Θωρακίζουμε τον οργανισμό μας και αντιμετωπίζουμε τις ιώσεις της εποχής

Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος είναι το πρώτο βήμα για τη θωράκιση του οργανισμού μας έναντι των ιών, που είναι εξαιρετικά διαδεδομένοι αυτή την περίοδο και σε πολλές περιπτώσεις σπέρνουν τον πανικό.

 

Σίγουρα το συχνό πλύσιμο των χεριών και το να μένουμε μακριά από ανθρώπους που νοσούν μπορούν να μας βοηθήσουν, αλλά αυτοί δεν είναι οι μόνοι τρόποι να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας.

 

Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελεί το «φρούριο» του οργανισμού μας, παρέχοντας προστασία έναντι κάθε «ξένου οργανισμού» όπως είναι τα βακτήρια, οι ιοί ή τα παράσιτα, που μπορούν να καταβάλλουν το σώμα και να προκαλέσουν βλάβες.

 

Όταν ένα μικρόβιο μπαίνει στο σώμα σας, το ανοσοποιητικό σας σύστημα λαμβάνει σήματα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έτσι, ανταποκρίνεται στέλνοντας λευκά αιμοσφαίρια (ή κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος) – την πρώτη γραμμή άμυνας του σώματός μας – για να επιτεθεί και να καταστρέψει οτιδήποτε ερμηνεύει ως «επικίνδυνο».

Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα;

Βασικό ρόλο στην άμυνα του οργανισμού παίζουν – μεταξύ άλλων – τα αντιοξειδωτικά, όπως είναι οι βιταμίνες A, C, E και το σελήνιο που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης το σύμπλεγμα βιταμινών B, το συνένζυμο Q10, ο ψευδάργυρος και τα Ω3 λιπαρά οξέα. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να τα προσλάβει ο οργανισμός από το κόκκινο κρέας, τα λαχανικά, τα εσπεριδοειδή και τα θαλασσινά. Σε συνδυασμό με σωστή διατροφή υπάρχουν και συμπληρώματα διατροφής, τα οποία έρχονται να ενισχύσουν τα ποσοστά πρόσληψης των ενεργών αυτών συστατικών.

 

Η πρόσληψη των βιταμινών όμως από το στόμα συνεπάγεται ότι η απορρόφηση φτάνει έως και 50% καθώς μεγάλο μέρος χάνεται στη διαδικασία της πέψης. Τη λύση στο πρόβλημα της απώλειας αυτής φέρνουν οι ενδοφλέβιες θεραπείες REVIV. Με προέλευση από το Ηνωμένο Βασίλειο, η εταιρεία REVIV είναι ο ηγέτης στην παροχή θεραπειών αποκατάστασης και ευεξίας με 22 χρόνια παρουσίας στον χώρο και πάνω από 80 σημεία παρουσίας σε όλο τον κόσμο.

Οι θεραπείες REVIV είναι πιστοποιημένες και αναγνωρισμένες παγκοσμίως για την αποτελεσματικότητά τους στην αντιμετώπιση συμπτωμάτων όπως η έλλειψη ενέργειας, το hangover, το jetlag, το αίσθημα αδυναμίας ενώ αποκαθιστούν άμεσα τις φλεγμονές και τις κράμπες που προέρχονται από την άσκηση. Η υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά θωρακίζει τον οργανισμό και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η λήψη των θεραπειών αυτών ενδοφλεβίως εξασφαλίζει τη μεγιστοποίηση της απορρόφησης των ενεργών συστατικών στο 100%, παράλληλα με την αναγκαία ενυδάτωση που προσφέρει στο σώμα. Οι βιταμίνες περνούν άμεσα στον οργανισμό και η δράση τους κρατάει για ημέρες.

Η θεραπεία Megaboost της REVIV

Συγκεκριμένα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η εταιρεία REVIV, παρέχει τη θεραπεία Megaboost. Πρόκειται για έναν ορό, ο οποίος περιέχει 5 γρ. βιταμίνης C, συνένζυμο Q10, ψευδάργυρο, σελήνιο και γλουταθειόνη, το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό που αποτοξινώνει τα ζωτικά όργανα.

Πόσο διαρκούν τα οφέλη της θεραπείας;

Μετά τη θεραπεία Megaboost, εμφανίζεται ένα έντονο αίσθημα ευφορίας και ευεξίας το οποίο διαρκεί έως και πέντε ημέρες μετά, ενώ ταυτόχρονα ο οργανισμός και το ανοσοποιητικό σύστημα έχουν θωρακιστεί.

Πόσο συχνά μπορεί να γίνει η θεραπεία Megaboost;

H θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται ανά τρεις ημέρες, ενώ το προτεινόμενο πλάνο χορήγησης εφόσον δεν υπάρχουν ενδείξεις, είναι τέσσερις οροί σε διάστημα ενός μήνα.

Υπάρχει κίνδυνος με την ενδοφλέβια χορήγηση βιταμινών;

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος. Πριν από κάθε εφαρμογή, λαμβάνεται αναλυτικό ιατρικό ιστορικό και απαντάται εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο συμπτωμάτων και αναγκών προκειμένου να χορηγηθεί η καταλληλότερη θεραπεία. Επίσης, τα συστατικά των θεραπειών REVIV είναι βιταμίνες και φαρμακευτικά σκευάσματα και δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Πού μπορώ να βρω τις θεραπείες αυτές;

Οι θεραπείες αυτές διατίθενται αποκλειστικά από το Athens Beverly Hills Medical Group.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.revivme.grwww.revivme.com και στα τηλέφωνα 2108949090 και 210 8949920.

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικά Άρθρα

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, πρωτοπορεί στον τομέα της Βιο-Αναγεννητικής Ιατρικής και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness Day, 10/6) με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας. Με το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.

H εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα σας παρέχει εξατομικευμένη 
συμβουλευτική και ανάλυση των αναγκών σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.τε

Call Now Button