RF Microneedling

To Rf Microneedling αποτελεί μια καινοτόμο ελάχιστα επεμβατική θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF η οποία αναζωογονεί το δέρμα, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του.

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

To Rf Microneedling αποτελεί μια καινοτόμο ελάχιστα επεμβατική θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF η οποία αναζωογονεί το δέρμα, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του.

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

Η θεραπεία με RF Microneedling διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του οργανισμού μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, αναπλάθοντας το κατεστραμμένο δέρμα κάνοντάς το να δείχνει ξανά λαμπερό και υγιές

 

Η νέα θεραπεία με ραδιοσυχνότητες ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης του δέρματος, τις κηλίδες, τις ρυτίδες, τις ραγάδες, τις ουλές ακμής, τη χαλάρωση του δέρματος, προσώπου και σώματος. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, με την προηγμένη τεχνολογία RF Microneedling, οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν θερμική διέγερση στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος, αφήνοντας ανεπηρέαστη την επιδερμίδα. Η εφαρμογή μπορεί να γίνει σε όλο το πρόσωπο, τις παρειές, τις περιοχές γύρω από τα μάτια και το σαγόνι. Εκτός από το πρόσωπο επίσης εφαρμόζεται στο λαιμό, το ντεκολτέ, στα χέρια και σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρώπινου σώματος. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και φαίνεται αμέσως μετά τη θεραπεία, με σαφή βελτίωση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος, τη μείωση των ρυτίδων και των δυσχρωμιών. Η αναδόμηση του δέρματος όμως, είναι μια διαδικασία η οποία εξελίσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η θεραπεία είναι ασφαλής, ανώδυνη για τον ασθενή με τη βοήθεια της παράλληλης θεραπείας με κεφαλή ψύξης, οικονομικά προσιτή, προσφέροντας μια λαμπερή επιδερμίδα μέσω της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης του δέρματος.

Η θεραπεία δεν επηρεάζει τις καθημερινές δραστηριότητες. Μετά την εφαρμογή της, αναπτύσσεται ελαφρά ερυθρότητα και οίδημα που όμως υποχωρούν άμεσα.

Η θεραπεία RF Microneedling πλεονεκτεί, συγκρίνοντάς την με άλλες θεραπείες ανάπλασης του δέρματος διότι: είναι ανώδυνη, απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας, διεισδύει σε επιλεκτικό βάθος 0,5-3,00mm στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος και διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Επιπλέον, δεν επηρεάζει την επιδερμίδα, ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος, εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και καλοκαίρι. Τέλος, έχει το μικρότερο κίνδυνο για την εμφάνιση επιπλοκών, όπως η μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

Η θεραπεία των ραδιοσυχνοτήτων προκαλεί άμεση σύσφιξη του κολλαγόνου, με επιπρόσθετη σταδιακή σύσφιξη του δέρματος μέρα με τη μέρα. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν 2-5 χρόνια περίπου. Κρίνεται απαραίτητο να γίνεται μια επαναληπτική θεραπεία κάθε 1-2 χρόνια για τη διατήρηση του αποτελέσματος.

Με κάθε άγγιγμα της κεφαλής θα νιώσετε μια στιγμιαία αίσθηση θερμότητας καθώς η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων RF διοχετεύεται στο δέρμα σας και στον υποδόριο ιστό. Αυτή η αίσθηση θερμότητας αποτελεί την ένδειξη ότι η συσκευή είναι αποτελεσματική, γιατί με αυτόν τον τρόπο το κολλαγόνο συρρικνώνεται και έτσι έχουμε σύσφιγξη του δέρματος. Το κεφαλή των ραδιοσυχνοτήτων ψύχεται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη θέρμανση, προστατεύοντας την επιδερμίδα και κάνοντας τη θεραπεία πιο άνετη. Για να είναι η θεραπεία πιο αποτελεσματική και ανώδυνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπική αναισθητική κρέμα 30 λεπτά πριν την εφαρμογή..

Οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία. Κάποιοι αντιμετωπίζουν ήπια ερυθρότητα (σαν κοκκίνισμα από ηλιοθεραπεία) αλλά συνήθως φεύγει πολύ γρήγορα. Καμία ιδιαίτερη φροντίδα δεν απαιτείται.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.