Το Athens Beverly Hills Medical Group εκπαιδεύεται σε καινοτόμες, νέας γενιάς & τελευταίας τεχνολογίας πρακτικές

Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και εξέλιξης του καταρτισμένου προσωπικού του Athens Beverly Hills Medical Group, διοργανώθηκε μία μεγάλη εκπαίδευση με την ομάδα της EMED, της κατασκευάστριας εταιρείας του Argon Plasma, έτσι ώστε τα νέα αλλά και τα παλιά μέλη της ιατρικής μας ομάδας να εκπαιδευτούν και να μυηθούν στην τελευταία αυτή τάση της τεχνολογίας από τους πρωτοπόρους στο χώρο.

Η EMED, κατασκευάστρια εταιρεία του Argon Plasma, ειδικεύεται στην ηλεκτροχειρουργική από το 1995. Το Argon Plasma είναι η απόλυτη καινοτομία!
• Χωρίς τομές & ουλές
• Ελάχιστα τραυματικό
• Με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης
• Πραγματική Επιδερμική Σύσφιξη

Τι είναι το Argon Plasma
Το Argon Plasma βασίζεται στην κατάσταση του πλάσματος, η οποία είναι η τέταρτη κατάσταση της ύλης (στερεό, υγρό, αέριο και πλάσμα). Αυτό διευκρινίζεται για να το διαφοροποιήσουμε από το άλλο είδος ιατρικού πλάσματος που πιστεύουμε ότι είναι το είδος του υγρού τμήματος του αίματος, όπως όταν δωρίζεις πλάσμα στην τράπεζα αίματος. Αυτός ο τύπος πλάσματος με ιονισμένο αέριο είναι που επιτρέπει την πραγματική σύσφιξη του δέρματος τον 21ο αιώνα.

Το Argon Plasma στην πράξη
Μετά την εκπαίδευση, ακολούθησε επέμβαση σε ένα ιδιαίτερο περιστατικό, η οποία πραγματοποιήθηκε από την ιατρική ομάδα του Athens Beverly Hills Medical Group υπό την επίβλεψη της ομάδας εκπαιδευτών της EMED. Το συγκεκριμένο περιστατικό παρουσίαζε σημάδια έντονης και εκτεταμένης χαλάρωσης στις περιοχές της κοιλιακής χώρας, των μηρών και των βραχιόνων, η οποία προκλήθηκε μετά από μεγάλη απώλεια κιλών.

Αποτελέσματα
Το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό, με την ομάδα της EMED να μένει πολύ ικανοποιημένη από τον τρόπο χρήσης και εφαρμογής της τεχνολογίας τους στην κλινική μας και τον ασθενή απόλυτα ευχαριστημένο από το αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα της EMED για την εμπιστοσύνη στην κλινική μας και την τιμή να εκπαιδεύσει αυτοπροσώπως τα νέα μέλη της μας ιατρικής ομάδας.
Στo Athens Beverly Hills Medical Group βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των ιατρικών εξελίξεων και των πρωτοπόρων τεχνολογιών και μένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας, την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης αλλά και της συνολικής υγείας του ατόμου και αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της ομορφιάς και της ευεξίας!

Σχετικά Άρθρα

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, πρωτοπορεί στον τομέα της Βιο-Αναγεννητικής Ιατρικής και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness Day, 10/6) με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας. Με το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.

H εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα σας παρέχει εξατομικευμένη 
συμβουλευτική και ανάλυση των αναγκών σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και λάβετε αναλυτική εκτίμηση σχετικά με τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.τε

Call Now Button