Θεραπεία με Βιομιμητικά Πεπτίδια

Κλείστε το διαγνωστικό σας ραντεβού
με την ιατρική μας ομάδα

Ενέσιμη θεραπεία κατά της τριχόπτωσης με εμφύτευμα Υαλουρονικού οξέος εμπλουτισμένο με εξειδικευμένα Βιομιμητικά Πεπτίδια.

Η θεραπεία με Βιομιμητικά Πεπτίδια κατά της τριχόπτωσης, δρα ως διεγέρτης και ενισχύει αποτελεσματικά τον πολλαπλασιασμό των βλαστικών κυττάρων στο θύλακα της τρίχας. Μέσω της διαδικασίας αυτής προκαλείται εκφύηση νέας τρίχας, καθώς ενεργοποιείται η αιματική κυκλοφορία μέσω αγγειογένεσης. Στο ABH Hair Clinic χρησιμοποιούμε τη σειρά PROSTROLANE, η οποία διαθέτει το πρώτο εμφύτευμα Υαλουρονικού οξέος εμπλουτισμένο με εξειδικευμένα Βιομιμητικά Πεπτίδια.

 

Πώς δρουν τα Βιομιμητικά Πεπτίδια;

Ο βασικός ρόλος των περισσότερων πεπτιδίων που υπάρχουν φυσιολογικά στο δέρμα είναι ρυθμιστικός, καθώς διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων, μεταδίδοντας όλα τα απαραίτητα μηνύματα. Επιπλέον, «παρακινούν» την επιδερμίδα να λειτουργήσει πιο σωστά, ώστε να επανορθώσει τις φθορές και να συνθέσει νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτό τον «παρακινητικό» ρόλο παίρνουν και για τις λειτουργίες των κυττάρων σε σχέση με την τριχόπτωση.

 

Τί προσφέρει η θεραπεία με Βιομιμητικά Πεπτίδια;

  • Επιβραδύνεται τη γήρανση των θυλάκων της τρίχας.
  • Αναζωογονείται και ενισχύεται η ποιότητα των μαλλιών.
  • Βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών για την ανάπτυξη της υγειούς τρίχας.

 

Τί αποτέλεσμα να περιμένω;

Το αποτέλεσμα της θεραπείας με Βιομιμητικά Πεπτίδια είναι θεαματικό. Τα μαλλιά είναι πιο πυκνά, η ποιότητά τους πιο νεανική και ακόμα πιο υγιής.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με Βιομιμητικά Πεπτίδια;

  • Αναστέλλεται η τριχόπτωση.
  • Ενδυναμώνεται η τρίχα.
  • Αυξάνεται το πάχος της τρίχας.
  • Αποκαθίσταται η λάμψη των μαλλιών.
Κλείστε ραντεβού

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.