Λιποαναρρόφηση Vaser® 4D High Definition

H κορυφαία μέθοδος λιπογλυπτικής αποκλειστικά στο Athens Beverly Hills Medical Group

Λιποαναρρόφηση Vaser® 4D High Definition

H κορυφαία μέθοδος λιπογλυπτικής αποκλειστικά στο Athens Beverly Hills Medical Group

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Η συσσώρευση λίπους σε κάποια σημεία του σώματος αποτελεί πρόβλημα για αρκετές γυναίκες αλλά και άντρες. Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και αδύνατα άτομα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του τοπικού πάχους. Τα γνωστά “ψωμάκια” στις γυναίκες αλλά και η “κοιλίτσα” στους άντρες, είναι ένα αισθητικό κυρίως πρόβλημα, το οποίο όμως αλλάζει σημαντικά την εικόνα και τη συμμετρία του σώματος.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου MD PhD

Ο Δρ. Aθανάσιος Αθανασίου, εφαρμόζει αποκλειστικά τη μέθοδο λιποαναρρόφησης Vaser 4D High Definition, την πλέον εξελιγμένη και πρωτοποριακή μέθοδο που ξεκίνησαν οι αστέρες του Hollywood μεταμορφώνοντας το σώμα τους.


Με τη μέθοδο λιποαναρρόφησης 4D High Definition, απομακρύνεται το περιττό λίπος με στόχο να έχουμε επίπεδη και δυναμικά γραμμωμένη κοιλιά, σφριγηλά μπράτσα, ανορθωμένους γλουτούς (χωρίς τοπικό πάχος) ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται και η μυική αρχιτεκτονική του σώματος. Οι κοιλιακοί μύες, τα 6-packs και 4-packs, οι δελτοειδείς και ραχιαίοι μύες τονίζονται και το σώμα έχει τη γράμμωση για την οποία σε άλλη περίπτωση θα απαιτούνταν χρόνια και εντατική άσκηση.


Δημιουργείται έτσι πιο αθλητικό και γραμμωμένο σώμα. Παράλληλα με τη λιποαναρρόφηση γίνεται και λιπομεταφορά. Μεταφέρεται δηλαδή το λίπος που έχει αφαιρεθεί προσθέτοντας καμπύλες σε άντρες και γυναίκες όπου το χρειάζονται.

Συχνές Ερωτήσεις

Σε αντίθεση με την κλασική μέθοδο της λιποαναρρόφησης, η 4D High Definition πραγματοποιείται με τη βοήθεια μιας συσκευής υπερήχων, το Vaser. Οι υπέρηχοι διασπούν τις μεμβράνες των λιποκυττάρων και το περιεχόμενό τους κατακερματίζεται. Πρακτικά, το λίπος ελαιοποιείται και οι λιποαποθήκες, με έναν ατραυματικό και ελάχιστα επεμβατικό τρόπο που μειώνει δραστικά (δραματικά) την καταστροφή των ιστών. Επίσης η τεχνολογία των υπερήχων επιτρέπει την αφαίρεση του από συγκεκριμένα ανατομικά σημεία ώστε να τονιστούν οι μυς στην κοιλιά, τα χέρια, το θώρακα, τους ώμους, τους γλουτούς, τα πόδια. Αυτού του είδους η γλυπτική δεν εφαρμόζεται στα άλλα είδη λιποαναρρόφησης.

H 4D λιποαναρρόφηση είναι πραγματικά το μέλλον της λιποαναρρόφησης αφού καθιστά δυνατή την ανάδειξη και προβολή (επιτρέπει τη φυσική προβολή των μυών) της υποκείμενης μυϊκότητας του σώματος. Το λίπος αφαιρείται ανατομικά, το σώμα σμιλεύεται με λιπογλυπτική, εγχέοντας λίπος όπου είναι απαραίτητο. Έτσι μπορούμε να προσθέσουμε όγκο και να τονίσουμε το υφιστάμενο μυϊκό σύστημα ώστε να διαμορφώσουμε γράμμωση και το σχήμα που θέλουμε όχι μόνο στην κοιλιακή χώρα (γράμμωση 6-pack), αλλά και στους βραχίονες, το στήθος, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα ισχία και την πλάτη μεταμορφώνοντας και βελτιώνοντας το σώμα σε μόνιμη βάση.

Η επέμβαση πραγματοποιείται σε νοσοκομειακό περιβάλλον με ολική αναισθησία ή μέθη στις πλέον ασφαλείς συνθήκες. Ο ασθενής μετά το πέρας νιώθει μια μικρή ενόχληση (σαν μυικό πιάσιμο). Ο χρόνος αποθεραπείας είναι σύντομος ενώ μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του μετά από μια εβδομάδα. Οι ασθενείς πρέπει να δώσουν χρόνο στον εαυτό τους. Θα χρειαστεί να φορούν ελαστικό κορσέ για 3-4 εβδομάδες μετεπεμβατικά. Τα λεμφικά μασάζ και οι αποιδηματικοί υπέρηχοι (οι συνεδρίες με Coaxmed (τεχνολογία RF και υπερήχων)) θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση του πρηξίματος, ενώ το σταθερό βάρος και η υγιεινή διατροφή παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του αποτελέσματος.

Το αποτελέσματα είναι εκπληκτικά! Η αλλαγή είναι εμφανής από την πρώτη μετεγχειρητική ημέρα και οι τομές είναι τόσο μικρές που θεωρούνται αθέατες μετά από μικρό διάστημα. Όμως, το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό περίπου ένα μήνα μετά την επέμβαση, καθώς τα οιδήματα υποχωρούν σταδιακά. Η πρόκληση είναι δική σας, αρκεί να πάρετε την απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή και την εμφάνισή σας.