Nano Fat Grafting

H πλέον διαδεδομένη θεραπεία για τη συνολική ανανέωση και αναζωογόνηση του προσώπου!

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

H πλέον διαδεδομένη θεραπεία για τη συνολική ανανέωση και αναζωογόνηση του προσώπου!

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Το Nano Fat Grafting είναι μία αισθητική χειρουργική τεχνική που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου μεταφέροντας μικρές ποσότητες λιπώδους ιστού του ίδιου του ασθενούς από το ένα μέρος του σώματός του σε άλλο. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση του προσώπου και τη διόρθωση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και άλλων ανωμαλιών των μαλακών ιστών με στόχο να επιτευχθεί πιο λείο και απαλό δέρμα και μια συνολικά ανανεωμένη εμφάνιση.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Η λιπομεταφορά αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο συναρπαστικούς τομείς της πλαστικής χειρουργικής. Οι πλαστικοί χειρουργοί μπορούν να αφαιρέσουν το περίσσιο λίπος από μια περιοχή του σώματος, όπως η κοιλιά ή οι μηροί και να το μεταφέρουν σε άλλες ανατομικές περιοχές που χρειάζονται αύξηση όγκου ή και λείανση. Εκτός από τα φυσικά αποτελέσματα που έχει η συγκεκριμένη διαδικασία, η μεταφορά λίπους εξαλείφει την πιθανότητα μιας αλλεργικής ή ανεπιθύμητης αντίδρασης επειδή δεν αποτελεί ξένη ουσία, αλλά προϊόν του ίδιου του οργανισμού. Επιπλέον, η διαδικασία Nano Fat Grafting δεν απαιτεί νοσηλεία.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται;

Το nano fat grafting μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

  • Ομαλές λεπτές γραμμές και ρυτίδες: Βοηθά στην πλήρωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων στο πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων γύρω από τα μάτια, το στόμα και το μέτωπο.
  • Βελτίωση της υφής του δέρματος: Το νανο-λίπος μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της υφής και της συνολικής ποιότητας του δέρματος, κάνοντάς το να φαίνεται πιο λείο και νεανικό.
  • Επαναφορά του χαμένου όγκου: Αυτή η τεχνική μπορεί να αποκαταστήσει τον χαμένο όγκο του προσώπου λόγω γήρανσης ή απώλειας βάρους, παρέχοντας ένα φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα αναζωογόνησης.
  • Αποκατάσταση των ουλών: Η μεταμόσχευση νανο-λίπους μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διόρθωση ορισμένων τύπων ουλών και ανωμαλιών του δέρματος.

 

Πώς λειτουργεί το Nano Fat Grafting;

Η έγχυση του Nano Fat ξεκινάει με τη συλλογή του ανεπιθύμητου λίπους από μια περιοχή του σώματος, όπως η κοιλιά με τη μέθοδο Vaser Lipo. Ακολουθεί ο καθαρισμός μέσω φυγοκέντρισης και η επεξεργασία αυτού του λίπους ώστε να χρησιμοποιηθεί και στη συνέχεια το λίπος αυτό εγχέεται στο πρόσωπο προκειμένου να επιτευχθεί η λείανση των ρυτίδων, η αναπλήρωση του χαμένου όγκου αλλά και η επαναφορά της στιλπνότητας. Με αυτό τον τρόπο, η επιδερμίδα φαίνεται πιο νεανική και ξεκούραστη.

 Η ιδέα είναι σχεδόν ίδια με τη μεταφορά λίπους στους γλουτούς αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα. Η διαφορά είναι ότι αυτή η μέθοδος, αντί να αυξάνει τον όγκο σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος, της προσδίδει καλύτερη υφή μέσω των σωματιδίων Nano Fat που έχουν σχεδιαστεί για να εξομαλύνουν το ζαρωμένο, με πτυχώσεις και ρυτίδες δέρμα.

 

Πώς επιτυγχάνεται ένα άριστο αποτέλεσμα με τη μέθοδο Nano Fat Grafting;

To nano fat grafting απαιτεί ιδιαίτερη τεχνογνωσία, εξειδίκευση και προσοχή στη λεπτομέρεια για να εφαρμοστεί με επιτυχία.  Το πρόσωπο θα πρέπει να έχει μελετηθεί καλά και να έχει γίνει πολύ προσεκτικός σχεδιασμός. Μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί ένα άριστο αλλά και φυσικό αποτέλεσμα. Με πάνω από 3.000 επεμβάσεις, η επιστημονική ομάδα του ABH Medical Group έχει εκτεταμένη εμπειρία στη χρήση nano-fat μέσα από την οποία επιτυγχάνει πιο λείο και απαλό δέρμα και ανανεωμένη εμφάνιση, συνολικά.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Αποτελέσματα

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες
Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
abh testimonials

FAQs

Καθόλου. Γίνεται με τοπική αναισθησία και με τη χρήση της ατραυματικής κάνουλας.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή αμέσως μετά την εφαρμογή. Το πρόσωπο δείχνει πιο στιλπνό και νεανικό. Μπορεί να εμφανιστούν μερικές εκχυμώσεις και ελαφρύ οίδημα, τα οποία υποχωρούν σταδιακά μετά από λίγες ημέρες. 

Τα αποτελέσματα της λιπομεταφοράς και ειδικά του Nano Fat Grafting διαρκούν πολύ περισσότερο από τα κλασικά fillers. Δηλαδή από 18 έως και 24 μήνες.

Ναι, μπορεί να συνδυαστεί με άλλες διαδικασίες όπως το Lifting ή δερματικά πληρωτικά για να επιτευχθεί πιο ολοκληρωμένη αναζωογόνηση του προσώπου. Ο χειρουργός μπορεί να συζητήσει την καλύτερη προσέγγιση ανάλογα με τους στόχους και τις ανάγκες σας.

Για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα, είναι απαραίτητο να ακολουθείτε τις οδηγίες του χειρουργού σας μετά την επέμβαση και να διατηρείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η προστασία του δέρματός σας από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο και το κάπνισμα μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διατήρηση των πλεονεκτημάτων της διαδικασίας.

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.