Η ομάδα μας

Στο Αthens Βeverly Ηills Medical Group πιστεύουμε ότι οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας. Τα εξειδικευμένα στελέχη μας βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση σας.

Σοφία Γιώτη

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η Σοφία γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει μεγάλη εμπειρία σε θέσεις διοικητικής υποστήριξης και άριστες οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Εργάζεται στο Athens Beverly Hills Medical Group από το 2018 και φροντίζει για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα δείτε μπαίνοντας στο ιατρείο μας στο Κολωνάκι και θα φροντίσει με ζήλο για την εξυπηρέτησή σας. Η Σοφία θα σας κατευθύνει σχετικά με τα ραντεβού σας και θα φροντίσει -μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό- ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο Athens Beverly Hills Medical Group.

Νάνσυ Γαλαριώτη

Υπεύθυνη Οικονομικού Τμήματος

H Νάνσυ έχει ολοκληρώσει τις οικονομικές σπουδές της σε Πάτρα και Πειραιά. Κατείχε υπεύθυνες θέσεις με αντικείμενο Διοικητικό – Οικονομικό. Έχει εμπειρία στο καθολικό στήσιμο νέων εταιρειών καθώς και στην ριζική αναδιοργάνωση υπαρχουσών επιχειρήσεων, έχοντας πάντα στόχο τη ανάπτυξη.
Έχει ως γνώμονά της το τρίπτυχο Στρατηγική => Οργάνωση => Διεκπεραίωση για την εύρυθμη λειτουργία της κλινικής μας.

Πατρισια Γαλανακοπουλου

Υπεύθυνη Προμηθειών & Διαδικασιών

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απο το 2014 έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στη διοίκηση επιχειρήσεων
με μεταπτυχιακές σπουδές στο marketing και τις δημόσιες σχέσεις εργάστηκε σε μεγάλους διαφημιστικούς ομίλους,
ενώ λίγα χρόνια αργότερα έκανε στροφή στη καριέρα της και ανέλαβε υπεύθυνες θέσεις στο τμήμα διοίκησης εμπορικών
επιχειρήσεων. Από το 2019 στελεχώνει τη διοικητική ομάδα του Athens Beverly Hills με στόχο την οργάνωση, διαχείριση
και στρατηγική ανάπτυξη της εταιρίας

Παναγιώτα Γεροντάτη

Επί κεφαλής Νοσηλεύτρια

Η Παναγιώτα γεννήθηκε στην Αμαλιάδα Ν.Ηλείας και μεγάλωσε στην αθήνα,είναι απόφοιτη Νοσηλευτικής Αθήνας και ειδικότητας Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.Εργάζεται στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικης τα τελευταία 9 χρόνια ,από τα πρώτα της βήματα.Κύριο μέλημα της είναι η άρτια εξυπηρέτηση των μελων μας!

Αναστασία Φαγά

Αισθητικός

Η Αναστασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σάμο.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο ΙΕΚ Ακμή και έκτοτε εργάζεται στο χώρο της αισθητικής.
Βασικό της μέλημα είναι να αναδείξει την όμορφη πλευρά του εαυτού

Ελευθερία Δεσλή

Αισθητικός

Η Ελευθερια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως Ειδικος Εφαρμογης Αισθητικής και Φυσικοθεραπειας και έκτοτε για πάνω από 10 έτη ασχολήθηκε με την Αισθητική.
Βασικό της μέλημα είναι η φροντίδα της φυσικής ομορφιάς.

Γεωργία Βονόρτα

Αισθητικός

Η Γεωργία Βονόρτα γεννήθηκε στη Νέα Ζηλανδία. Είναι κάτοχος διπλώματος αισθητικής και εξασκεί το επάγγελμα τα τελευταία 19 χρόνια με πολύ δυνατούς εργασιακούς σταθμούς στο ενεργητικό της. Στόχος της είναι η προσωπική φροντίδα και η ικανοποίηση των πελατών μας. Αφεθείτε και χαλαρώστε στα χέρια της.

Δήμητρα Φωτίου

Νοσηλεύτρια Χειρουργείου

Η Δήμητρα Φωτίου αποφοίτησε στο ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Μαιευτικής το 2015. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι. Ξεκίνησε να εργάζεται ως μαία, αλλά την κέρδισε η αγάπη της για τα χειρουργεία. Η Δήμητρα είναι αυτή που θα σας αναλάβει στο προεγχειριτικό και μετεχγειριτικό επιπεδο.

Γνωρίστε την ιατρική ομάδα του ΑΒΗ Medical Group
ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.