκολία να διεισδύσουν οι δραστικές ουσίες. Αυτό μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα των θεραπειών ενώ έχει εφαρμογή σε θεραπείες αντιγήρανσηςαποκατάστασης ουλώνενυδάτωσης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.

Ενδοδερμική Θεραπεία Βιταμινών για αντιγήρανση
Χρησιμοποιείται αρχικά για την βαθιά ενυδάτωση του δέρματος και για την πρόληψη δημιουργίας ρυτίδων αλλά και για την καταπολέμηση των λεπτών ρυτίδων. Στην περίπτωση αυτή κύριο συστατικό της θεραπείας είναι το υαλουρονικό και οι βιταμίνες.
Τα πρωτόκολλα θεραπειών ποικίλουν ανάλογα με το πρόβλημα και τον τύπο του προβλήματος. (αντιμετώπισης ουλών ακμής, ρυτίδων έκφρασης, χαλάρωσης, πανάδων κλπ).

Ενδοδερμική Θεραπεία Βιταμινών για σύσφιξη προσώπου και λαιμού
Στο χόριο οι πολλαπλοί μικροτραυματισμοί κινητοποιούν το μηχανισμό επούλωσης και κατά συνέπεια την παραγωγή αυξητικών κυτταρικών παραγόντων. Όλα αυτά οδηγούν στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών και την παραγωγή κολλαγόνου και άλλων δομικών πρωτεϊνών.

Ανάλογα το πρωτόκολλο θεραπείας χρησιμοποιούνται οι κατάλληλες ουσίες.
Μερικές από αυτές είναι: υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες Α, C, E, ρετινοικό οξύ, ιντεμπενόνη, DMAE, αμινοξέα, αυξητικοί παράγοντες και πολλές άλλες.
Μετά την εφαρμογή ενδοδερμικών θεραπειών βιταμινών τα αποτελέσματα είναι:
Έντονη βελτίωση υφής επιδερμίδας, εξάλειψη των ρυτίδων, λόγω του ότι το ίδιο το δέρμα ξεκινάει από μόνο του τη διαδικασία επούλωσης του.
Αύξηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, χαρίζοντας λάμψη, σφριγηλότητα και νεανική όψη, αφού η συγκεκριμένη θεραπεία ενεργοποιεί την κυτταρική αναγέννηση και τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και κατά συνέπεια του κολλαγόνου.

Οι Ενδοδερμικές Θεραπείες Βιταμινών βρίσκουν και εφαρμογή και στο σώμα για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.
Μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις ηλικίες σε άνδρες και γυναίκες ενώ συνδυάζονται με άλλες δερματολογικές υπηρεσίες.

Στο ABH Medical Group, η Δρ. Φατσέα και η εξειδικευμένη ομάδα της, θα σας προτείνουν τον κατάλληλο τύπο Αυτόλογης ενδοδερμικής θεραπείας  για εσάς.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

Ανάλογα την περιοχή εφαρμογής και τι θέλουμε να βελτιώσουμε, η ιατρική ομάδα συνδυάζει τις κατάλληλες βιταμίνες, πεπτίδια και αμινοξέα προκειμένου να επιτευχθεί το αποτελέσμα!

Συνήθως συστήνεται να κάνει κάποιος 3-4 θεραπείες ανά 3 εβδομάδες για να δει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παρόλα αυτά για αναζωογόνηση προσώπου και βελτίωση υφής καλό είναι να επαναλαμβάνονται οι μεσοθεραπείες σταθερά 3-4 φορές το χρόνο σε συνδυασμό με την καθημερινή φροντίδα του προσώπου

Η θεραπεία μπορεί να γίνει και από πολύ νέους ασθενείς ιδιαίτερα όταν έχουμε σημάδια ακμής ή έντονη λιπαρότητα στην επιδερμίδα μέχρι και μεγαλύτερεσ ηλικίες που θέλουν να επιτύχουν λάμψη & στιλπνότητα.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.