Λιποαναρρόφηση Vaser® 4D High Definition

H κορυφαία μέθοδος λιπογλυπτικής αποκλειστικά στο Athens Beverly Hills Medical Group

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

H κορυφαία μέθοδος λιπογλυπτικής αποκλειστικά στο Athens Beverly Hills Medical Group

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Τα γνωστά “ψωμάκια” στις γυναίκες αλλά και η “κοιλίτσα” στους άντρες, είναι ένα αισθητικό κυρίως πρόβλημα, το οποίο όμως αλλάζει σημαντικά την εικόνα και τη συμμετρία του σώματος. Ο Δρ. Aθανάσιος Αθανασίου εφαρμόζει αποκλειστικά τη μέθοδο λιποαναρρόφησης Vaser 4D High Definition, την πλέον εξελιγμένη και πρωτοποριακή μέθοδο που ξεκίνησαν οι αστέρες του Hollywood μεταμορφώνοντας το σώμα τους.

Πώς λειτουργεί η Λιποαναρρόφηση Vaser® 4D High Definition;

Το τοπικό πάχος δεν έχει να κάνει με το φύλο ούτε με το DNA ενώ απασχολεί κυρίως αδύνατα άτομα.

Με τη μέθοδο λιποαναρρόφησης 4D High Definition σπομακρύνεται το περιττό λίπος με στόχο:

  • Μία επίπεδη και δυναμικά γραμμωμένη κοιλιά,
  • σφριγηλά μπράτσα
  • ανορθωμένους γλουτούς (χωρίς τοπικό πάχος),

ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται και η μυϊκή αρχιτεκτονική του σώματος. Οι κοιλιακοί μύες, τα 6-packs και 4-packs, οι δελτοειδείς και ραχιαίοι μύες τονίζονται και το σώμα έχει τη γράμμωση για την οποία, σε άλλη περίπτωση, θα απαιτούνταν χρόνια εντατικής άσκησης.

Παράλληλα, με τη λιποαναρρόφηση γίνεται και λιπομεταφορά. Μεταφέρεται δηλαδή το λίπος που έχει αφαιρεθεί προσθέτοντας καμπύλες σε άντρες και γυναίκες στα σημεία που το χρειάζονται.

4d Vaser Λιποαναρρόφηση
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

FAQs

Σε αντίθεση με την κλασική μέθοδο, η Λιποαναρρόφηση Vaser® 4D High Definition πραγματοποιείται με τη βοήθεια μιας συσκευής υπερήχων, το Vaser. Οι υπέρηχοι διασπούν τις μεμβράνες των λιποκυττάρων και το περιεχόμενό τους κατακερματίζεται. Πρακτικά, το λίπος και οι λιποαποθήκες ελαιοποιούνται με έναν ατραυματικό και ελάχιστα επεμβατικό τρόπο που μειώνει δραστικά την καταστροφή των ιστών. Επίσης, η τεχνολογία των υπερήχων επιτρέπει την αφαίρεση του λίπους από συγκεκριμένα ανατομικά σημεία ώστε να τονιστούν οι μυς στην κοιλιά, τα χέρια, τον θώρακα, τους ώμους, τους γλουτούς και τα πόδια. Αυτού του είδους η γλυπτική δεν εφαρμόζεται στα άλλα είδη λιποαναρρόφησης.

H 4D λιποαναρρόφηση είναι πραγματικά το μέλλον της λιποαναρρόφησης αφού καθιστά δυνατή τη φυσική ανάδειξη και προβολή της υποκείμενης μυϊκότητας του σώματος. Το λίπος αφαιρείται ανατομικά και το σώμα σμιλεύεται με λιπογλυπτική, εγχέοντας δηλαδή λίπος όπου είναι απαραίτητο. Έτσι, μπορούμε να προσθέσουμε όγκο τονίζοντας τους μύες ώστε να διαμορφώσουμε γράμμωση και το σχήμα που θέλουμε, όχι μόνο στην κοιλιακή χώρα (γράμμωση 6-pack), αλλά και στους βραχίονες, το στήθος, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα ισχία και την πλάτη μεταμορφώνοντας και βελτιώνοντας το σώμα σε μόνιμη βάση.

Η επέμβαση πραγματοποιείται σε νοσοκομειακό περιβάλλον με ολική αναισθησία ή μέθη στις πλέον ασφαλείς συνθήκες. Μετά το πέρας της επέμβασης νιώθετε μια μικρή ενόχληση (σαν μυϊκό πιάσιμο). Ο χρόνος αποθεραπείας είναι σύντομος και μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας μετά από μια εβδομάδα. Μετεπεμβατικά, θα χρειαστεί να φοράτε ελαστικό κορσέ για 3-4 εβδομάδες. Τα λεμφικά μασάζ και οι αποιδηματικοί υπέρηχοι με συνεδρίες Coaxmed (τεχνολογία RF και υπερήχων) θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση του πρηξίματος, ενώ το σταθερό βάρος και η υγιεινή διατροφή παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του αποτελέσματος.

Τα αποτελέσματα της Λιποαναρρόφησης Vaser 4D είναι εκπληκτικά και εμφανή από την πρώτη ημέρα μετά την επέμβαση, ενώ οι τομές είναι τόσο μικρές που θεωρούνται αθέατες μετά από μικρό διάστημα. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό περίπου έναν μήνα μετά, καθώς τα οιδήματα υποχωρούν σταδιακά. Η πρόκληση είναι δική σας, αρκεί να πάρετε την απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή και την εμφάνισή σας.

Εισάγετε το email σας και ανακαλύψτε τις Exclusive υπηρεσίες μας

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.