Λιπομεταφορά & Λιποπρόσθεση

Θεαματικά & μόνιμα αποτελέσματα με μια από τις κορυφαίες θεραπείες αναγεννητικής ιατρικής

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Θεαματικά & μόνιμα αποτελέσματα με μια από τις κορυφαίες θεραπείες αναγεννητικής ιατρικής

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Η εμφύτευση λίπους αποτελεί την πιο σύγχρονη προσέγγιση στον χώρο της αναγεννητικής ιατρικής και περιλαμβάνει λίπος εμπλουτισμένο σε βλαστοκύτταρα.

Είναι μία τεχνική με θεαματικά και μόνιμα αποτελέσματα όσον αφορά στην αποκατάσταση της φθοράς του δέρματος ή την απώλεια όγκου που έχει προκύψει με την πάροδο των χρόνων.

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται η εμφύτευση λίπους;

Η λιποπρόσθεση αποτελεί μία εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης για το πρόσωπο και το σώμα. Συγκεκριμένα χρησιμοποιείται στην επιδιόρθωση του όγκου των ζυγωματικών, των χειλιών και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

 

Τι πρέπει να γνωρίζω για την εμφύτευση λίπους;

Η σύγχρονη τεχνική της λιπομεταφοράς και εμφύτευσης περιλαμβάνει την εξαγωγή λίπους από ένα σημείο του σώματος, τον εμπλουτισμό του με βλαστοκύτταρα και τη μεταφορά και εμφύτευσή του σε σημεία του δέρματος που απαιτούν αποκατάσταση και αναζωογόνηση.

Η απομόνωση των βλαστοκυττάρων γίνεται εύκολα και ανώδυνα με τη συλλογή ελάχιστης ποσότητας λίπους από την περιοχή του σώματος που θα επιλεχθεί από τον πλαστικό χειρουργό (π.χ. κοιλιά, πλαϊνά ή γλουτούς), το οποίο μεταφέρεται σε εξειδικευμένα εργαστήρια επεξεργασίας κυττάρων και ιστών, για την απομόνωση των βλαστοκυττάρων. Αφού επιτευχθεί ο εμπλουτισμός του λίπους με τα βλαστοκύτταρα, παραδίδεται σε ειδικό φιαλίδιο και έπεται η εμφύτευση του. Η όλη διαδικασία γίνεται πάντα σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό και ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

lipofilling-abh
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

FAQs

Όχι. Η επέμβαση πραγματοποιείται ταυτόχρονα με τη λιποαναρρόφηση, με τη χρήση γενικής αναισθησίας. Ακόμα και μετά το πέρας της επέμβασης, οι ασθενείς δεν αισθάνονται ενόχληση.
Τα αποτελέσματα διαρκούν για πολλά χρόνια. Τους πρώτους μήνες μετά την επέμβαση λιποπρόσθεσης ή λιπομεταφοράς μπορεί να παρατηρηθεί μία σχετική απορρόφηση του λίπους σε ποσοστό 30-40% αλλά μετά, τα αποτελέσματα έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια.
Αν υπάρξει έντονη απώλεια βάρους, τότε σίγουρα θα υπάρξει απώλεια όγκου. Ωστόσο, σε περίπτωση επαναπρόσληψης των κιλών το αποτέλεσμα θα επανέλθει!
Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.