Αυξητική Στήθους

Ανακαλύψτε την τέχνη της φυσικής ομορφιάς με την εμπειρία του ΑΒΗ Medical Group και τον Δρ. Αθανασίου

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες

Προγραμματίστε συμβουλευτική
συνεδρία με την ιατρική μας ομάδα

Αυξητική Στήθους

Ανακαλύψτε την τέχνη της φυσικής ομορφιάς με την εμπειρία του ΑΒΗ Medical Group και τον Δρ. Αθανασίου

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες

Η αυξητική στήθους παραμένει μία από τις κορυφαίες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Είναι μια προηγμένη χειρουργική επέμβαση που μεταμορφώνει το στήθος σας, προσφέροντας μια φυσική, αρμονική και ελκυστική εμφάνιση.

Στο ABH Medical Group, η ομάδα μας, με επικεφαλής τον διακεκριμένο Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Αθανασίου, θα σας καθοδηγήσει να επιλέξετε με ακρίβεια το ιδανικό μέγεθος, σχήμα και υφή των εμφυτευμάτων που ταιριάζουν απόλυτα στο σώμα σας.

Εφαρμόζοντας τις πιο εξελιγμένες χειρουργικές τεχνικές, στοχεύουμε στη δημιουργία φυσικών, αρμονικών αποτελεσμάτων που αναδεικνύουν τη μοναδική σας ομορφιά.

Η Αυξητική Στήθους είναι ιδανική λύση για:

  • Γυναίκες που επιθυμούν να αλλάξουν το μέγεθος και την εικόνα του στήθους τους
  • Αποκατάσταση του όγκου του στήθους μετά από εγκυμοσύνη, ή απώλεια βάρους
  • Διόρθωση ασυμμετρίας στο στήθος
  • Βελτίωση της αναλογίας σώματος-στήθους
auxitiki stithous banner.jpg

Κλείστε το ραντεβού σας

Για να προγραμματίσουμε το ραντεβού σας καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 8949090 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Ρωτήστε μας για τις ευέλικτες επιλογές πληρωμής που σας προσφέρει το ABH.

 

Γιατί να επιλέξετε το ABH Medical Group για την επέμβαση της Αυξητικής Στήθους

INFOGRAPHIC 03.jpg
INFOGRAPHIC INFO GR MOBILE.jpg

Η Προσέγγισή μας: Προσαρμοσμένη στις Μοναδικές σας Ανάγκες

  • Εξατομικευμένος Σχεδιασμός Στο ABH Medical Group, αναγνωρίζουμε τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας. Γι’ αυτό, η προσέγγισή μας στην αυξητική στήθους είναι απόλυτα εξατομικευμένη. Δημιουργούμε ένα προσωπικό πλάνο θεραπείας που εναρμονίζεται πλήρως με το σώμα σας, τις επιθυμίες και τον τρόπο ζωής σας.
  • Προηγμένη Υπηρεσία 3D Απεικόνισης* Για όσες επιθυμούν μια ακόμη πιο λεπτομερή προεπισκόπηση των αποτελεσμάτων, προσφέρουμε μια καινοτόμο επιπρόσθετη υπηρεσία, τη 3D, ρεαλιστική τρισδιάστατη απεικόνιση του μελλοντικού σας στήθους. Με αυτή την προηγμένη τεχνολογία, μπορείτε να οπτικοποιήσετε τα αποτελέσματα πριν την επέμβαση, εξασφαλίζοντας ότι θα λατρέψετε τη νέα σας εμφάνιση. Επίσης ο Πλαστικός Χειρουργός μπορεί να σχεδιάσει καλύτερα την επέμβαση έχοντας μία πλήρη ανάλυση αποστάσεων και ογκομετρικών μετρήσεων, για να πετύχει το πιο φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτές οι εικόνες είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα, αλλά δεν είναι ακριβώς το τελικό αποτέλεσμα. Είναι ένας πολύ καλός οδηγός για το τι να περιμένουμε. *Η υπηρεσία 3D απεικόνισης είναι προαιρετική και απαιτείται ειδικό ραντεβού, διαφορετικό από την αρχική συμβουλευτική συνεδρία. Το κόστος της υπηρεσίας αφαιρείται από το συνολικό κόστος της επέμβασης εάν προχωρήσετε σε αυτήν.
Play Video about vectra 3d camera abh
  • Επιλογή Ενθεμάτων και Τεχνικές Τοποθέτησης
    Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη φυσική σας ομορφιά, όχι να την αλλάξουμε. Με την εξειδικευμένη τεχνική μας, επιτυγχάνουμε αποτελέσματα που δείχνουν απόλυτα φυσικά και ταιριάζουν αρμονικά με το σώμα σας. Ο Δρ. Αθανασίου με την ιατρική ομάδα θα σας συμβουλεύσουν για την επιλογή ενθέματος από την ευρεία γκάμα όπως και την καταλληλότερη τεχνική τοποθέτησης (υπομαστική, περιθηλαία ή μασχαλιαία) ανάλογα με τη μορφολογία του σώματός σας και τους στόχους σας.
breast3.jpg
  • Ασφάλεια και Άνεση: Η Προτεραιότητά μας
    Η ασφάλειά σας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Το νοσοκομεία που συνεργαζόμαστε είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πληρούν τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από έμπειρους αναισθησιολόγους και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζει μια άνετη και ασφαλή εμπειρία.

Δείτε τα αποτελέσματα πριν και μετά την αυξητική στήθους
σε πραγματικές περιπτώσεις!

Ο Οδηγός σας για την Αυξητική Στήθους

Στο ABH Medical Group, δεν προσφέρουμε απλά μια επέμβαση, προσφέρουμε μια ολιστική προσέγγιση που στοχεύει στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας της ζωής σας. Με την εξειδικευμένη ομάδα μας, θα σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας:

  1. Αρχική Συμβουλευτική Συνεδρία
    Συζητήστε τους στόχους σας με την εξειδικευμένη ομάδα μας.
  2. Εξατομικευμένο Πλάνο
    Προσαρμοσμένη προσέγγιση βάσει της μοναδικής σας ανατομίας και προεγχειρητικό πλάνο από τον γιατρό.
  3. Καινοτόμα Διαδικασία Επέμβασης
    Η ασφάλειά σας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Η επέμβασή σας πραγματοποιείται με τις πιο καινοτόμες τεχνικές και στις πιο σύγχρονα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις για βέλτιστα αποτελέσματα.
  4. Γρήγορη Ανάρρωση & Ολοκληρωμένη Μετεγχειρητική Φροντίδα
    Ολοκληρωμένη φροντίδα και καθοδήγηση για γρήγορη αποθεραπεία από το εξειδικευμένο προσωπικό του ABH.
  5. Μακροχρόνια Αποτελέσματα
    Απολαύστε το νέο σας στήθος με την κατάλληλη φροντίδα.
auxitiki stithous banner 2.jpg
testimonials img abh.jpg
Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
dr athanasioou retous.jpg

Αποτελέσματα με το κύρος και την αξιοπιστία του Δρ. Αθανασίου

Ο Δρ. Αθανασίου είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για την καινοτόμο προσέγγισή του στην αυξητική στήθους. Συνδυάζοντας καλλιτεχνική ευαισθησία με χειρουργική ακρίβεια, δημιουργεί αποτελέσματα που όχι μόνο ενισχύουν την εμφάνιση, αλλά και την αυτοπεποίθηση.
Η συνεχής εκπαίδευσή του στις τελευταίες τεχνικές εξασφαλίζει ότι οι ασθενείς του λαμβάνουν την πιο προηγμένη και ασφαλή φροντίδα.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κάντε το Πρώτο Βήμα Σήμερα

Μεταμορφώστε το στήθος σας και ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας με το ABH Medical Group. Προγραμματίστε τη συμβουλευτική σας συνεδρία τώρα και λάβετε ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας.

Έχετε ερωτήσεις; Οι γιατροί μας απαντούν

Ιδανικό θεωρείται το στήθος που εναρμονίζεται με τον σωματότυπο κάθε γυναίκας και βασίζεται στα σωματομετρικά της χαρακτηριστικά (ύψος, περίμετρος θώρακα, υπάρχων μαστός) αλλά και στην προσωπική της επιθυμία, πάντα σε συνδυασμό με την εμπειρία και την αισθητική του πλαστικού χειρουργού που έχει επιλέξει.

Το ιδανικό στήθος ακολουθεί τον κανόνα της «χρυσής αναλογίας» 45:55, που θέλει το 45% του όγκου του στήθους να βρίσκεται πάνω από την θηλή και το 55% του όγκου κάτω από την θηλή. Η «χρυσή αναλογία» δεν είναι κάτι το καινούριο, καθώς εντοπίζεται σε κλασικά έργα της Αρχαιότητας. Για την επίτευξη αυτής της ιδανικής αναλογίας, εκτός από την χειρουργική τεχνική, η επιλογή του κατάλληλου ενθέματος είναι υψίστης σημασίας.

Η αυξητική μαστών μπορεί να βελτιώσει και να αποκαταστήσει τον όγκο και το σχήμα του στήθους με τη χρήση ειδικών ενθεμάτων, βελτιώνοντας έτσι την συνολική εικόνα της γυναίκας και ταυτόχρονα την αυτοπεποίθηση της. Είναι η επέμβαση που τονίζει την γυναικεία θηλυκότητα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

Ο κανόνας της «χρυσής αναλογίας”

Ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιεί δύο είδη ενθεμάτων, τα στρογγυλά και τα ανατομικά (σχήμα σταγόνας ή “δάκρυ”) ενθέματα. Τα ενθέματα μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από τον μαζικό αδένα, κάτω από την απονεύρωση του μείζονος θωρακικού μυός, ή κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ.

Ο ιατρός αποφασίζει στο χειρουργείο τον βέλτιστο τρόπο τοποθέτησης των ενθεμάτων, ανάλογα με τη μορφολογία του θώρακα, του στήθους και βάσει ειδικών μετρήσεων, που γίνονται κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Τα ενθέματα τοποθετούνται είτε με υπομάστιο τομή (όταν, δηλαδή, η τομή γίνεται στην πτυχή κάτω από τον μαστό), είτε από το ήμισυ του κάτω πόλου της θηλής.

 

Τύπος ενθεμάτων

Τοποθέτηση ενθεμάτων

Κατά τη διάρκεια της ιατρικής σας επίσκεψης στο ABH Medical Group, ο πλαστικός χειρουργός σάς προτείνει, ανάλογα με τη μορφολογία του στήθους σας, τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, την κατάλληλη τεχνική αυξητικής στήθους και τον ιδανικό τύπο ενθεμάτων, που ταιριάζει στην περίπτωσή σας.

Η συνολική διάρκεια της επέμβασης συνήθως είναι μία ώρα και δεν είναι απαραίτητη η μετεπεμβατική νοσηλεία. Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας μετά από 2-3 ημέρες, ενώ μετεγχειρητικά δεν θα αισθανθείτε ιδιαίτερο πόνο.

Σημαντικό σημείο κάθε προεγχειρητικής εκτίμησης πέραν των απαραίτητων εξετάσεων είναι και η διενέργεια μαστογραφίας ή και υπερηχογραφήματος στο μαστό. Η εξέταση αυτή διασφαλίζει την ενδιαφερόμενη από ύπαρξη τυχόν αδιάγνωστων νοσημάτων μαστού, αλλά και προσφέρει κατάλληλες εικόνες για μετέπειτα συγκριτική μελέτη. Γενικά συνιστάται η διακοπή των βιταμινούχων σκευασμάτων, του καπνίσματος και του αλκοόλ και βέβαια της ασπιρίνης 1-2 εβδομάδες πριν την επέμβαση και αμέσως μετά. Η υγιεινή διατροφή συμβάλλει στην καλύτερη και γρηγορότερη ανάρρωση.
Συνήθως προτιμάται η υπομάστιος προσπέλαση και η τοποθέτηση ενθέματος κάτω από τον θωρακικό μυ (τεχνική dual plane). Η τοποθέτηση των ενθεμάτων γίνεται βάσει των νέων παγκόσμιων οδηγιών σε ό,τι αφορά στη χειρουργική τεχνική (“πλάνο 14 βημάτων” ή 14-point-plan), με στόχο την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας επιπλοκών, που σχετίζονται με την επέμβαση.
Στις περιπτώσεις που συνυπάρχει και πτώση των μαστών, συνίσταται η επέμβαση αυξητικής στήθους να γίνεται σε συνδυασμό με ανόρθωση μαστών (μαστοπηξία).
Επίσης, στις περιπτώσεις που έχει προηγηθεί λιποαναρρόφηση, συστήνεται παράλληλα η ενίσχυση των ενθεμάτων με αυτόλογο λίπος (lipofilling) για ακόμη πιο φυσικά αποτελέσματα στην αυξητική στήθους.
Τα ενθέματα σιλικόνης που χρησιμοποιούμε στο ABH έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής ενώ φέρουν όλες τις πιστοποιήσεις (FDA,CE). Ωστόσο, ενδέχεται η γυναίκα να επιλέξει να τα αλλάξει μετά από κάποια χρόνια, λόγω ηλικίας, εγκυμοσύνης, κ.λπ. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα ενθέματα δεν χρειάζονται αλλαγή.
Τα αποτελέσματα της πλαστικής στήθους είναι αμέσως ορατά. Για τις πρώτες εβδομάδες, υπάρχει ένα μικρό οίδημα το οποίο και υποχωρεί σταδιακά και το στήθος παίρνει την τελική του μορφή.
Μια γυναίκα, μπορεί να υποβληθεί σε επέμβαση αύξησης στήθους μετά την ενηλικίωση της, σε ηλικία 18 ετών. Καταληκτικό όριο ηλικίας για την αυξητική στήθους δεν υπάρχει.
Τα προθέματα σιλικόνης δεν εμποδίζουν το θηλασμό. Αυτό που συστήνεται σε μία γυναίκα που έχει κάνει επέμβαση αυξητικής στήθους, είναι κατά τη διάρκεια του θηλασμού αλλά και της εγκυμοσύνης να φοράει ένα καλό σουτιέν που θα υποστηρίζει σωστά τους μαστούς.
Η επέμβαση διαρκεί περίπου 1 ώρα και μπορείτε να πάτε σπίτι σας το ίδιο απόγευμα ή την επόμενη ημέρα. Τα ράμματα είναι εσωτερικά και απορροφήσιμα. Η πρώτη αλλαγή θα γίνει την επόμενη της επέμβασης. Το αποτέλεσμα συνήθως είναι άμεσα ορατό ενώ η αίσθηση και υφή του στήθους βελτιώνεται σταδιακά μέσα στους πρώτους δύο μήνες μετά την επέμβαση.
Μετεγχειρητικά απαιτείται η χρήση ενός άνετου σουτιέν χωρίς μπανέλες (αθλητικό ή σουτιέν θηλασμού) για ένα μήνα περίπου. Αρχικά παρατηρείται οίδημα, σταδιακά υποχωρεί και το στήθος παίρνει την τελική μορφή του μετά τους 2 μήνες.
Σοβαρές επιπλοκές δεν είναι συνήθεις, όμως όπως σε κάθε επέμβαση έτσι και στην αυξητική μαστών υπάρχουν. Συνδέονται κυρίως με συνοδές παθήσεις όπως διαβήτης, καρδιοαγγειακά και αναπνευστικά  προβλήματα, καθώς και με το κάπνισμα ή την λήψη ορισμένων φαρμακευτικών ουσιών.
Ήδη από την πρώτη μέρα μετά από την επέμβαση μπορείτε να κυκλοφορείτε ελεύθερα. Επιστροφή σε ήπια εργασία συνιστάται μετά από 5-7 ημέρες. Δεν πρέπει να κάνετε απότομες κινήσεις, όχι βάρη, όχι οδήγηση για 2-3 εβδομάδες. Μετά τις τρεις πρώτες βδομάδες, η ασθενής μπορεί να επανέλθει σε όλες τις καθημερινές της δραστηριότητες χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς.
Σεξουαλική δραστηριότητα δεν επιτρέπεται επίσης τουλάχιστον για μια εβδομάδα.
Η τομή περιγράφεται σαν μια κόκκινη λεπτή γραμμή κάτω από το στήθος ή στην θηλαία άλω ενώ εξαρτάται η ποιότητα της από τον τύπο του δέρματος και την σωστή τήρηση μετεγχειρητικών οδηγιών. Συνήθως γίνεται δυσδιάκριτη με την πάροδο του χρόνου.

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

Συμβουλευτική Συνεδρία

Κλείστε ένα ραντεβού με τους ειδικούς μας, χωρίς καμία δέσμευση, για να συζητήσουμε τις επιλογές σας και τα νέα οικονομικά μας προγράμματα.

ABH Newsletter​

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.