Τμήμα Αισθητικής & Μηχανημάτων

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Στο Athens Beverly Hills Medical Group λειτουργεί ένα πλήρες τμήμα αισθητικής εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα. Με ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών οι θεραπείες αισθητικής στοχεύουν στον εις βάθος καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου αλλά και του σώματος, στην αποτοξίνωση αλλά και στην αποκατάσταση παθήσεων και συμπτωμάτων που βλάπτουν το δέρμα!

Καθημερινά είμαστε εκτεθειμένοι σε περιβαλλοντικές τοξίνες. Ακόμη και οι απλούστερες καθημερινές μας συνήθειες μπορούν να μας εκθέσουν σε πολλούς κοινούς ρυπογόνους παράγοντες που βρίσκονται στο νερό που πίνουμε, τα τρόφιμα που τρώμε και τον αέρα που αναπνέουμε. Ενώ το συκώτι, τα νεφρά και το λεμφικό μας σύστημα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνση των επιβλαβών στοιχείων, το σώμα μας δεν έχει εξελιχθεί για να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο αριθμό τοξινών με τον οποίο αλληλεπιδρούμε κάθε μέρα. Τα συστήματα αποτοξίνωσης μπορούν εύκολα να κατακλυστούν, προκαλώντας υπερφόρτωση τοξινών. Αυτό συμβαίνει όταν το σώμα σας έχει πάρει περισσότερες τοξίνες από ό, τι μπορεί να επεξεργαστεί. 

Και πέρα από τα ζωτικά όργανα, καθημερινά και το δέρμα μας έρχεται σε επαφή με εξαιρετικά μεγάλες ποσότητες ρυπογόνων παραγόντων με αποτέλεσμα νεκρά κύτταρα και «βρωμιά» να συσσωρεύεται στο πρόσωπό μας. Κι ενώ δεν μπορούμε να αποφύγουμε αυτή τη συσσώρευση, μπορούμε να φροντίζουμε για το συστηματικό καθαρισμό της επιδερμίδας μας. 

Πολλοί συγκρίνουν τη λήψη προσώπου με τον οδοντίατρο. Όπως και τα δόντια μας, το δέρμα πρέπει να εξετάζεται και να καθαρίζεται από έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία κάθε τόσο για να διατηρεί μια υγιή.

Πέρα από την αποτοξίνωση και τον καθαρισμό, το τμήμα αισθητικής είναι ο πρώτος σταθμός για την αντιμετώπιση μιας σειράς παθήσεων όπως

  1. Ακμή και Αντιμετώπιση ουλών
  2. Δυσχρωμίες και κηλίδες
  3. Ροδόχρους Ακμή
  4. Έντονη λιπαρότητα
  5. Έντονη ξηρότητα
  6. Ανομοιομορφία
  7. Θαμπάδα

 

Η εξειδικευμένη ομάδα αισθητικών μας μελετάει εις βάθος τις ανάγκες του προσώπου σας με ειδικό μηχάνημα δερμοανάλυσης και επιλέγει την κατάλληλη θεραπεία για εσάς με γνώμονα την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων.

Τμήμα Αισθητικής Περιποίησης κ Φροντίδας της Επιδερμίδας

Carbon Peeling: ΤΟ «μυστικό» για ένα πιο υγιές πρόσωπο!
Το Carbon Peeling είναι μια από τις δημοφιλέστερες θεραπείες απολέπισης και αναζωογόνησης του προσώπου στο Hollywood και το beauty μυστικό πολλών celebrities. Πρόκειται για μια επαναστατική θεραπεία προσώπου, που χαρίζει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά ένα πρόσωπο λαμπερό, φρέσκο, βελούδινο και απαλό, εντελώς ανώδυνα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.
Η απόλυτη θεραπεία μυϊκής τόνωσης & ενδυνάμωσης
Η απόλυτη θεραπεία μυϊκής τόνωσης & ενδυνάμωσης!
Η αυθεντική κρυολιπόλυση
Το Coolsculpting® είναι ένα επαναστατικό, μη επεμβατικό μηχάνημα για θεραπεία κρυολιπόλισης, που απομακρύνει το τοπικό πάχος άμεσα, γρήγορα και ανώδυνα.
Δερματολογικά Πίλινγκ Νανοτεχνολογίας
Τα πίλινγκ νανοτεχνολογίας χρησιμοποιούνται στη δερματολογία για να προκαλέσουν μια επιτάχυνση του κυτταρικού κύκλου ζωής με σκοπό τον καθαρισμό, τη θρέψη και την ενυδάτωση, καταπολεμώντας τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στην επιδερμίδα, τις δυσχρωμίες ή τη σμηγματορροική εμφάνιση.
Το οξυγόνο σύμμαχος στην περιποίηση του προσώπου σας!
Σύμφωνα με την κβαντική φυσική, οι άνθρωποι είναι ηλεκτρικά φορτισμένα όντα (από τη φύση μας έχουμε θετικό ηλεκτρικό φορτίο) και χρειαζόμαστε οξυγόνο για να εξασφαλίσουμε το αρνητικό φορτίο που απαιτεί ο οργανισμός μας για τη βιολογική του ισορροπία.
Η Celluma Light Therapy είναι σχεδιασμένη για εσάς που θέλετε να δείχνετε … έτη φωτός νεώτερες και ανανεωμένες με μια ασφαλή, επιστημονικά αποδεδειγμένη, μη επεμβατική θεραπεία, αποκλειστικά από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της Athens Beverly Hills Clinic.
Η φωτοδυναμική θεραπεία Celluma είναι μια πολυδιάστατη, αποτελεσματική ιατρική συσκευή, η οποία σχεδιάστηκε για να βελτιώσει την υγεία σας και να σας βοηθήσει να φαίνεστε νεότερες και γεμάτες λάμψη, χρησιμοποιώντας τεχνογνωσία από τη NASA!
Το πρώτο και βασικό επίτευγμα ενός καθαρισμού είναι η καλυτέρευση της κατάστασης του δέρματος.
Ο πιο βασικός παράγοντας που διαταράσσει την ισορροπία του επιδερμικού ιστού είναι η υπερέκκριση σμήγματος, η οποία οφείλεται σε ορμονικές κυρίως διαταραχές, σε στρες, σε κακή διατροφή, στη μόλυνση του περιβάλλοντος και στις κλιματολογικές συνθήκες. Το περιττό σμήγμα, αναπτύσσει βακτηρίδια και δημιουργεί μαύρα στίγματα, σπυράκια, κύστες και ακμή.
Η πλέον σύγχρονη θεραπεία για την φροντίδα της επιδερμίδας
Η αμερικανικής προέλευσης θεραπεία Hydrafacial® είναι η πλέον σύγχρονη θεραπεία για την επιδερμίδα του προσώπου, προσφέροντας άμεσα στο δέρμα λάμψη, υγεία, βαθιά ενυδάτωση και θρέψη.
To Athens Beverly Hills Medical Group παρουσιάζει το νέο πρωτόκολλο εξάλειψης κυτταρίτιδας Spherofill!
To Spherofill Cell είναι η νέα ιατρική συσκευή για την αποτελεσματική και μόνιμη θεραπεία της ινώδους κυτταρίτιδας. Ενώ οι περισσότερες θεραπείες καταπολέμησης της κυτταρίτιδας στοχεύουν στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και την καταπολέμηση του τοπικού λίπους, δεν έχουν δραστικότητα σε ότι αφορά την εξάλειψη των «βαθουλωμάτων» που εμφανίζονται στο δέρμα λόγω της ίνωσης που έχει δημιουργηθεί ενδοεδερμικά. Με το πρωτόκολλο Spherofill, εντοπιζονται με ακρίβεια οι ινώσεις και καταστρέφονται, εξαλείφοντας έτσι το ενοχλητικό φαινόμενο του «φλοιού πορτοκαλιού»!
H πλέον διαδεδομένη θεραπεία για απώλεια τοπικού πάχους
To COAXMED CRF είναι η πλέον σύγχρονη συσκευή υψηλής ιατρικής τεχνολογίας που έχει τη δυνατότητα εκπομπής στον ίδιο χρόνο ισχυρής ραδιοσυχνότητας (RF) και υπερήχων χαμηλής συχνότητας (CAVITATION).
Φυσικό Αποτέλεσμα με διάρκεια
Η Ενδοδερμική Θεραπεία βιταμινών είναι η διαδικασία κατά την οποία εγχύουμε με τη βοήθεια πολύ μικρής βελόνας διάφορες ουσίες στο κατώτερο χόριο, εκεί όπου δεν μπορεί να φτάσει μια κρέμα με επιδερμική χρήση. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Με τη χρήση της θεραπείας, δημιουργούμε κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν με ευκολία να διεισδύσουν οι δραστικές ουσίες. Αυτό μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα των θεραπειών ενώ έχει εφαρμογή σε θεραπείες αντιγήρανσης, αποκατάστασης ουλών, ενυδάτωσης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.
Ελαχιστα Επεμβατική θεραπεία για την αναζωογόνηση & τη βελτίωση της επιδερμίδας
Η θεραπεία με RF Microneedling διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του οργανισμού μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, αναπλάθοντας το κατεστραμμένο δέρμα κάνοντάς το να δείχνει ξανά λαμπερό και υγιές.
Η NEA επαναστατική πρόταση για Μη χειρουργικό FaceLift και Body Sculpting
Hi Fu Μη χειρουργικό FaceLift & Body Sculpting Το HIFU FINESSE, είναι η τελευταία λέξη της ρομποτικής τεχνολογίας, διαφόρων ειδικοτήτων, που δημιούργησαν την απόλυτη συσκευή εκπομπής υπερήχων υψηλών συχνοτήτων H.I.F.U (High Intensive Focused Ultrasound).
To Athens Beverly Hills Medical Group σας συστήνει τη νέα επαναστατική μέθοδο Uth Laser
Το Uth Laser είναι το πρώτο και μοναδικό λέιζερ που, χάρη στην καινοτόμο διπλή τεχνολογία που διαθέτει μπορεί να συνδυάσει τα υψηλά πρότυπα των μηκών κύματος 10600 nm και 1540 nm σε διαδοχική ή ταυτόχρονη κλασματική εκπομπή. Όταν αυτά τα δύο μήκη κύματος εκπέμπονται μαζί μεγιστοποιούν τα πλεονεκτήματα κάθε λέιζερ, βελτιστοποιώντας τα αποτελέσματα σε μία μόνο συνεδρία. Η μικτή τεχνολογία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα γηρασμένα δέρματα με ρυτίδες και δυσχρωμίες, τις ουλές από ακμή ή και τραύμα καθώς και την κολπική ατροφία, με ελάχιστο πλέον χρόνο αποθεραπείας για τον ασθενή.

Online συμβουλευτική

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Μετεπεμβατικη Φροντιδα στο σπιτι

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.