Μεταμόσχευση Μαλλιών

Η μόνη ασφαλής και επιτυχής επεμβατική θεραπεία αντιμετώπισης της Ανδρογενετικής αλωπεκίας

Κλείστε το διαγνωστικό σας ραντεβού
με την ιατρική μας ομάδα

Στο ΑΒΗ Hair Clinic εφαρμόζουμε τη μέθοδο FUE Direct One touch.

Κατά την διαδικασία της μεταμόσχευσης FUE Direct One Touch, συλλέγονται θυλάκια ένα-ένα από το πίσω μέρος της κεφαλής, περιοχή η οποία δεν έχει επηρεαστεί από την ανδρογενετική αλωπεκία, και μεταφέρονται στην περιοχή όπου υπάρχει αραίωση στο κεφάλι.

Στην τεχνική FUE One Touch χρησιμοποιούνται λεπτά εργαλεία για την ασφαλή εξαγωγή των μαλλιών, τα οποία, έπειτα εμφυτεύονται χωρίς οπές και υποδοχές. Αυτή η τεχνική μεταμόσχευσης και εμφύτευσης μαλλιών είναι σχεδιασμένη για να ελαχιστοποιεί το χειρισμό των θυλάκων καθώς, έτσι διασφαλίζεται η μέγιστη βιωσιμότητά τους.

Στάδιο 1 – Εξαγωγή θυλακίων:

Ο γιατρός εξάγει ένα – ένα τα θυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού και τα πλαϊνά του (δότρια περιοχή). Η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά χειροκίνητα με τη χρήση κυκλικού κοπτήρα μεγέθους από 0.7 χιλιοστά έως 1.0 χιλιοστό, τοποθετώντας το εργαλείο και περιστρέφοντάς το μέχρι να ελευθερωθεί το τριχοθυλάκιο από το δέρμα. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται όσες φορές χρειαστεί για να εξαχθεί ο απαιτούμενος αριθμός τριχοθυλακίων. Μόλις εξαχθούν, τα τριχοθυλάκια φυλάσσονται σε ειδικές συνθήκες συντήρησης μέχρι να εμφυτευθούν. Ανάλογα με τον αριθμό τριχοθυλακίων που θα εξαχθούν προσαρμόζεται το πλάνο τοποθέτησης.

Στάδιο 2 – Εμφύτευση θυλακίων:

Ο γιατρός χρησιμοποιεί τον εμφυτευτή (Choi implanter), προκειμένου να εισάγει το τριχοθυλάκιο στη λήπτρια περιοχή. Αποφασίζει τη γωνία της εμφύτευσης και το βάθος, και με μία κίνηση, τοποθετεί το τριχοθυλάκιο ασκώντας πίεση στο έμβολο. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή πυκνότητα και αποτέλεσμα στις υπό θεραπεία περιοχές. 

FAQs

Η διαδικασία FUE One Touch δεν είναι επώδυνη επέμβαση. Μπορεί να αισθανθείτε μια ελαφριά ενόχληση κατά την πρώτη αναισθητική ένεση, αλλά τίποτε παραπάνω. Επίσης, εφόσον δεν δημιουργούνται ουλές (σε αντίθεση με την τεχνική FUT), η ανάρρωση μετά τη συνεδρία είναι γρήγορη, καθώς οι ασθενείς μπορεί να αισθάνονται έναν ελαφρύ πονοκέφαλο ή μικρό σφίξιμο, για λίγες ώρες μετά την επέμβαση.

Τα αποτελέσματα εμφύτευσης μαλλιών διαφέρουν ελαφρώς, ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Συνήθως, τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται τον 3ο μήνα μετά τη συνεδρία, ενώ περίπου το 70% της ανάπτυξης επιτυγχάνεται μετά τους πρώτους 6 μήνες, με το συνολικό αποτέλεσμα να είναι εμφανές σε διάστημα περίπου 12 μηνών.

 

Η τεχνική FUE One Touch εγγυάται απολύτως φυσικά αποτελέσματα. Οι εξειδικευμένοι γιατροί του ABH Hair Clinic, χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες επεμβατικές τεχνικές μεθόδους, διαμορφώνουν ένα λεπτομερές πλάνο εμφύτευσης με βάση τις επιμέρους ατομικές ανάγκες κάθε ασθενή. 

Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά δεν πέφτουν, αναπτύσσονται κανονικά και διαρκούν για μια ζωή. Ωστόσο, επειδή η τριχόπτωση και η ανδρογενετική αλωπεκία αποτελούν διαταραχές του τριχωτού της κεφαλής που μπορούν να είναι συνεχιζόμενα προβλήματα για ορισμένους ανθρώπους, στο ABH Hair Clinic σας συμβουλεύουμε κατάλληλα και διαμορφώνουμε το πιο αποτελεσματικό πλάνο συντήρησης και παράτασης χρόνου ζωής των μαλλιών που ήδη υπάρχουν.

Μπορείτε να επιστρέψετε στα εργασιακά σας καθήκοντα ακόμα και την επόμενη μέρα, αν πρόκειται για δουλειά γραφείου. Ενώ, για τις εργασίες που απαιτούν μεγαλύτερη σωματική δραστηριότητα, συνιστάται η αποχή μίας (1) εβδομάδας.

Είναι καλό να γνωρίζετε επίσης, ότι για τις πρώτες 48 ώρες μετά τη μεταμόσχευση χρειάζεται να ψεκάζετε τα εμφυτευμένα τριχοθυλάκια με φυσιολογικό ορό κάθε 30 λεπτά.

Ανάλογα με την κάθε περίπτωση και ανάγκες, προσφέρονται διαφορετικές εναλλακτικές.

Μπορείτε είτε να ξυρίσετε εντελώς το κεφάλι είτε να επιλέξετε στρατιωτικό κούρεμα, με ψαλίδισμα μόνο στη δότρια ζώνη ή/και ξύρισμα των άκρων.

Σε ορισμένες περιπτώσεις επίσης, μπορούν να πραγματοποιηθούν συνεδρίες χωρίς καθόλου ξύρισμα των μαλλιών. Για τις συνεδρίες αυτές, απαιτείται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα επίτευξης του βέλτιστου αριθμού τριχοθυλακίων. Εφαρμόζοντας αυτή την τεχνική, σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζεται η επιτυχία του αποτελέσματος.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Κλείστε ραντεβού

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.