Σωληνωτοί Μαστοί

Αισθανθείτε όμορφα με την εικόνα του στήθους σας​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Σωληνωτοί Μαστοί

Αισθανθείτε όμορφα με την εικόνα του στήθους σας​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες

O σωληνωτός μαστός είναι αποτέλεσμα της ανώμαλης ανάπτυξης του όγκου και του σχήματος του στήθους στην εφηβική ηλικία, λόγω μη ελαστικότητας του δέρματος γύρω από την περιθηλαία άλω.

Ο βαθμός δυσμορφίας ποικίλλει από ασθενή σε ασθενή, αλλά και από τον ένα μαστό στον άλλο στην ίδια ασθενή.

Ο μαζικός αδένας προσπαθεί να αναπτυχθεί μέσα από την περιθηλαία άλω και έτσι η δυσμορφία είναι εμφανής. Ο μαστός είναι μικρός και το σχήμα του έχει μορφή σωλήνα με μεγάλη περιθηλαία άλω.

Η χειρουργική τεχνική UNFURLING διορθώνει το πρόβλημα με την προσθήκη ενθέματος σιλικόνης με τομή λίγων εκατοστών στα όρια της άλως. Μικρές ακτινωτές τομές γύρω από την άλω βοηθούν στη διάταξη του δέρματος γύρω από αυτή. Έτσι συνήθως διορθώνεται το σχήμα, το μέγεθος και η αναλογία μεγέθους μαστού και περιθηλαίας άλως.

Μια επέμβαση με ακτινοειδείς τομές γύρω από την άλω, στην έναρξη της εφηβείας θα επιτρέψει τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαστών τόσο σε όγκο, όσο και σε σχήμα και θα αποφευχθεί η ανωμαλία σωληνωτού μαστού.

Οι σωληνωτοί μαστοί δεν είναι απλά μικροί και υπο-αναπτυγμένοι. Τα τυπικά χαρακτηριστικά της κλινικής τους εικόνας είναι:

  1. Μεγάλες και φουσκωτές θηλές
  2. Μεγάλη απόσταση μεταξύ των δυο μαστών
  3. Πτώση των μαστών περισσότερο από την υπομαστική πτυχή
  4. Ασυμμετρία των μαστών μεταξύ των

Η κατάσταση αυτή μπορεί να επηρεάσει τον θηλασμό της γυναίκας και πολλές φορές δεν υπάρχουν αρκετοί γαλακτοφόροι πόροι για να παράγουν το γάλα.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

Η αποκατάσταση σωληνωτών μαστών συνδυάζεται σχεδόν πάντα με αυξητική στήθους ή με σύνθετη αυξητική στήθους.

Οι ασθενείς με σωληνωτούς μαστούς είναι πολύ πιθανό να έχουν μειωμένους γαλακτοφόρους πόρους και άρα ικανότητα θηλασμού. Η επέμβαση αποκατάστασης αυτών δεν επηρεάζει την ικανότητα θηλασμού περαιτέρω.

 

Η επέμβαση πραγματοποιείται σε νοσοκομειακό περιβάλλον με ολική αναισθησία ή μέθη στις πλέον ασφαλείς συνθήκες. Η ασθενής μετά το πέρας νιώθει μια μικρή ενόχληση. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι σύντομος ενώ μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές της μετά από μια εβδομάδα. Μετά την επέμβαση τοποθετείται αθλητικός στηθόδεσμος. Η πρώτη αλλαγή γίνεται την 1η ημέρα μετά την επέμβαση οπότε και ελέγχεται η επίδεση και η ασθενής μπορεί να κάνει μπάνιο. Ένα ήπιο μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση του οιδήματος και αποσυμφόρηση της περιοχής. Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα ενώ κατά τον πρώτο μήνα συνιστάται η αποφυγή έντονης κίνησης των χεριών και η γυμναστική.

Το αποτέλεσμα της αυξητικής στήθους είναι άμεσα ορατό ενώ οι λεπτομέρειές του είναι εμφανείς μετά την πρώτη εβδομάδα, όταν υποχωρήσει το οίδημα.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
abh testimonials

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.