Θεραπείες για τα χείλη

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Τα χείλη αποτελούν βασικό συστατικό της συμμετρίας και της αισθητικής του προσώπου. Ιδιαίτερα για τις γυναίκες τα χείλη είναι σύμβολο ομορφιάς και θηλυκότητας. Η ανάδειξη και η περιποίηση των χειλιών ξεκινάει για τη γυναίκα από τα χρόνια της εφηβείας με τη χρήση κραγιόν και προϊόντων που κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη και πιο ελκυστικά! 

Οι αναλογίες των χειλιών ως προς το άνω και κάτω μέρος, η προβολή τους είναι χαρακτηριστικά που αλλάζουν ανάλογα τη φυλή και τα πρότυπα ομορφιάς. Παρόλα αυτά τα ζουμερά χείλη θεωρούνται παγκοσμίως ελκυστικά! 

Στην Ευρώπη η αναλογία  άνω χείλους- κάτω χείλους 1:2 θεωρείται η πλέον αρμονική! 

Ακόμα και με την πάροδο των ετών η γήρανση εμφανίζεται και επηρεάζει τα χείλη!

Εμφάνιση ρυτίδων_ Πολλές φορές με την πάροδο των ετών αναπτύσσονται κατακόρυφες γραμμές (ρυτίδες) στο άνω χείλος σας, οι οποίες μερικές φορές εκτείνονται πάνω από τα χείλη, ειδικά όταν τα πιέζουμε. Το κάπνισμα μπορεί επίσης να προκαλέσει επιδείνωση των ρυτίδων αυτών, όπως επίσης και η απλή κληρονομικότητα.  Όταν οι γραμμές των χειλιών γίνονται στατικές και έντονες, επηρεάζουν τον τρόπο εμφάνισης του μακιγιάζ ή και  της στιλπνότητας των χειλιών σας και μπορούν να προσδίδουν μια πιο γηρασμένη όψη!

Απώλεια όγκου_Καθώς γερνάμε, το σώμα μας παράγει λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, τα οποία είναι απαραίτητα στοιχεία για να φαίνεται το δέρμα γεμάτο και στιλπνό. Τα χείλη δεν αποτελούν εξαίρεση. Χωρίς παραγωγή κολλαγόνου, τα χείλη μπορεί να χάσουν την πληρότητά τους και να γίνουν πολύ λεπτά. Το άνω χείλος έχει την τάση να υποστρέφει προς τα έσω με αποτέλεσμα να χάνει το σχήμα του. 

Στο Athens Beverly Hills εφαρμόζουμε μια σειρά λύσεων οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση των χειλιών και στην ανάδειξή τους σύμφωνα με τις αναλογίες του κάθε προσώπου με φυσικό τρόπο! 

Θεραπεία με fillers υαλουρονικού_ 3D Lips

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται ως ενέσιμο υλικό για την αύξηση του όγκου σε διάφορες περιοχές του σώματος. Τα fillers υαλουρονικού ενυδατώνουν το δέρμα, καθώς ελέγχουν το περιεχόμενο του νερού στους ιστούς, προσδίδουν ελαστικότητα και όγκο καθώς και ενυδατωμένη και στιλπνή όψη!

Η ΝΕΑ τεχνική 3D Lips συνδυάζει την εφαρμογή δύο fillers υαλουρονικού, διαφορετικού μοριακού βάρους, χαρίζοντας όγκο, έντονο περίγραμμα και ανόρθωση! 

  • Outline ReShape – Τόνωση στο περίγραμμα χειλιών
  • Volume Enhancement – Γέμισμα για σαρκώδες αποτέλεσμα
  • Lip Lift – Ανόρθωση άνω χείλους με την τεχνική νημάτων

Θεραπείες για τα χείλη

Το υαλουρονικό οξύ είναι δομικό συστατικό του κολλαγόνου των ιστών σε όλους τους ζώντες οργανισμούς, το οποίο τους προσδίδει ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Οι πρωτεογλυκάνες που περιέχει έχουν τη δυνατότητα να συγκρατούν τα μόρια του νερού...
Το υαλουρονικό οξύ είναι δομικό συστατικό του κολλαγόνου των ιστών σε όλους τους ζώντες οργανισμούς, το οποίο τους προσδίδει ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Οι πρωτεογλυκάνες που περιέχει έχουν τη δυνατότητα να συγκρατούν τα μόρια του νερού...

Online συμβουλευτική

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.