Nano Fat Grafting

H πλέον διαδεδομένη θεραπεία για τη συνολική ανανέωση και αναζωογόνηση του προσώπου!

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Nano Fat Grafting

H πλέον διαδεδομένη θεραπεία για τη συνολική ανανέωση και αναζωογόνηση του προσώπου!

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Η λιπομεταφορά αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο συναρπαστικούς τομείς της πλαστικής χειρουργικής.

Οι πλαστικοί χειρουργοί μπορούν να αφαιρέσουν την περίσσεια λίπους από μια περιοχή του σώματος όπως η κοιλιά ή οι μηροί και να το μεταφέρουν σε άλλες περιοχές του σώματος που χρειάζεται αύξηση όγκου ή και λείανση. Εκτός από τα, φυσικά αποτελέσματα, η μεταφορά λίπους εξαλείφει την ανησυχία μιας αλλεργικής ή ανεπιθύμητης αντίδρασης επειδή δεν είναι ξένη ουσία αλλά προϊόν του ίδιου του οργανισμού.

Πάντα στην πρώτη γραμμή της πλαστικής χειρουργικής, ο Δρ Αθανάσιος Αθανασίου προσφέρει μια παραλλαγή της παραδοσιακής μεταφοράς λίπους που ονομάζεται μεταμόσχευση νανο-λίπους (nanofat grafting). Το nano αναφέρεται σε πολύ μικρές ποσότητες λίπους που χρησιμοποιούνται για την πλήρωση λεπτών γραμμών, ρυτίδων και άλλων ευαίσθητων περιοχών του προσώπου. Ο Δρ. Αθανασίου, με εμπειρία άνω των 3.000 επεμβάσεων, έχει εκτεταμένη εμπειρία στη χρήση nano-fat για να επιτύχει πιο λείο και απαλό δέρμα και μια συνολικά ανανεωμένη εμφάνιση.

Πως λειτουργεί το Nano Fat Grafting;

Η έγχυση nano fat σωματιδίων  ξεκινάει με τη συλλογή ανεπιθύμητου λίπους από μια περιοχή του σώματος όπως η κοιλιά με τη μέθοδο Vaser Lipo, τον καθαρισμό και την επεξεργασία αυτού, και στη συνέχεια τη χρήση του για να μαλακώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες του προσώπου. Η ιδέα είναι σχεδόν ίδια με τη μεταφορά λίπους στους γλουτούς αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα. Και αντί να αυξάνει μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος, τα σωματίδια nano fat, έχουν σχεδιαστεί για να εξομαλύνουν το ζαρωμένο, με πτυχώσεις και ρυτίδες δέρμα και να του προσδώσουν καλύτερη υφή.

Λεπτομέρειες για την επεξεργασία Nano

Η διαδικασία nano fat grafting  δεν απαιτεί νοσηλεία. Αρχικά ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανασίου, με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης Vaser, αφαιρει το περιττό λίπος από την περιοχή της κοιλιάς ή και τα πλαϊνά. Στη συνέχεια ακολουθεί ειδική επεξεργασία κατά την οποία το λίπος καθαρίζεται από τα περιττά υγρά και ακαθαρσίες μέσω φυγοκέντρισης. Στη συνέχεια το λίπος αυτός εγχύεται στο πρόσωπο, προκειμένου να επιτευχθεί η λείανση των ρυτίδων, η αναπλήρωση χαμένου όγκου αλλά και η επαναφορά της στιλπνοτητας και λείας υφής. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα φαίνεται πιο νεανική και ξεκούραστη.

Καθώς το λίπος είναι του ίδιου του ασθενούς, δεν υπάρχει πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης ή απόρριψης του από τον οργανισμό (όπως μπορεί να υπάρξει με ξένες ουσίες όπως τα fillers). Αν και κάποιο ποσοστό του λίπους που θα μεταφερθεί, θα απορροφηθεί από τον οργανισμό, αυτό που θα απομείνει πρακτικά θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Μετά την εφαρμογή του nano fat grafting μπορεί να παρατηρηθεί ελαφρύ οίδημα ή και μώλωπες, συμπτώματα όμως που υποχωρούν εντελώς μέσα σε μία εβδομάδα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Άριστα Αποτελέσματα

To nano fat grafting απαιτεί ιδιαίτερη τεχνογνωσία, εξειδίκευση και προσοχή στη λεπτομέρεια για να εφαρμοστεί με επιτυχία.  Το πρόσωπο θα πρέπει να έχει μελετηθεί καλά και να έχει γίνει πολύ προσεκτικός σχεδιασμός.  Μόνο έτσι θα μπορούσε να επιτευχθεί ένα άριστο αλλά και φυσικό αποτέλεσμα.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Αποτελέσματα

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες
Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
abh testimonials

Συχνές Ερωτήσεις

Καθόλου. Γίνεται με τοπική αναισθησία και με τη χρήση της ατραυματικής κάνουλας. 

Αμέσως μετά την εφαρμογή είναι εμφανή τα αποτελέσματα. το πρόσωπο δείχνει πιο στιλπνό και νεανικό. Μπορεί να εμφανιστούν μερικές εκχυμώσεις και ελαφρύ οίδημα τα οποία υποχωρούν σταδιακά μετά από λίγες ημέρες. 

Τα αποτελέσματα της λιπομεταφοράς και ειδικά του nano fat grafting διαρκούν πολύ περισσότερο από τα κλασικά fillers. Η διάρκεια της συγκεκριμένης θεραπείας κυμαίνεται από 18 έως και 24 μήνες!

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.