Θεραπεία Σύσφιξης HiFu

Η NEA επαναστατική πρόταση για Μη χειρουργικό FaceLift και Body Sculpting

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Η NEA επαναστατική πρόταση για Μη χειρουργικό FaceLift και Body Sculpting

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

Η NEA επαναστατική πρόταση για Μη χειρουργικό FaceLift και Body Sculpting

Το HIFU FINESSE, είναι η τελευταία λέξη της ρομποτικής τεχνολογίας, διαφόρων ειδικοτήτων, που δημιούργησαν την απόλυτη συσκευή εκπομπής υπερήχων υψηλών συχνοτήτων H.I.F.U (High Intensive Focused Ultrasound).

Πρόκειται για μια πραγματική επανάσταση που εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα όπως αυτή του χειρουργικού Facelift και της λιποαναρρόφησης.

Το HIFU FINESSE με τους υπερήχους υψηλών συχνοτήτων H.I.F.U (High Intensive Focused Ultrasound), μεταφέρει στην Ιατρική Αισθητική την γνώση δεκαετιών από την χρήση των εστιασμένων υπερήχων, σε άλλους κλάδους της ιατρικής, τόσο για διαγνωστικούς όσο και θεραπευτικούς σκοπούς.

H κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, τα υψηλά Standard ασφάλειας, είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα που καθιστούν το HIFU FINESSE την κορυφαία επιλογή στις μη επεμβατικές μεθόδους. Προσφέρει μοναδική εμπειρία θεραπειών τόσο για την σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο και το λαιμό, όσο και για τη διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος, χωρίς την ανάγκη χρόνου αποκατάστασης.

Η ρομποτική τεχνολογία του HIFU FINESSE επιτρέπει ακρίβεια στην επιλογή του μήκους γραμμής, ακρίβεια χιλιοστού στα shots points, κατά την εκπομπή ενέργειας και απόλυτο έλεγχο στα μεσοδιαστήματα μεταξύ των παλμών. Αυτές είναι μερικές από τις σημαντικές καινοτομίες που συμβάλλουν στον εύκολο έλεγχο της ενεργειακής πυκνότητας αλλά και ροής στους ιστούς.

Η επικεντρωμένη ενεργειακή ροή υπερήχων, επιτυγχάνει την αύξηση της θερμοκρασίας των επιδερμικών και υποδόριων ιστών πάνω από τους +65°C, προκαλώντας επιλεκτικά την επιδιωκόμενη θερμική βλάβη. Αυτή η επιλεκτική και υψηλής ακρίβειας διεισδυτικότητα, καθώς και η τόσο δραστική αποτελεσματικότητα, ήταν δυνατόν να επιτευχθούν στο παρελθόν μόνο με χειρουργικές επεμβάσεις Lifting ή λιποαναρρόφησης.

Το HIFU FINESSE παρέχει κλασματική ενέργεια υπερήχων, διαδοχικά στην επιδερμίδα, στο χόριο, στο επιφανειακό στρώμα του λίπους, στο επίπεδο SMAS καθώς και στα βαθύτερα στρώματα του λίπους, εγκαινιάζοντας την σταδιακή ανόρθωση και σύσφιξη του δέρματος, με ορατά αποτελέσματα διαρκείας.

Η δράση των εστιασμένων υπερήχων επιτυγχάνει μια ιστική βλάβη, που εμφανίζεται ως συνάρτηση τόσο της θερμοκρασίας, (επίπεδα παρεχόμενης ενέργειας), αλλά και του χρόνου (διάρκεια έκθεσης στην ενέργεια), διαδικασία κατά την οποία οι ιστοί-στόχοι υπερθερμαίνονται. Αυτός ο χρόνος έκθεσης των ιστών, καθώς και τα επίπεδα θερμότητας, είναι απόλυτα ελεγχόμενα και μετρήσιμα και αναφέρονται ως «θερμική δόση». Η σάρωση των προς θεραπεία περιοχών, με την εστιασμένη ενέργεια υπερήχων, δημιουργεί θερμικές ζώνες πήξης, που οδηγούν στη συρρίκνωση των ιστών, στη μετουσίωση του κολλαγόνου, στη neocollagenesis και εν τέλει στην σύσφιξη και την ανόρθωση του δέρματος, αλλά και στην απομάκρυνση του ανεπιθύμητου τοπικού λίπος.

Είναι ιδανική θεραπεία για το Πρόσωπο – Face Lifting

Η τοπική αύξηση της θερμοκρασίας τουλάχιστον στους 65°C, επιφέρει άμεση σύσπαση στις ίνες του υφιστάμενου κολλαγόνου καθώς και μια διακριτή θερμική πήξη, διαφυλάσσοντας παράλληλα τους παρακείμενους ιστούς. Η ισχυρή ενέργεια κινητοποιεί επίσης τη φυσική διαδικασία για το σχηματισμό νέων ινών κολλαγόνου, που λαμβάνει χώρα εντός των περιοχών της θερμικής πήξης, με μοναδική αποτελεσματικότητα σε:

 • Wrinkle Lifting
 • Ρυτίδες μετώπου
 • Περιοφθαλμική ζώνη
 • ΦρύδιαΠαρειές
 • Οβάλ προσώπου
 • Αποκατάσταση λαιμού

Σώμα – Body Sculpting

Το HIFU FINESSE στις θεραπείες σώματος εμπλέκει ταυτόχρονα, την έντονη θερμική δράση και το φαινόμενο της σπηλαίωσης, που προκαλούν την λιποκυτταρική διάσπαση. Η υψηλής ενέργειας εστιασμένοι υπέρηχοι παρέχουν την αποτελεσματικότερη εναλλακτική λύση για μη χειρουργική λιποαναρρόφηση και για την αφαίρεση του ανεπιθύμητου τοπικού λίπους, σε μη-παχύσαρκους ασθενείς. Οι καινοτόμοι μετατροπείς με συχνότητα στο 1ΜHz και με στόχευση σε διαφορετικά εστιακά βάθη για το σώμα, παραδίδουν με ακρίβεια ενέργεια υπέρηχων στο υποδόριο λίπος, καταστρέφοντας επιλεκτικά τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, προστατεύοντας παράλληλα τους περιβάλλοντες ιστούς.

Η νέα αυτή τεχνική για την γλυπτική του σώματος είναι απόλυτα ασφαλής, με ελάχιστη αίσθηση πόνου και απαλλαγμένη από παρενέργειες ή χρόνο αποκατάστασης και είναι κατάλληλη για:

 • Μπράτσα
 • Πλευρά
 • Στήθος
 • Κοιλιά
 • Γλουτούς
 • Μηρούς
 • Κνήμες
 • Αστράγαλους
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Αποτελέσματα

Συχνές Ερωτήσεις

H θεραπεία HiFu είναι ιδανική για ασθενείς άνω των 3-25 ετών που αντιμετωπίζουν

 • Χαλάρωση δέρματος προσώπου και λαιμού
 • Πτυχώσεις στην επιδερμίδα του λαιμού ή του προσώπου
 • Πτώση του οβάλ του προσώπου
 • Χαλάρωση των έσω μηρών,μπράτσων, κοιλίας και των γονάτων

Η θεραπεία HiFu διαρκεί από 45-90 λεπτά ανάλογα την περιοχή εφαρμογής. Μετά το τέλος της ο ασθενής νιώθει εσωτερικά ένα μικρό οίδημα χωρίς όμως να έχει εμφανή σημάδια εξωτερικά. Από την πρώτη εβδομάδα έως και 2 μήνες μετά την εφαρμογή ο ασθενής παρατηρεί την επιδερμία να συσφίγγεται, να βελτιώνεται η υφή της και να βελτιώνεται στο σύνολό της. Η θεραπεία HiFu αποτελεί μονοθεραπεία. Δεν απαιτείται επανάληψη καθώς τα αποτελέσματά της είναι μόνιμα. Βέβαια καθώς το πέρασμα του χρόνου και η βαρύτητα δε σταματούν καλό θα είναι να επαναλαμβάνεται η θεραπεία σε ετήσια βάση.

 

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.