Θεραπείες για τη Μύτη

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Η μύτη μας βρίσκεται στο κέντρο του προσώπου μας και παίζει σπουδαίο ρόλο σ’ αυτό που ονομάζουμε ομορφιά. Η μύτη εκτός από την συνεισφορά της στον καθορισμό της «ομορφιάς» είναι το όργανο με το οποίο επιτελούμε πολύ σημαντικές λειτουργίες.

Η γήρανση έχει εμφανή σημάδια στην όψη της μύτης! Η ρινική γήρανση περιλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος αλλά και των μαλακών ιστών. Μπορεί να έχει συμπτώματα λέπτυνσης ή πάχυνσης του δέρματος ανάλογα με την περίπτωση και εμφάνιση σμήγματος ή και αφυδάτωσης.

Γενικά με την πάροδο του χρόνου, ο λιπώδης ιστός τείνει να ατροφεί, ειδικά στην περιοχή της βάσης, αλλά και στη ράχη της ρινός και στο ακρορίνιο. Ο λιπώδης ιστός επηρεάζει  άμεσα την όψη των βαθύτερων ιστών, όπως ο χόνδρος και τα οστά, δίνοντας στη μύτη μια σκελετοποιημένη όψη. Αυτό το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα εμφανές σε ασθενείς οι οποίοι ήδη έχουν λεπτούς μαλακούς ιστούς, ειδικά σε γυναίκες.

Αντίστοιχα σε άνδρες οι οποίοι συχνότερα έχουν παχύτερους και βαρύτερους ιστούς επηρεάζεται ο χόνδρος και το ακρορίνιο το οποίο μεγαλώνει και πολλές φορές στρέφει. 

Όλα παραπάνω επηρεάζουν την οπτική απόσπαση της μύτης από το πρόσωπο, καθώς αλλοιώνεται η προβολή του ανώτερου και κατώτερου τριτημορίου της μύτης. Η μύτη γίνεται συνήθως μεγαλύτερη με πολλά σημεία αλλοίωσης του ακρορινίου όπως αλλοίωση της στήριξης, της προβολής και της περιστροφή.

Στο Athens Beverly Hills Medical Group, εφαρμόζουμε μια σειρά υπηρεσιών που στοχεύουν στην βελτιστοποίηση της όψης της μύτης! Η κάθε θεραπεία εφαρμόζεται κατόπιν εξατομικευμένης διάγνωσης και ανάλυσης των αναγκών του κάθε ασθενούς. 

 

Fillers Υαλουρονικού Οξέος

Τα fillers υαλουρονικού εφαρμόζονται στη ράχη της μύτης έτσι ώστε να αποκαταστήσουν την ύπαρξη ρινικού ύβου, να ανορθώσουν το ακρορίνιο και να αποκαταστήσουν το σχήμα της. 

 

Ρινοπλαστική 

Η ρινοπλαστική είναι μία από τις πλέον συχνές επεμβάσεις στην οποία καταφεύγουν άντρες και γυναίκες για να διορθώσουν το σχήμα αλλά και λειτουργικά προβλήματα της μύτης.

Θεραπείες για τη Μύτη

Το υαλουρονικό οξύ είναι δομικό συστατικό του κολλαγόνου των ιστών σε όλους τους ζώντες οργανισμούς, το οποίο τους προσδίδει ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Οι πρωτεογλυκάνες που περιέχει έχουν τη δυνατότητα να συγκρατούν τα μόρια του νερού...
Το υαλουρονικό οξύ είναι δομικό συστατικό του κολλαγόνου των ιστών σε όλους τους ζώντες οργανισμούς, το οποίο τους προσδίδει ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Οι πρωτεογλυκάνες που περιέχει έχουν τη δυνατότητα να συγκρατούν τα μόρια του νερού...

Online συμβουλευτική

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.