Το Athens Beverly Hills Medical Group εγκαινιάζει το ABH Hair Clinic Think…& Grow Rich!

Think…& Grow Rich!

Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των υπηρεσιών του, εγκαινιάζει το νέο υπερσύγχρονο ABH Hair Clinic, το οποίο θα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την υγεία των μαλλιών και την συνολική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Το ABH ως ηγέτης στο χώρο της επιστημονικής ομορφιάς, έχει εδραιωθεί στους τομείς της Αισθητικής δερματολογίας, της Πλαστικής Χειρουργικής και της Βιο-αναγεννητικής ιατρικής ακολουθώντας την παγκόσμια τάση του healthy aging. Το ABH Hair Clinic έρχεται να καλύψει μία μεγάλη ανάγκη με πρωτοποριακές θεραπείες όπως PRP, Exosomes, Bιομιμητικά πεπτίδια, μεταμόσχευση μαλλιών αλλά και εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις, όπως το DNA Trichotest παρέχοντας μία ολιστική προσέγγιση στην πρόληψη, τη διάγνωση και την θεραπεία των παθήσεων που σχετίζονται με την τριχόπτωση.

Με γνώμονα την παροχή άριστων υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς, η έμπειρη ιατρική ομάδα του ABH Hair Clinic είναι δίπλα σε κάθε άνδρα και γυναίκα που αντιμετωπίζει προβλήματα ήπιας ή και προχωρημένης τριχόπτωσης με εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπειών προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους. Επίσης, για πρώτη φορά έχουν δημιουργηθεί ειδικά πακέτα υπηρεσιών, τα Grow Vital, Grow Strong, Grow Drastic και Grow Rich, τα οποία προσφέρουν απόλυτα στοχευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για αποτελέσματα που διαρκούν.

Στόχος του ABH Hair Clinic είναι να τονώσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή και να αλλάξει την ζωή κάθε ασθενή.

Σχετικά Άρθρα

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, πρωτοπορεί στον τομέα της Βιο-Αναγεννητικής Ιατρικής και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness Day, 10/6) με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας. Με το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.

H εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα σας παρέχει εξατομικευμένη 
συμβουλευτική και ανάλυση των αναγκών σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.τε

Call Now Button