Επεμβατική Σύσφιξη Νεάς Γενιάς Argon Plasma

Η τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολιογίας για μη επεμβατική σύσφιξη

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Επεμβατική Σύσφιξη Νεάς Γενιάς Argon Plasma

Η τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολιογίας για μη επεμβατική σύσφιξη

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Πρόσφατα παρουσιάστηκε μια εντελώς νέα τεχνολογία που τάραξε τα νερά. Για χρόνια, η πραγματική σύσφιξη και συρρίκνωση του δέρματος αποτελούσε το ιερό δισκοπότηρο για τους πλαστικούς χειρουργούς – το υπέροχο αλλά αόριστο στοιχείο που θα έκανε πραγματικά μια τεράστια διαφορά στον κόσμο της πλαστικής χειρουργικής.

Και τώρα είναι πραγματικά εδώ και διατίθεται στο Athens Beverly Hills Medical Group. Ονομάζεται Argon Plasma ανήκει στον οίκο EMED και είναι η απόλυτη καινοτομία!

  • Χωρίς τομές & ουλές
  • Ελάχιστα τραυματικό
  • Με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης

Πραγματική Επιδερμική Σύσφιξη

Το Argon Plasma βασίζεται στην κατάσταση του πλάσματος, η οποία είναι η τέταρτη κατάσταση της ύλης (στερεό, υγρό, αέριο και πλάσμα). Αυτό διευκρινίζεται για να το διαφοροποιήσουμε από το άλλο είδος ιατρικού πλάσματος που πιστεύουμε ότι είναι το είδος του υγρού τμήματος του αίματος, όπως όταν δωρίζεις πλάσμα στην τράπεζα αίματος. Αυτός ο τύπος πλάσματος με ιονισμένο αέριο είναι που επιτρέπει την πραγματική σύσφιξη του δέρματος τον 21ο αιώνα

Το πλάσμα, ή το ιονισμένο αέριο, είναι μια διεγερμένη κατάσταση του ιονισμένου ατόμου που στην περίπτωση αυτή είναι το Αργόν. Επειδή το Αργόν είναι ένα πολύ μικρό μόριο, δεν χρειάζεται πολύ ενέργεια για να ιονιστεί και ως εκ τούτου η δέσμη πλάσματος Αργού δημιουργεί ένα περιβάλλον περίπου 85 βαθμών Κελσίου.

Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν διάφορες τεχνολογίες που υποτίθεται ότι συσφίγγουν το δέρμα. Οι υπέρηχοι, η ραδιοσυχνότητα και τα λέιζερ έχουν χαρακτηριστεί ως τεχνολογίες σύσφιξης του δέρματος, αλλά τελικά, δεν είναι τόσο αποτελεσματικές σε περιπτώσεις εκτεταμένης χαλάρωσης!

Πώς εφαρμόζεται το Argon Plasma;

Κατά την εφαρμογή, χρησιμοποιείται η συσκευή argoplasma. Μέσα από την ειδική αυτή συσκευή, δημιουργείται μια υποδοχή εισόδου της κάνουλας μικρότερη των 3ων χιλιοστών. Μόλις η κάνουλα τοποθετηθεί στην υπο θεραπεία περιοχή, απελευθερώνεται Αργό (ευγενές αέριο) μαζί με  ραδιοσυχνότητες και δημιουργούν μία στοχευμένη ροή ενέργειας, το πλάσμα.

Αυτή η ενέργεια παράγει θερμοκρασία 85 βαθμών Κελσίου για 0,4 milisecond η οποία συστέλλει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα η παροχή αργού ψύχει την περιοχή θεραπείας. Αυτός ο συνδυασμός ενέργειας προκαλεί ταυτόχρονη συστολή και διαστολή των ιστών, σύσπαση των ινών και του κολλαγόνου και κατά συνέπεια σύσφιξή.

Η εκτέλεση της θεραπείας μοιάζει πολύ με τη λιποαναρρόφηση, καθώς η συσκευή Argon Plasma εφαρμόζεται κάτω από το δέρμα από μικρές τομές όπως ακριβώς και οι κάνουλες λιποαναρρόφησης. Στην πραγματικότητα, σε ασθενείς που χρειάζονται λιποαναρρόφηση και σύσφιξη , τόσο η λιποαναρρόφηση όσο και το Argon Plasma μπορούν να πραγματοποιηθούν μαζί επιτυγχάνοντας απώλεια λίπους και ανόρθωση ταυτόχρονα.

Κατά την εφαρμογή του πλάσματος Argon, εγχέεται ειδικό διάλυμα κάτω από το δέρμα στην περιοχή που θέλουμε να θεραπεύσουμε. Αυτό, αναισθητοποιεί την περιοχή και ελαχιστοποιεί την αίσθηση του πόνου. Η κάνουλα Argon Plasma εισάγεται μέσω μικρών τομών και η δέσμη πλάσματος εφαρμόζεται κάτω από το δέρμα. Κατά την εφαρμογή της θεραπείας είναι ορατή η  διαφορά μεταξύ του δέρματος που έχει υποστεί θεραπεία και του δέρματος που δεν έχει. Το αποτέλεσμα είναι ΑΜΕΣΟ!

Μετά τη θεραπεία, είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί ειδικός κορσές συμπίεσης στη περιοχή για ένα μήνα ή αν η θεραπεία εφαρμοστεί στο διπλοσάγονο, να τοποθετηθεί  ειδικός ιμάντας στο πηγούνι. Ο χρόνος αποθεραπείας και ανάκαμψης είναι μικρός και εκτός από μικρές εκχυμώσεις που μπορεί να εμφανιστούν ή ελαφρύ οίδημα, η αποθεραπεία είναι αρκετά απλή μετά από θεραπείες Argon Plasma. Οι ασθενείς καλούνται να απέχουν από την άσκηση για λίγες εβδομάδες ενώ συνήθως επιστρέφουν στη δουλειά και την κανονική καθημερινή ζωή μέσα σε λίγες ημέρες.

Σε ποιες περιοχές μπορούμε να εφαρμόσουμε τη θεραπεία Argon Plasma;

Στo λαιμό, χρησιμοποιούμε το Argon Plasm για ελάχιστα επεμβατική ανόρθωση  βλέποντας αποτελέσματα που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να δούμε πριν. Οι τομές κρύβονται κάτω από το λοβό του αυτιού και κάτω από το πηγούνι, και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Στο σώμα, το Argon Plasma μπορεί να εφαρμοστεί στην κοιλιακή χώρα όταν αυτή η περίσσεια του δέρματος δεν είναι αρκετή για να δικαιολογήσει μια επέμβαση κοιλιοπλαστικής. Τα χέρια και οι μηροί είναι άλλα ιδανικά μέρη για σύσφιξη του δέρματος. Ακόμα και στα γόνατα, μπορεί να προσφέρει μια υπέροχη βελτίωση στην υφή και την ποιότητα του δέρματος.

Για να μάθετε περισσότερα για αυτή τη νέα τεχνολογία καλέστε μας στο 210 8949090 ή συμπληρώστε τη φόρμα και κλείστε ραντεβού συμβουλευτικής με το Δρ. Αθανασίου και την ομάδα του.

ABH|Επεμβατική Σύσφιξη Νεάς Γενιάς Argon Plasma
ABH|Επεμβατική Σύσφιξη Νεάς Γενιάς Argon Plasma
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

Η θεραπεία αυτή είναι κατάλληλη και εφαρμόζεται:

  • Στα μπράτσα
  • Στην κοιλιά
  • Στο στήθος
  • Στους μηρούς και τους προσαγωγούς
  • Στα γόνατα
  • Στους γλουτούς
  • Στο πρόσωπο και το λαιμό

Η θεραπεία αυτή διαρκεί λιγότερο από μια ώρα ανά περιοχή ενώ γίνεται με τοπική αναισθησία. Σε εκτεταμένες περιπτώσεις χαλάρωσης μπορεί να εφαρμοστεί σε παραπάνω από μια περιοχές. Εφαρμόζεται επίσης σε συνδυασμό με άλλες χειρουργικές επεμβάσεις, όπως η λιποαναρρόφηση.

Δεν έχει ουλές καθώς γίνεται μόνο μια υποδοχή. Μετά την επέμβαση ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις δραστηριότητες του καθώς απαιτείται ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι μόνιμα εφόσον διατηρηθεί σταθερή η φυσική κατάσταση του ασθενή.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
abh testimonials

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.