Σύσφιξη Argon Plasma

Η πιο σύγχρονη τεχνολογία για μη επεμβατική σύσφιξη

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Η πιο σύγχρονη τεχνολογία για μη επεμβατική σύσφιξη

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Χωρίς τομές & ουλές, ελάχιστα τραυματική και με ταχύτατη αποκατάσταση, η θεραπεία σύσφιξης Argon Plasma προσφέρει πραγματική επιδερμική σύσφιξη.

Τι είναι το Argon Plasma;

Το Argon Plasma είναι ο τύπος πλάσματος με ιονισμένο αέριο που επιτρέπει την πραγματική σύσφιξη του δέρματος. Το Argon Plasma αφορά την κατάσταση του πλάσματος, η οποία αντιστοιχεί στην τέταρτη κατάσταση της ύλης (στερεό, υγρό, αέριο και πλάσμα). Διαφοροποιείται από το ιατρικό πλάσμα, δηλαδή το υγρό τμήμα του αίματος που λαμβάνεται σε περιπτώσεις δωρεάς πλάσματος στην τράπεζα αίματος.

Το πλάσμα ή το ιονισμένο αέριο είναι μια διεγερμένη κατάσταση του ιονισμένου ατόμου, που στην περίπτωση αυτή είναι το Argon. Επειδή είναι ένα πολύ μικρό μόριο, δεν χρειάζεται ενέργεια για να ιονιστεί και ως εκ τούτου, η δέσμη πλάσματος Argon δημιουργεί ένα περιβάλλον θερμοκρασίας περίπου 85 βαθμών Κελσίου.

Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζονται διάφορες τεχνολογίες για τη σύσφιξη του δέρματος, όπως για παράδειγμα οι υπέρηχοι, οι ραδιοσυχνότητες και τα λέιζερ.

Πώς εφαρμόζεται το Argon Plasma;

Κατά την εφαρμογή, χρησιμοποιείται η ειδική συσκευή Αrgon Plasma, μέσω της οποίας δημιουργείται μια υποδοχή εισόδου της κάνουλας μικρότερη των τριών (3) χιλιοστών. Μόλις η κάνουλα τοποθετηθεί στην υπο-θεραπεία περιοχή, απελευθερώνονται Argon (ευγενές αέριο) μαζί με ραδιοσυχνότητες και δημιουργούν μία στοχευμένη ροή ενέργειας, το πλάσμα.

Αυτή η ενέργεια παράγει θερμοκρασία 85 βαθμών Κελσίου για 0,4 milisecond, η οποία συστέλλει το δέρμα. Παράλληλα, η παροχή αργού ψύχει την περιοχή θεραπείας. Αυτός ο συνδυασμός ενέργειας προκαλεί ταυτόχρονη συστολή και διαστολή των ιστών, σύσπαση των ινών και του κολλαγόνου και κατά συνέπεια, σύσφιγξη.

Η εκτέλεση της θεραπείας μοιάζει πολύ με τη λιποαναρρόφηση καθώς οι κάνουλες της συσκευής Argon Plasma εφαρμόζονται κάτω από το δέρμα με μικρές τομές. Στην πραγματικότητα, στις περιπτώσεις όπου χρειάζεται αφαίρεση λίπους και σύσφιγξη, τόσο η λιποαναρρόφηση όσο και το Argon Plasma μπορούν να πραγματοποιηθούν μαζί.

Κατά την εφαρμογή του πλάσματος Argon, εγχέεται ειδικό διάλυμα κάτω από το δέρμα στην περιοχή που χρειάζεται θεραπεία. Αυτό, αναισθητοποιεί την περιοχή και ελαχιστοποιεί την αίσθηση του πόνου. Η κάνουλα Argon Plasma εισάγεται μέσω μικρών τομών και η δέσμη πλάσματος εφαρμόζεται κάτω από το δέρμα. Κατά την εφαρμογή της θεραπείας, είναι ορατή η διαφορά μεταξύ του δέρματος που έχει υποστεί θεραπεία και του δέρματος που δεν έχει. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο.

Τι να περιμένω μετά τη θεραπεία Argon Plasma;

Μετά τη θεραπεία Argon Plasma, είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί ειδικός κορσές συμπίεσης για έναν μήνα. Αντίστοιχα, στις περιπτώσεις που η θεραπεία εφαρμόζεται στο διπλοσάγονο, τοποθετείται ειδικός ιμάντας στο πηγούνι. Ο χρόνος αποθεραπείας και ανάκαμψης είναι μικρός και εκτός από μικρές εκχυμώσεις ή ελαφρύ οίδημα που μπορεί να εμφανιστούν, η αποθεραπεία είναι αρκετά απλή. Καλείστε να απέχετε από την άσκηση για λίγες εβδομάδες, ενώ συνήθως μπορείτε να επιστρέψετε στη δουλειά και την κανονική καθημερινή ζωή σας μέσα σε λίγες ημέρες.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία Argon Plasma;

Το Argon Plasma εφαρμόζεται στον λαιμό για μια ελάχιστα επεμβατική ανόρθωση. Οι τομές κρύβονται κάτω από τον λοβό του αυτιού και το πηγούνι και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Στο σώμα, το Argon Plasma εφαρμόζεται στην κοιλιακή χώρα όταν το περίσσιο δέρμα δεν είναι αρκετό για να δικαιολογήσει μια επέμβαση κοιλιοπλαστικής. Τα χέρια και οι μηροί είναι, επίσης, ιδανικά μέρη για σύσφιγξη του δέρματος. Ακόμα και στα γόνατα, το Argon Plasma προσφέρει μια υπέροχη βελτίωση στην υφή και την ποιότητα του δέρματος.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

FAQs

Η θεραπεία αυτή είναι κατάλληλη και εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος:

  • Στα μπράτσα
  • Στην κοιλιά
  • Στο στήθος
  • Στους μηρούς και τους προσαγωγούς
  • Στα γόνατα
  • Στους γλουτούς
  • Στο πρόσωπο και τον λαιμό
Η θεραπεία Argon Plasma διαρκεί λιγότερο από μια ώρα ανά περιοχή και γίνεται με τοπική αναι-σθησία. Σε εκτεταμένες περιπτώσεις χαλάρωσης, εφαρμόζεται σε παραπάνω από μια περιοχές. Το Argon Plasma μπορεί, επίσης, να συνδυαστεί με άλλες χειρουργικές επεμβάσεις, όπως η λι-ποαναρρόφηση.
Στη θεραπεία σύσφιξης με Argon Plasma γίνεται μόνο μία υποδοχή κι έτσι δεν δημιουργούνται ουλές. Μετά την επέμβαση, οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν κανονικά στις δραστηριότητές τους καθώς απαιτείται ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.
Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι μόνιμο, εφόσον διατηρηθεί η σταθερή ή φυσική σας κατά-σταση.
Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
abh testimonials

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.