Θεραπείες Αποκατάστασης Γλουτών

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Οι καλοσχηματιμσένοι γλουτοί είναι κάτι που ονειρεύονται οι γυναίκες όλων των ηλικιών. Από τα πρότυπα των λατινοαμερικάνων γυναικών με πλούσιους γλουτούς και λεπτή μέση μέχρι και τα πιο αθλητικά σώματα με στρογγυλούς μικρούς γλουτούς, γυναίκες αλλά και άνδρες από όλο τον κόσμο καταφεύγουν σε γυμναστική, διατροφή αλλά και θεραπείες προκειμένου να το βελτιώσουν!

Κι όμως είναι από τα σημεία που επηρεάζονται πολύ από τη γήρανση, από την καθιστική ζωή, από τη διατροφή και από τα σκαμπανεβάσματα βάρους. Έτσι δημιουργείται πτώση των γλουτών!

Όταν αναφερόμαστε σε πτώση των γλουτών ουσιαστικά αναφερόμαστε στη χαλάρωση της γλουτιαίας περιοχής λόγω περίσσειας δέρματος ή/και λιπώδους ιστού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία της οπίσθιας μηρο-γλουτιαίας πτυχής. 

Τι είναι η ψευδο-πτώση; (Λυπημένος ή μακρύς γλουτός).

Όταν το σύστημα στήριξης των γλουτών σταδιακά χάνει τη δύναμή του, ολόκληρος ο γλουτός πέφτει και η γλουτιαία πτυχή επεκτείνεται περιφερικότερα, με αποτέλεσμα να χάνουν οι γλουτοί το περίγραμμα και το σχήμα τους.

 

Ταξινόμηση πτώσης

Είναι σημαντικό να ταξινομήσουμε την πτώση των γλουτών, για την επιλογή της καταλληλότερης αντιμετώπισης και τεχνικής ανάλογα την περίπτωση και τον βαθμό πτώσης.

Ο βαθμός και το μήκος της επέκτασης της οπίσθιας γλουτιαίας πτυχής αποτελεί τον σημαντικότερο δείκτη πτώσης. 

 

Εικόνα 2. Διάφοροι Βαθμοί γλουτιαίας πτώσης

0 (Α) : Καμία πτώση

1ου βαθμού (Β): ελάχιστα παρατηρούμενη πρόπτωση. 

2ου βαθμού (C): Μετρίου βαθμού πρόπτωση. 

3ου βαθμού (D): Οριακή πτώση

4ου βαθμού (Ε): Αληθής πτώση. Ο λιπώδης ιστός προβάλλει στον μηρό. 

Τρόποι Αντιμετώπισης

  1. Λιποαναρρόφηση και λιπομεταφορά-λιπογλυπτική. Η μέθοδος αυτή αφορά σε αφαίρεση λίπους από σημεία του σώματος με περίσσεια, το οποίο το χρησιμοποιούμε για ανόρθωση των γλουτών και τονισμό των φυσικών καμπυλών του σώματος.  
  2. Νήματα ανόρθωσης. Είναι μία ελάχιστα επεμβατική και σχεδόν αναίμακτη μέθοδος αντιμετώπισης της χαλάρωσης του δέρματος και της επαναφοράς του κολλαγόνου.Τα νήματα είναι ουσιαστικά αγγειοχειρουργικά απορροφήσιμα ράμματα διαφόρων τύπων τα οποία εφαρμόζονται κάτω από την επιδερμίδα σε συγκεκριμένο βάθος και με συγκεκριμένη φορά. Ανάλογα με την περιοχή στην οποία θα εφαρμοστούν «τραβούν» το χαλαρωμένο δέρμα έτσι ώστε να δείχνει πιο σφριγηλό ενώ παράλληλα προκαλούν τη νεοκολλαγονογένεση και την παραγωγή ελαστίνης.
  3. Υπέρηχοι υψηλών συχνοτήτων (HIFU). Η συσκευή παρέχει κλασματική ενέργεια υπερήχων, διαδοχικά στην επιδερμίδα, στο χόριο, στο επιφανειακό στρώμα του λίπους, στο επίπεδο SMAS καθώς και στα βαθύτερα στρώματα του λίπους, προκαλώντας σταδιακή ανόρθωση και σύσφιξη του δέρματος, με ορατά αποτελέσματα διαρκείας. Η επικεντρωμένη ενεργειακή ροή υπερήχων, επιτυγχάνει την αύξηση της θερμοκρασίας των επιδερμικών και υποδόριων ιστών πάνω από τους +65°C, προκαλώντας επιλεκτικά την επιδιωκόμενη θερμική βλάβη. Αυτή η επιλεκτική και υψηλής ακρίβειας διεισδυτικότητα, καθώς και η τόσο δραστική αποτελεσματικότητα, ήταν δυνατόν να επιτευχθούν στο παρελθόν μόνο με χειρουργικές επεμβάσεις Lifting ή λιποαναρρόφησης.
  4. Θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων (RF) και cavitation (COAXmed). Με τη δράση της συσκευής αυτής έχουμε ένα ισχυρό θερμικό αποτέλεσμα στους βαθύτερους ιστούς και κυρίως στο λίπος, ενώ ταυτόχρονα με τον υπέρηχο (cavitation) δημιουργείται εντός των λιποκυττάρων το φαινόμενο της σπηλαίωσης (μικρές κυψελίδες εντός των λιποκυττάρων) με αποτέλεσμα την οριστική καταστροφή τους.
  5. Ενέσιμη Θεραπεία με filler πολυγαλακτικού οξέος

Πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία η οποία αποσκοπεί στο γέμισμα των λιποδυστροφιών που εμφανίζει ο γλουτός, στην ενίσχυση της προβολής του άνω πόλου έτσι ώστε να έχει πιο στρογγυλό σχήμα. Είναι ιδανική θεραπεία για όσους δεν έχουν αρκετή ποσότητα λίπους ή δεν επιθυμούν να προβούν σε χειρουργική επέμβαση.

ABH|Θεραπείες Αποκατάστασης Γλουτών

Θεραπείες Αποκατάστασης Γλουτών

Η ενέσιμη αυξητική γλουτών είναι μια θεραπεία η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της καμπυλότητας και του σχήματος των γλουτών χωρίς χειρουργική επέμβαση ή και ρίσκο επιπλοκών. Αντίθετα γίνεται με τη χρήση του Lanluma®, ενέσιμου filler...
Η ενέσιμη αυξητική γλουτών είναι μια θεραπεία η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της καμπυλότητας και του σχήματος των γλουτών χωρίς χειρουργική επέμβαση ή και ρίσκο επιπλοκών. Αντίθετα γίνεται με τη χρήση του Lanluma®, ενέσιμου filler...

Online συμβουλευτική

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.