Λιπομεταφορά – Lipofilling

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Λιπομεταφορά – Lipofilling

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Εμφύτευση Λίπους

Πρόκειται για λίπος εμπλουτισμένο σε βλαστοκύτταρα και αποτελεί την πιο σύγχρονη προσέγγιση στον χώρο της αναγεννητικής ιατρικής.

Η απομόνωση τους γίνεται εύκολα και ανώδυνα με τη συλλογή ελάχιστης ποσότητας λίπους από την περιοχή του σώματος που θα επιλεχθεί από τον πλαστικό χειρουργό (π.χ. κοιλιά, πλαϊνά ή γλουτούς), το οποίο μεταφέρεται σε εξειδικευμένα εργαστήρια επεξεργασίας κυττάρων και ιστών, για την απομόνωση των βλαστοκυττάρων.

Αφού επιτευχθεί ο εμπλουτισμός του λίπους με τα βλαστοκύτταρα, παραδίδεται σε ειδικό φιαλίδιο και έπεται η εμφύτευση του.

Είναι μια τεχνική με θεαματικά και μόνιμα αποτελέσματα όσον αφορά στην αποκατάσταση των φθορών του δέρματος  ή την απώλεια όγκου που έχει προκύψει με την πάροδο των χρόνων.

Παραδείγματα χρήσης παρουσιάζουν οι αντιγηρατικές θεραπείες προσώπου, όπως επιδιόρθωση όγκου ζυγωματικών, χειλιών και σώματος και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας. Η όλη διαδικασία γίνεται πάντα σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό και ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

lipofilling-abh
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

Όχι. Πραγματοποιείται στα πλαίσια του χειρυργείου της λιποαναρρόφησης με γενική αναισθησία και ο ασθενής δεν έχει αίσθημα πόνου. Ακόμα και μετά το πέρας της επέμβασης ο ασθενής δεν νιώθει ενόχληση. 

Τα αποτελέσματα διαρκούν για πολλά χρόνια. Τους πρώτους μήνες μετά την επέμβαση μπορεί να παρατηρηθεί μια σχετική απορρόφηση του λίπους σε ποσοστό 30-40% αλλά μετά τα αποτελέσματα έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια. 

Αν υπάρχει έντονη απώλεια κιλών ή βάρους τότε σίγουρα θα υπάρχει απώλεια όγκου αλλά επίσης αν υπάρχει επαναπρόσληψη κιλών τότε το αποτέλεσμα επανέρχεται! 

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.