D-Shape

H πλέον διαδεδομένη θεραπεία για τη συνολική ανανέωση και αναζωογόνηση του σώματος!

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

H πλέον διαδεδομένη θεραπεία για τη συνολική ανανέωση και αναζωογόνηση του σώματος!

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

Το D-Shape είναι ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπειών που στοχεύει στη συνολική βελτίωση και σμίλευση του σώματος.
Έχει ανακαλυφθεί και εφαρμόζεται αποκλειστικά από τη Δρ. Ντόλυ Φατσέα, εξειδικευμένη δερματολόγο στην κοσμητική ιατρική, και επικεφαλής εκπαιδεύτρια του ECAMS (European College of Aesthetic Medicine & Surgery).

Ας δούμε όμως τι συμβαίνει στο γυναικείο σώμα.

Αρχικά η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις. Εμφανίζεται σε γυναίκες αδύνατες ή και πιο παχουλές, σε νέες ή και σε μεγαλύτερες.

Σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης και τη διατροφή εντοπίζεται χαλάρωση, απώλεια σφριγηλότητας, αλλά και απώλεια όγκου από την περιοχή των γλουτών. Αυτά έρχεται να βελτιώσει το πρωτόκολλο D-Shape.

 

Οι αρχές του D-Shape είναι:

  • Η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας (Spherofill) – D-estruction of Cellulite
  • Η σύσφιξη και ανόρθωση του χαλαρωμένου δέρματος (Νήματα) –D-irection Up
  • Η αποκατάσταση του όγκου (Volume) – D-efinition of Body Contouring
  • Και φυσικά η εφεύρεσή του από τη Δρ. Ντόλυ (Dolly) – by D-olly Fatsea

 

H θεραπεία D-Shape περιλαμβάνει 3 στάδια

1ο στάδιο: Εξάλειψη της κυτταρίτιδας σε μία συνεδρία.

Αυτό επιτυγχάνεται με τη νέα επαναστατική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας Spherofill. Η καινοτομία της έγκειται στο συνδυασμό της θωρακισμένης μικρο-βελόνας με τις ραδιοσυχνότητες και το υαλουρονικό οξύ, ο οποίος καταστρέφει ολοκληρωτικά τα ινωτικά διαφραγμάτεια και πρακτικά εξαφανίζει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού», χαρίζοντας λεία και σφριγηλή όψη.

2ο στάδιο: Ανόρθωση & Σύσφιξη

Θεραπεία με Νήματα
Τα νήματα είναι ουσιαστικά αγγειοχειρουργικά απορροφήσιμα ράμματα διαφόρων τύπων τα οποία εφαρμόζονται κάτω από την επιδερμίδα σε συγκεκριμένο βάθος και με συγκεκριμένη φορά. Ανάλογα με την περιοχή στην οποία θα εφαρμοστούν «τραβούν» το χαλαρωμένο δέρμα έτσι ώστε να δείχνει πιο σφριγηλό ενώ παράλληλα προκαλούν τη νεοκολλαγονογένεση και την παραγωγή ελαστίνης.

Είναι βιοδιασπώμενα, και άρα μετά την εφαρμογή τους απορροφώνται από τον οργανισμό σε διάστημα 8-12 μηνών. Η δράση τους όμως διαρκεί περισσότερο καθώς με την εφαρμογή τους προκαλείται «τραυματισμός» και ο οργανισμός ξεκινά τη διαδικασία επούλωσης και άρα την παραγωγή κολλαγόνου γύρω από αυτά.

Εφαρμόζεται στους έσω μηρούς, τα γόνατα, τη γλουτιαία και την υπογλουτιαία περιοχή για αποκατάσταση της χαλάρωσης.

Μια άλλη θεραπεία για την σύσφιξη και την αποκατάσταση της επιδερμικής χαλάρωσης είναι τα filler υδροξυαπατίτη.

Yδροξυαπατίτης
Ο Υδροξυαπατίτης είναι ενέσιμο δερματικό πληρωτικό ασβεστίου που αποσκοπεί στην αποκατάσταση του όγκου προωθώντας την παραγωγή και εναπόθεση φυσικού κολλαγόνου, φυσιολογικό πληρωτικό μαλακών ιστών του σώματος.

Κατά την έγχυση του ο Yδροξυαπατίτης εμπλέκεται με τις ίνες κολλαγόνου των ιστών δημιουργώντας έναν μεγαλύτερο πλέγμα πάνω στο οποίο ο οργανισμός αναπτύσσει το νέο κολλαγόνο. Δηλαδή, απλά, τα μικροσφαιρίδια του υδροξυαπατίτη ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος γύρω από την περιοχή της εφαρμογής του.

3ο στάδιο: Πλήρωση Όγκου είτε με αυτόλογο λίπος (λιπομεταφορά-lipofilling) , είτε με πολυγαλακτικό οξύ.

Μεταφορά Αυτόλογου Λίπους
Πρόκειται για λίπος εμπλουτισμένο σε βλαστοκύτταρα και αποτελεί την πιο σύγχρονη προσέγγιση στον χώρο της αναγεννητικής ιατρικής. Η απομόνωση τους γίνεται εύκολα και ανώδυνα με τη συλλογή ελάχιστης ποσότητας λίπους από την περιοχή του σώματος που θα επιλεχθεί από τον πλαστικό χειρουργό (π.χ. κοιλιά, πλαϊνά ή γλουτούς), το οποίο μεταφέρεται σε εξειδικευμένα εργαστήρια επεξεργασίας κυττάρων και ιστών, για την απομόνωση των βλαστοκυττάρων.

Αφού επιτευχθεί ο εμπλουτισμός του λίπους με τα βλαστοκύτταρα, παραδίδεται σε ειδικό φιαλίδιο και έπεται η εμφύτευση του.

Είναι μια τεχνική με θεαματικά και μόνιμα αποτελέσματα όσον αφορά στην αποκατάσταση των φθορών του δέρματος ή την απώλεια όγκου που έχει προκύψει με την πάροδο των χρόνων.

Filler Πολυγαλακτικού οξέος (Lanluma®)
To filler αυτό λειτουργεί διαφορετικά από άλλα πληρωτικά υλικά. Δεν προσίδει όγκο κατευθείαν όπως άλλα είδη υαλουρονικού οξέος, αλλά διαχέει πολυγαλακτικό οξύ στις δερματικές στοιβάδες, το οποίο ενισχύει το μηχανισμό παραγωγής φυσικού κολλαγόνου του οργανισμού.

Επίσης διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και τα αποτελέσματα γίνονται ορατά στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας. Εκτός από το αποτέλεσμα όγκου, δίνει επίσης τον λαμπερό τόνο και την ομαλή υφή του νεανικού δέρματος.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Αποτελέσματα

Συχνές Ερωτήσεις

Τα αποτελέσματα διαρκούν από 12-18 μήνες ανάλογα ποιες θεραπείες  θα περιληφθούν στο πρωτόκολλο! Τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται όσο ο ασθενής διατηρεί μια ισορροπημένη διατροφή & άσκηση.

Όχι. Η θεραπεία δεν είναι επώδυνη καθώς εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα ή και τοπική αναισθησία στις υπό εφαρμογή περιοχές. 

Το κόστος της θεραπείας εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ασθενούς και το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε.  Είναι σημαντικό να γίνει σωστή διάγνωσαη & εξέταση από την εξειδικευμένη ιατρική ομάδα! 

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.