Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Τμήμα Αισθητικής Γυναικολογίας

Στο Athens Beverly Hills Medical Group, έχουμε αναπτύξει το τμήμα αισθητικής γυναικολογίας έτσι ώστε να προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες λύσεις με ασφάλεια και αξιοπιστία στους ασθενείς που μας εμπιστεύονται.

Η αισθητική γυναικολογία είναι ένας κλάδος της ιατρικής που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια, καθώς δίνει στη γυναίκα τη δυνατότητα να βελτιώσει την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της γεννητικής της περιοχής. Περιλαμβάνει επεμβατικές και μη επεμβατικές διαδικασίες οι οποίες στοχεύουν να αλλάξουν αισθητικές ή/και λειτουργικές πτυχές που σχετίζονται με συγγενείς ανωμαλίες ή αλλαγές των γεννητικών οργάνων των γυναικών.

Με τις θεραπείες που προσφέρει η αισθητική γυναικολογία αναζωογονούνται τα γεννητικά όργανα, ενώ αυξάνεται και η απόλαυση της σεξουαλικής δραστηριότητας. Το πιο σύνηθες λειτουργικό πρόβλημα π ου αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι η κολπική χαλάρωση. Αυτό συμβαίνει συνήθως μετά τον τοκετό. Πρακτικά παρατηρείται χαλάρωση των μυών του κόλπου φαινόμενο που οδηγεί σε ακράτεια ούρων, σε δυσπαρεύνεια (πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή) αλλά και μείωση της ευχαρίστησης που εισπράττει η γυναίκα κατά τη σεξουαλική πράξη.

Επίσης πολλές γυναίκες χωρίς να αντιμετωπίζουν λειτουργικά προβλήματα, επιθυμούν να βελτιώσουν την όψη των γεννητικών τους οργάνων.

 Ο διακεκριμένος ιατρός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, πλαστικός χειρουργός και η Δρ. Ντόλυ Φατσέα δερματολόγος αφροδισιολόγος,  σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα γυναικολόγων έχουν αναπτύξει μια σειρά υπηρεσιών αισθητικής γυναικολογίας.

Σύσφιξη & Ανάπλαση - Vaginal Lift

  • Διάρκεια Θεραπείας 10 λεπτά
  • Χρόνος Αποθεραπείας Μηδενικός
  • Αριθμός Συνεδριών 2-4 ανάλογα την έκταση του προβήματος
  • Τοπική Αναισθησία Δεν παιτείται

Αποκατάσταση της κολπικής ατροφίας- Σύσφιξη- Επαναφορά της υγρασίας της περιοχής- Βοηθάει στην ακράτεια ούρων!

Η κολπική ατροφία είναι η απώλεια του φυσικού δομικού πάχους κολλαγόνου και της μορφής του κολπικού ιστού που μπορεί να επέλθει είτε από τη γήρανση ή μετά τον τοκετό.

Η συνδυαστική τεχνολογία επιτυγχάνει την επώαση και σύσφιξη του κολπικού βλεννογόνου και επιφέρει σημαντική βελτίωση στην ποιότητα ζωής του ασθενούς. Η θεραπεία πραγματοποιείται παρέχοντας δύο μήκη κύματος λέιζερ στον κολπικό ιστό για να διεγείρει τη συστολή του βλεννογόνου και την παραγωγή νέου κολλαγόνου, για να ανακτήσει την κανονική κολπική ελαστικότητα.

Δεν υπάρχει αιμορραγία μετά την εφαρμογή και δεν υπάρχει χρόνος αποκατάστασης.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.