Ωτοπλαστική

Ασφαλής διαδικασία για μόνιμα αποτελέσματα​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Ωτοπλαστική

Ασφαλής διαδικασία για μόνιμα αποτελέσματα​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Σας ενοχλεί η όψη των αυτιών σας?

Τα «αφεστώτα ώτα» ή πεταχτά αυτιά, είναι μια πολύ συχνή διαταραχή που παρουσιάζεται από μικρή ηλικία, κυρίως λόγω υπερπλασίας ή απλασίας κάποιων στοιχείων – έλικας, ανθέλικας ή κόγχης – των αυτιών.

Πεταχτά αυτιά παρατηρούνται σε όλες τις ηλικίες, σε άνδρες, σε γυναίκες και σε παιδιά.Tα άτομα που εμφανίζουν αφεστώτα ώτα (πεταχτά αυτιά) ή κάποια άλλη δυσμορφία των αυτιών τους, συνήθως νιώθουν μειονεκτικά, υποφέρουν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να καλύψουν την αισθητική αυτή ατέλειά τους.
H εγχείρηση ωτοπλαστικής αποσκοπεί στο να διορθώσει τα πεταχτά αυτιά, δηλαδή τα αυτιά που προεξέχουν από το κεφάλι περισσότερο από το φυσιολογικό. Αποτελεί την πιο συχνή ωτοπλαστική επέμβαση.

Ασφαλής διαδικασία για μόνιμα αποτελέσματα

Η επέμβαση συνήθως πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία ή μέθη, ενώ δεν απαιτεί νοσηλεία πέρα κάποιων ωρών. Στην ωτοπλαστική συγκαταλέγεται και η μείωση του λοβίου, που μπορεί να προέλθει είτε από τη χρήση κοσμημάτων στο αυτί, είτε συντελείται με την πάροδο του χρόνου.
Άλλες ωτοπλαστικές επεμβάσεις, που όμως δεν είναι τόσο συνηθισμένες, αλλά προσφέρουν επίσης θεαματικά αποτελέσματα, είναι η σμίκρυνση μεγάλων αυτιών, η αποκατάσταση απλασίας πτερυγίου ωτός κ.α.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

Από την ηλικία των 7 ετών μπορεί να αντιμετωπιστεί άφοβα το ανατομικό αυτό πρόβλημα, καθώς το εξωτερικό μέρος του αυτιού έχει αποκτήσει σε μεγάλο ποσοστό πλήρη ανάπτυξη. Όταν η επέμβαση γίνεται σε παιδική ηλικία, τα ψυχολογικά οφέλη είναι πολλαπλά για την αυτοπεποίθηση του νεαρού ασθενούς.

Η επέμβαση πραγματοποιείται κυρίως με τοπική αναισθησία και διαρκεί περίπου μία με δύο ώρες. Αμέσως μόλις αφαιρεθεί ο χειρουργικός επίδεσμος που καλύπτει το πρόσωπο του ασθενούς, την επόμενη ημέρα μετά την επέμβαση, η αισθητική διόρθωση είναι άμεσα ορατή. Όμως, το τελικό αποτέλεσμα είναι εμφανές όταν υποχωρήσει πλήρως το οίδημα, δηλαδή περίπου 1 μήνα μετά την επέμβαση.

Tο αισθητικό αποτέλεσμα παραμένει αναλλοίωτο εφ΄ όρου ζωής και τα αυτιά δεν αλλάζουν ποτέ πια θέση ή μέγεθος, αρκεί η επέμβαση να γίνει από έμπειρο ειδικό πλαστικό χειρουργό.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.