Λιποαναρρόφηση Vaser®

Η βασίλισσα των επεμβάσεων πλαστικής χειρουργικής με εξαιρετικά αποτελέσματα

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Η βασίλισσα των επεμβάσεων πλαστικής χειρουργικής με εξαιρετικά αποτελέσματα

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Η λιποαναρρόφηση είναι μια διαδικασία που αφαιρεί τα ανεπιθύμητα λιποκύτταρα από το σώμα σας. Εκτελείται συνήθως σε περιοχές του σώματος όπου συγκεντρώνονται επίμονες εναποθέσεις λίπους, όπως οι γοφοί, οι μηροί, η κοιλιά και το κάτω μέρος των χεριών.

Σε ποιους απευθύνεται η Λιποαναρρόφηση Vaser;

Η Λιποαναρρόφηση Vaser συνεχίζει να είναι η βασίλισσα των επεμβάσεων της πλαστικής χειρουργικής. Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που θέλουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος. Τα γνωστά “ψωμάκια” στις γυναίκες αλλά και η “κοιλίτσα” στους άντρες, είναι ένα αισθητικό κυρίως πρόβλημα, το οποίο όμως αλλάζει σημαντικά την εικόνα και τη συμμετρία του σώματος.

 

Πώς επιτυγχάνεται η Λιποαναρρόφηση Vaser και ποια είναι τα πλεονεκτήματα της;

Για την επίτευξη της μεθόδου, χρησιμοποιείται η συσκευή VASER. Η μοναδικότητα στο μηχανισμό δράσης της έγκειται στην ελαχιστοποίηση του οιδήματος και των εκχυμώσεων μετεγχειρητικά, ενώ παράλληλα προκαλεί ερεθισμό των ινοβλαστών και σύσφιξη της περιοχής όπου εφαρμόζεται. Έτσι, πρακτικά λύνεται ένα από τα μεγάλα προβλήματα της συμβατικής λιποναρρόφησης, το «κρέμασμα» ή η χαλάρωση των περιοχών απ’ όπου αφαιρούνται μεγάλες ποσότητες λιπώδους ιστού, καθώς επίσης και τα κύματα που παρατηρούνται πολλές φορές στην κλασική λιποαναρρόφηση.

 

Ποια είναι η διαφορά της λιποαναρρόφησης με τη λιπογλυπτική;

Η λιποαναρρόφηση με τη λιπογλυπτική είναι δύο τεχνικές που, παρόλο ότι έχουν ίδια βάση, έχουν διαφορετικές ενδείξεις.

Η λιπογλυπτική (liposculpture) αφορά σε μεταφορά λίπους από ένα σημείο του σώματος σε ένα άλλο, όπου υπάρχει λιποδυστροφία ή πρόωρη απορρόφησή του. Έτσι λοιπόν, είμαστε σε θέση να πάρουμε λίπος από την κοιλιακή χώρα ή τους γλουτούς και μέσω ειδικής επεξεργασίας να το τοποθετήσουμε στις ρινοπαρειακές αύλακες. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε το λίπος αυτό για ανόρθωση γλουτών ή τονισμό των φυσικών καμπυλών του σώματος. Τελευταία, π.χ., χρησιμοποιείται για αυξητική στήθους.

Από την άλλη, η λιποαναρρόφηση περιλαμβάνει αφαίρεση λίπους από περιοχές με μεγαλύτερη από την επιθυμητή συσσώρευση. Οι δύο αυτές τεχνικές μπορούν να εφαρμοστούν τόσο συνδυαστικά στον ίδιο χρόνο, όσο και μεμονωμένα.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

FAQs

Αν τηρηθούν ευλαβικά οι κανόνες της λιποαναρρόφησης με χρήση τοπικής αναισθησίας (τεχνική υψηλής εξοίδησης), τόσο κατά τη διάρκεια του χειρουργείου όσο και μετεγχειρητικά, μπορούν να αφαιρεθούν ακόμη και 10 λίτρα λίπους σε ένα χειρουργείο. Σημασία έχει η εμπειρία του πλα-στικού χειρουργού και η ενδονοσοκομειακή μετεγχειρητική παρακολούθηση.

Η συσκευή Vaser είναι η πιο σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνολογία λιποαναρρόφησης η οποία, μέσω ραδιοσυχνοτήτων, δημιουργεί πολύ συγκεκριμένη ακτίνα δράσης που ομογενοποιεί—ρευστοποιεί το λίπος. Παράλληλα, η θερμική ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων προκαλεί διέγερση και επαγωγή των ινοβλαστών με αποτέλεσμα μεγαλύτερη σύσφιγξη στις περιοχές όπου εφαρμό-ζεται, ενώ η ταυτόχρονη σύσπαση των αγγείων μειώνει κατά πολύ το μετεγχειρητικό οίδημα και τις πιθανές εκχυμώσεις και μελανιές που παρατηρούνται με την κλασική μέθοδο. Επίσης, με τη ρευστοποίηση και ομογενοποίηση του λιπώδους ιστού επιτυγχάνεται μια πιο ομαλή και λεία επιφάνεια χωρίς τα κύματα ή τις «λακουβίτσες» που δημιουργούνται κάποιες φορές με την κλασική μέθοδο. Τα αποτελέσματα της νέας τεχνικής είναι τόσο εξαιρετικά που την εφαρμόζουμε πλέον με μεγάλη ακρίβεια στην περιοχή της κοιλιακής χώρας, στους έσω και έξω μηρούς, στα γόνατα, στους βραχίονες, ενώ μεγάλη επιτυχία σημειώνει η εφαρμογή της στις περιοχές του πιγουνιού (διπλοσάγονο) αλλά και των βλεφάρων.

Η επέμβαση αυτή γίνεται με τοπική αναισθησία και μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας την ίδια ημέρα. Μοναδική σας υποχρέωση είναι να φοράτε ένα λεπτό ελαστικό κορσέ για 3-4 εβδομάδες, ο οποίος είναι σχεδόν αθέατος κάτω από τα ρούχα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, ενώ η διαδικασία της σύσφιγξης και παραγωγής ινοβλαστών συνεχίζεται έως και έξι μήνες αργότερα.
Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.