Mommy Makeover

Συνολική αποκατάσταση και επανόρθωση μετά την εγκυμοσύνη​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Συνολική αποκατάσταση και επανόρθωση μετά την εγκυμοσύνη​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες

To «mommy makeover» είναι μια από τις πιο δημοφιλείς συνδυαστικές μεθόδους πλαστικής χειρουργικής, σχεδιασμένες ειδικά για τις γυναίκες που έχουν περάσει από τα στάδια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

 

Γιατί να επιλέξω το «mommy makeover»;

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το σώμα της γυναίκας αλλάζει σημαντικά. Αυτές οι αλλαγές αφορούν τόσο στο βάρος όσο και στο ορμονικό σύστημα, το οποίο επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία και την εξωτερική εμφάνιση.

Όταν η γυναίκα φέρει στον κόσμο το μωρό της και η ζωή της μπει ξανά σε φυσιολογικούς ρυθμούς, οι αλλαγές που παρατηρεί στο σώμα της μπορεί να την απασχολήσουν.

Το στήθος, μετά τον θηλασμό μπορεί να χάσει τη σφριγηλότητά του. Η περιοχή της κοιλιάς μπορεί να εμφανίσει χαλάρωση ή και ραγάδες και κάποια επιπλέον κιλά μπορεί να συσσωρευθούν σε σημεία που πριν δεν υπήρχαν.

Πολλές από τις γυναίκες που έχουν γεννήσει και θηλάσει ένα μωρό αισθάνονται την ανάγκη να επαναφέρουν το σώμα τους στην πρότερη κατάσταση, κυρίως για λόγους αισθητικούς.

Για τις γυναίκες εκείνες που θεωρούν αυτές τις αλλαγές καταλυτικής σημασίας, η Πλαστική Χειρουργική μπορεί να επέμβει σημαντικά.

Ποια είναι τα οφέλη του «mommy makeover»;

Προσφέρει συνολική βελτίωση στην εικόνα του σώματος, που συνήθως αλλάζει μετά από μια εγκυμοσύνη. Ο εξειδικευμένος συνδυασμός τεχνικών bodycontouring που περιλαμβάνονται στο πρωτόκολλο «mommy makeover» είναι κατάλληλος για κάθε γυναίκα και προσαρμόζεται στις προσωπικές της ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, η συγκεκριμένη χειρουργική τεχνική κατέχει υψηλή θέση ανάμεσα στις πλέον δημοφιλείς χειρουργικές επεμβάσεις.

Ποιες επεμβάσεις περιλαμβάνει το «mommy makeover»;

Ο πλαστικός χειρουργός αντιμετωπίζει την κάθε περίπτωση εξατομικευμένα, με σεβασμό στις προσωπικές ανάγκες κάθε γυναίκας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όταν προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τα θέλω της.

Συνήθως, η χειρουργική προσέγγιση ξεκινά με την επέμβαση αποκατάστασης μαστών, είτε με ανόρθωση είτε με αυξητική στήθους μέσω ενθεμάτων. Στη συνέχεια, αποκαθίσταται η κοιλιά με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης ή και σε συνδυασμό με κοιλιοπλαστική. Έπειτα, ακολουθούν άλλες απαραίτητες επεμβάσεις, οι οποίες θα εξασφαλίσουν το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Το πλέον σημαντικό βήμα είναι ο λεπτομερής σχεδιασμός και η αξιολόγηση των αναγκών κάθε ενδιαφερόμενης έτσι ώστε να αποφασιστεί το επεμβατικό πλάνο.

H εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του ABH Medical Group προσφέρουν μια σειρά επεμβατικών θεραπειών και τεχνολογία αιχμής για να επιτύχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

Mommy-Makeover-with-Dr-Applebaum
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

FAQs

  • Ανόρθωση μαστών
  • Κοιλιοπλαστική
  • Λιποαναρρόφηση
  • Αιδοιοπλαστική
  • Ανόρθωση μηρών
  • Ανόρθωση γλουτών

Ανάλογα τις ανάγκες της κάθε ενδιαφερόμενης και το επεμβατικό πλάνο, το «mommy makeover» μπορεί να περιλαμβάνει μία ή και περισσότερες επεμβάσεις. Οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται σε νοσοκομειακό περιβάλλον στις πλέον ασφαλείς συνθήκες με γενική αναισθησία ή μέθη. Αυτό συνεπάγεται ότι μπορεί να μείνετε ένα με δύο εικοσιτετράωρα στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, αλλά και για να εξασφαλιστεί η καλύτερη φροντίδα σας.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και διαρκεί εφ’ όρου ζωής υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει έντονη αυξομείωση βάρους. Πόσο καιρό μετά τον τοκετό και τη γαλουχία μπορώ να προχωρήσω σε επεμβάσεις «mommy makeover»; Έξι μήνες μετά τον θηλασμό ή τη γαλουχία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τον συνδυασμό των επεμβάσεων.

Φυσικά. Τα ενθέματα σιλικόνης δεν εμποδίζουν το θηλασμό. Αυτό που συστήνεται σε μία γυναίκα που έχει κάνει επέμβαση αυξητικής στήθους είναι, κατά τη διάρκεια του θηλασμού και της εγκυμοσύνης, να φοράει ένα καλό σουτιέν που θα υποστηρίζει σωστά τους μαστούς.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.