Σύνθετη Αυξητική Στήθους

Απόλυτα φυσικό στήθος εναρμονισμένο με το σώμα σας​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Σύνθετη Αυξητική Στήθους

Απόλυτα φυσικό στήθος εναρμονισμένο με το σώμα σας​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες

Σύνθετη Αυξητική Στήθους

Η Σύνθετη Αυξητική Στήθους αποτελεί μια καινούρια μέθοδο που αλλάζει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στις επεμβάσεις αυτού του είδους λόγω του ότι συνδυάζει ενθέματα σιλικόνης και μόσχευμα λίπους.

Μέχρι τώρα η κλασική αυξητική μαστού γινόταν με ενθέματα (στρογγυλά ή ανατομικά) για την επίτευξη του επιθυμητού όγκου και ήταν αρκετά δημοφιλής στις γυναίκες ανά τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια η διαδικασία γίνεται επίσης και με τη χρήση αυτόλογου λίπους (από το ίδιο το σώμα της γυναίκας), αν και εφόσον πάντα υπάρχει επαρκής ποσότητα γι’ αυτόν το σκοπό.

Οι νέες εξελίξεις στην πλαστική χειρουργική άνοιξαν το δρόμο για τη Σύνθετη Αυξητική, που αξιοποιεί τις δυνατότητες και των δύο παραπάνω τεχνικών (ενθέματα σιλικόνης και χρήση αυτόλογου λίπους). Συγκεκριμένα συνδυάζει τα εξής πλεονεκτήματα: προβολή των εμφυτευμάτων στήθους και φυσική αίσθηση χάρη στο υπερκείμενο λίπος. Έτσι το αποτέλεσμα είναι άρτιο από κάθε άποψη (σχήμα και υφή). Το λίπος λαμβάνεται από σημεία του σώματος όπου υπάρχει περίσσεια με ειδική τεχνική λιποαναρρόφησης. Οι περιοχές από τις όποιες μπορούμε να το πάρουμε είναι η κοιλιά, οι μηροί και οι γλουτοί. Ακολουθεί ενδελλεχής επεξεργασία και φυγοκέντριση, ώστε να αποβληθούν όλα τα αιμοφόρα και υγρά λιπαρά στοιχεία του. Το καθαρό πια στερεό λίπος χρησιμοποιείται ως μόσχευμα και τοποθετείται γύρω από το ένθεμα σιλικόνης ή και πάνω σε αυτό. Το μεταμοσχευμένο λίπος δίνει όγκο και στον υποδόριο χώρο του μαστού.
Με την εφαρμογή των ενθεμάτων σιλικόνης δημιουργείται διάταση του δέρματος στο στήθος. Έτσι το λίπος επανατοποθετείται με μεγαλύτερη ευκολία εξασφαλίζοντας άψογο αποτέλεσμα. Με την εμφύτευσή του πάνω και γύρω από τα ενθέματα σιλικόνης δεν γίνονται ορατά τα όρια των ενθεμάτων σε εξαιρετικά λεπτό δέρμα ή πολύ αδύνατα σώματα.
Την ποσότητα λίπους την καθορίζει ο πλαστικός χειρουργός ώστε να γίνει γρήγορα η ενσωμάτωσή του (αιμάτωσή του). Όταν η ποσότητα είναι σωστή, ο υπερκείμενος όγκος βρίσκεται σε αρμονία με τα εμφυτεύματα και το αποτέλεσμα είναι τέλειο. Διαβάστε επίσης για την αυξητική στήθους
Με τη Σύνθετη Αυξητική Στήθους παρέχεται διπλό όφελος σε κάθε ασθενή κατά την επέμβαση. Αυτό της αυξητικής στήθους και εκείνο της λιποαναρρόφησης.
H χρήση της νέας τεχνικής είναι αρκετά διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και την Ευρώπη, ενώ ο Δρ. Αθανασίου την εφαρμόζει και στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία.
ώστε να επιφέρει ένα συμμετρικό, ωραίο τελικό αποτέλεσμα.
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

Τα ενθέματα σιλικόνης που χρησιμοποιούμε στο ABH Medical Group έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής ενώ φέρουν όλες τις πιστοποιήσεις (FDA,CE). Ωστόσο, ενδέχεται η γυναίκα να επιλέξει να τα αλλάξει μετά από κάποια χρόνια, λόγω ηλικίας, εγκυμοσύνης κτλ. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα ενθέματα δεν χρειάζονται αλλαγή.

Τα αποτελέσματα είναι αμέσως ορατά. Για τις πρώτες εβδομάδες υπάρχει ένα μικρό οίδημα το οποίο και υποχωρεί σταδιακά και το στήθος παίρνει την τελική του μορφή.

Η επέμβαση αυτή ενδείκνυται για όσες έχουν πολύ λεπτό δέρμα ή είναι πολύ αδύνατες. Ο λόγος είναι ότι με την τοποθέτηση του λίπους δε γίνονται αντιληπτά τα όρια του ενθέματος.

Επίσης είναι ιδανική επέμβαση για όσες θέλουν να συνδυάσουν τα αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης μαζί με την αυξητική.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
abh testimonials

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.