Σωληνωτοί Μαστοί

Αισθανθείτε όμορφα με την εικόνα του στήθους σας​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Αισθανθείτε όμορφα με την εικόνα του στήθους σας​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες

O σωληνωτοί μαστοί είναι αποτέλεσμα της ανώμαλης ανάπτυξης του όγκου και του σχήματος του στήθους στην εφηβική ηλικία, λόγω μη ελαστικότητας του δέρματος γύρω από την περιθηλαία άλω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα έναν μικρό μαστό του οποίου το σχήμα έχει μορφή σωλήνα και η περιθηλαία άλως είναι μεγάλη.

Η κατάσταση αυτή μπορεί να επηρεάσει τον θηλασμό της γυναίκας και πολλές φορές δεν υπάρχουν αρκετοί γαλακτοφόροι πόροι για να παράγουν το γάλα.

Μια επέμβαση με ακτινοειδείς τομές γύρω από την άλω, στην έναρξη της εφηβείας θα επιτρέψει τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαστών τόσο σε όγκο, όσο και σε σχήμα και θα αποφευχθεί η ανωμαλία σωληνωτού μαστού.

Ποια είναι η κλινική εικόνα των σωληνωτών μαστών;

Οι σωληνωτοί μαστοί δεν είναι απλά μικροί και υποαναπτυγμένοι. Τα τυπικά χαρακτηριστικά της κλινικής τους εικόνας είναι:

  • Μεγάλες και φουσκωτές θηλές
  • Μεγάλη απόσταση μεταξύ των δυο μαστών
  • Πτώση των μαστών περισσότερο από την υπομαστική πτυχή
  • Ασυμμετρία μεταξύ των μαστών

Πώς αντιμετωπίζεται το πρόβλημα των σωληνωτών μαστών;

Ο βαθμός δυσμορφίας ποικίλλει από γυναίκα σε γυναίκα, αλλά και από τον ένα μαστό στον άλλο στο ίδιο άτομο.

Η χειρουργική τεχνική UNFURLING διορθώνει το πρόβλημα με την προσθήκη ενθέματος σιλικόνης, με τομή λίγων εκατοστών στα όρια της άλως. Μικρές ακτινωτές τομές γύρω από την άλω βοηθούν στη διάταξη του δέρματος γύρω από αυτή. Έτσι, συνήθως διορθώνεται το σχήμα, το μέγεθος και η αναλογία μεγέθους μαστού και της περιθηλαίας άλω.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

FAQs

Η αποκατάσταση σωληνωτών μαστών συνδυάζεται σχεδόν πάντα με αυξητική στήθους ή με σύνθετη αυξητική στήθους.
Οι ασθενείς με σωληνωτούς μαστούς είναι πολύ πιθανό να έχουν μειωμένους γαλακτοφόρους πόρους και άρα ικανότητα θηλασμού. Η επέμβαση αποκατάστασης αυτών δεν επηρεάζει περαιτέρω την ικανότητα θηλασμού.

Η επέμβαση πραγματοποιείται σε νοσοκομειακό περιβάλλον με ολική αναισθησία ή μέθη, στις πλέον ασφαλείς συνθήκες.

Μετά το πέρας της επέμβασης, θα αισθάνεστε μια μικρή ενόχληση. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι σύντομος ενώ μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας μετά από μία εβδομάδα.

Μετά την επέμβαση, τοποθετείται αθλητικός στηθόδεσμος, η αλλαγή του οποίου γίνεται μετά από μία ημέρα, οπότε και ελέγχεται η επίδεση και μπορείτε να κάνετε μπάνιο.

Ένα ήπιο μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση του οιδήματος και την αποσυμφόρηση της περιοχής. Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα, ενώ κατά τον πρώτο μήνα συνιστάται η αποφυγή έντονης κίνησης των χεριών και της γυμναστικής.

Το αποτέλεσμα της αυξητικής στήθους είναι άμεσα ορατό ενώ οι λεπτομέρειές του είναι εμφανείς μετά την πρώτη εβδομάδα, όταν υποχωρήσει το οίδημα.
Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
abh testimonials

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.