Uth Laser Ανάπλαση Δέρματος

To Athens Beverly Hills Medical Group σας συστήνει τη νέα επαναστατική μέθοδο Uth Laser

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

To Athens Beverly Hills Medical Group σας συστήνει τη νέα επαναστατική μέθοδο Uth Laser

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

Το Uth Laser είναι το πρώτο και μοναδικό λέιζερ που, χάρη στην καινοτόμο διπλή τεχνολογία που διαθέτει μπορεί  να συνδυάσει τα υψηλά πρότυπα των μηκών κύματος 10600 nm και 1540 nm σε διαδοχική ή ταυτόχρονη κλασματική εκπομπή.

Όταν αυτά τα δύο μήκη κύματος εκπέμπονται μαζί μεγιστοποιούν τα πλεονεκτήματα κάθε λέιζερ, βελτιστοποιώντας τα αποτελέσματα σε μία μόνο συνεδρία. Η μικτή τεχνολογία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα γηρασμένα δέρματα με ρυτίδες και δυσχρωμίες, τις ουλές από ακμή ή και τραύμα καθώς και την κολπική ατροφία, με ελάχιστο πλέον χρόνο αποθεραπείας για τον ασθενή.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Uth Laser

  1. Λείανση Ρυτίδων και Σύσφιξη προσώπου και λαιμού

Με μία μόνο συνεδρία το Uth Laser λειαίνει τις ρυτίδες και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας χαρίζοντας πιο νεανική λάμψη ενώ παράλληλα προκαλεί σύσφιξη των ιστών.

  1. Αντιμετώπιση Ουλών

Το Uth Laser χάρη στη διπλή τεχνολογία ablative & non ablative laser αντιμετωπίζει τις ουλές, που έχουν προκληθεί είτε από ακμή, είτε από τραυματισμούς. Μετά την εφαρμογή η δράση σταδιακά συνεχίζεται για 2 εβδομάδες μετά την εφαρμογή όπου και παρατηρείται σημαντική βελτίωση των ουλών έως και 70%. Σε συνδυασμό με αυτόλογη ενδοδερμική θεραπεία τα αποτελέσματα είναι ιδεατά.

  1. Αντιμετώπιση και καταπολέμηση δυσχρωμιών

Η συνδυαστική τεχνολογία CO2 Fractional με GAaS λέιζερ μας επιτρέπει την επιτυχή αντιμετώπιση των πανάδων ή των κηλίδων που δημιουργούνται από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία αλλά ακόμα και του έντονου μελάσματος όπως η μάσκα εγκυμοσύνης.  Πολλές φορές όσο πιο εκτεταμένη είναι η παρουσία μελάσματος απαιτούνται συνδυαστικές θεραπείες για την αντιμετώπισή του.

  1. Αντιμετώπιση και καταπολέμηση κολπικής ατροφίας

Η κολπική ατροφία είναι η απώλεια του φυσικού δομικού πάχους κολλαγόνου και της μορφής του κολπικού ιστού που μπορεί να επέλθει είτε από τη γήρανση ή μετά τον τοκετό.Η συνδυαστική τεχνολογία Uth Laser  επιτυγχάνει την επώαση και σύσφιξη του κολπικού βλεννογόνου και επιφέρει σημαντική βελτίωση στην ποιότητα ζωής του ασθενούς. Η θεραπεία πραγματοποιείται παρέχοντας δύο μήκη κύματος λέιζερ στον κολπικό ιστό για να διεγείρει τη συστολή του βλεννογόνου και την παραγωγή νέου κολλαγόνου, για να ανακτήσει την κανονική κολπική ελαστικότητα. Δεν υπάρχει αιμορραγία μετά την εφαρμογή και δεν υπάρχει χρόνος αποκατάστασης.

 Διάρκεια Θεραπείας: 30 – 45 λεπτά

 Με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας

 Αριθμός συνεδριών:  2 – 4

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός για αυτή τη θεραπεία. Το U-th laser ενδείκνυται από πολύ νεαρές ηλικίες μέχρι και μεγαλύτερες για την εις βάθος αναδόμηση της επιδερμίδας.

Αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας με U-th laser ξεκινάει η ανάπλαση του δέρματος. Η ελαφριά ερυθρότητα που προκαλείται, υποχωρεί μετά από λίγες ημέρες όπου αρχίζει και η αποφολίδωση και η επιδερμίδα ήδη δείχνει λαμπερή και ανανεωμένη. Τα αποτελέσματα διαρκούν αρκετούς μήνες καθώς συνεχίζεται η παραγωγή κολλαγόνου. Σε περίπτωση που η θεραπεία U-th laser εφαρμόζεται για σημάδια ακμής, ή μέλασμα η Δρ. Φατσέα θα σας προτείνει πρωτόκολλο θεραπείας με συγκεκριμένες επαναλήψεις για να διασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

To U-th laser είναι η ιδανική θεραπεία:

  • Για σημάδια ακμής
  • Για λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Για την αντιμετώπιση δυσχρωμιών και πανάδων
  • Για επανόρθωση του δέρματος μετά από ηλιακή ακτινοβολία
  • Για θεραπεία υπερκερατώσεων
Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.