Ενέσιμη θεραπεία με Μινοξιδίλη

Κλείστε το διαγνωστικό σας ραντεβού
με την ιατρική μας ομάδα

Η ενέσιμη θεραπεία με Μινοξιδίλη είναι μία πολύ αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης και της αραίωσης των μαλλιών, που λειτουργεί συνεργικά με την αυτόλογη μεσοθεραπεία.

Η ουσία της Μονοξιδίλης δρα απευθείας στον παράγοντα ανάπτυξης των ενδοθηλίων και πιο ειδικά σε εκείνους τους παράγοντες που είναι η αιτία της πτώσης της τρίχας από τον τριχικό πόρο ως τη ρίζα. Συμπληρωματικά, στοχεύει στην ισχυρή προστασία και διέγερση των τριχοθυλακίων.

Ποια είναι τα οφέλη της δράσης της μονοξιδίλης;

  • Παρατείνει την αναγεννητική φάση της τρίχας, τη φάση δηλαδή στην οποία η τρίχα είναι συνδεδεμένη με τον τριχικό θύλακα ενώ αναπτύσσεται.
  • Αυξάνει το μέγεθος των τριχικών θυλάκων.
  • Δυναμώνει το σώμα της τρίχας.
  • Ενισχύει το τριχωτό της κεφαλής και γίνεται πιο πυκνό.
Κλείστε ραντεβού

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.