Η ομάδα μας

Στο Αthens Βeverly Ηills Medical Group πιστεύουμε ότι οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας. Τα εξειδικευμένα στελέχη μας βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση σας.

Ελεάνα Παπαχαραλάμπους

Διευθύντρια Ανάπτυξης Επιχείρησης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με σπουδές και μεταπτυχιακό στην διαχείριση υπηρεσιών υγείας, κατέχει 15ετή εμπειρία στον τομέα της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας. Expert στην Προληπτική & Αναγεννητική ιατρική, στις καινοτόμες επιχειρήσεις υγείας όπως και στα εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπείας.
Η εμπειρία & οι πολύτιμες γνώσεις της, την καθιστούν πολύτιμο μέλος της ομάδας της ABH τόσο στην παροχή στρατηγικής κατεύθυνσης στην ανάπτυξης της εταιρίας όσο και στην οικοδόμηση σχέσεων εντός και εκτός της εταιρίας.

Νάνσυ Γαλαριώτη

Υπεύθυνη Οικονομικού Τμήματος

H Νάνσυ έχει ολοκληρώσει τις οικονομικές σπουδές της σε Πάτρα και Πειραιά. Κατείχε υπεύθυνες θέσεις με αντικείμενο Διοικητικό – Οικονομικό. Έχει εμπειρία στο καθολικό στήσιμο νέων εταιρειών καθώς και στην ριζική αναδιοργάνωση υπαρχουσών επιχειρήσεων, έχοντας πάντα στόχο τη ανάπτυξη.
Έχει ως γνώμονά της το τρίπτυχο Στρατηγική => Οργάνωση => Διεκπεραίωση για την εύρυθμη λειτουργία της κλινικής μας.

Πατρισια Γαλανακοπουλου

Υπεύθυνη Προμηθειών & Διαδικασιών

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απο το 2014 έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στη διοίκηση επιχειρήσεων
με μεταπτυχιακές σπουδές στο marketing και τις δημόσιες σχέσεις εργάστηκε σε μεγάλους διαφημιστικούς ομίλους,
ενώ λίγα χρόνια αργότερα έκανε στροφή στη καριέρα της και ανέλαβε υπεύθυνες θέσεις στο τμήμα διοίκησης εμπορικών
επιχειρήσεων. Από το 2019 στελεχώνει τη διοικητική ομάδα του Athens Beverly Hills με στόχο την οργάνωση, διαχείριση
και στρατηγική ανάπτυξη της εταιρίας

Βιολέττα Μπουμπουρίδου

Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών

H Βιολέττα γεννήθηκε στο μακρινό Καζακστάν. Ήρθε πολύ μικρή στην Αθήνα όπου μεγάλωσε και πήγε σχολείο. Το 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Εμπορίας κ Διαφήμισης. Παράλληλα με τις σπουδές της δούλευε ως υπεύθυνη υποδοχής κι εξυπηρέτησης πελατών στον τομέα της εστίασης και στη συνέχεια ως διοικητική γραμματέας σε μεγάλες εταιρείες. Από το 2016 εργάζεται ως υπεύθυνη υποδοχής στο ABH Medical Group στη Γλυφάδα. Η Βιολέττα φροντίζει για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση σας αλλά και να διασφαλίσει ότι θα λάβετε μια υπέροχη εμπειρία κατά την παραμονή σας στο ιατρείο!

Αναστασία Φαγά

Αισθητικός

Η Αναστασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σάμο.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο ΙΕΚ Ακμή και έκτοτε εργάζεται στο χώρο της αισθητικής.
Βασικό της μέλημα είναι να αναδείξει την όμορφη πλευρά του εαυτού

Ελευθερία Δεσλή

Αισθητικός

Η Ελευθερια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως Ειδικος Εφαρμογης Αισθητικής και Φυσικοθεραπειας και έκτοτε για πάνω από 10 έτη ασχολήθηκε με την Αισθητική.
Βασικό της μέλημα είναι η φροντίδα της φυσικής ομορφιάς.

Γεωργία Βονόρτα

Αισθητικός

Η Γεωργία Βονόρτα γεννήθηκε στη Νέα Ζηλανδία. Είναι κάτοχος διπλώματος αισθητικής και εξασκεί το επάγγελμα τα τελευταία 19 χρόνια με πολύ δυνατούς εργασιακούς σταθμούς στο ενεργητικό της. Στόχος της είναι η προσωπική φροντίδα και η ικανοποίηση των πελατών μας. Αφεθείτε και χαλαρώστε στα χέρια της.

Δήμητρα Φωτίου

Νοσηλεύτρια Χειρουργείου

Η Δήμητρα Φωτίου αποφοίτησε στο ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Μαιευτικής το 2015. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι. Ξεκίνησε να εργάζεται ως μαία, αλλά την κέρδισε η αγάπη της για τα χειρουργεία. Η Δήμητρα είναι αυτή που θα σας αναλάβει στο προεγχειριτικό και μετεχγειριτικό επιπεδο.

Παναγιώτα Γεροντάτη

Επί κεφαλής Νοσηλεύτρια

Η Παναγιώτα γεννήθηκε στην Αμαλιάδα Ν.Ηλείας και μεγάλωσε στην αθήνα,είναι απόφοιτη Νοσηλευτικής Αθήνας και ειδικότητας Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.Εργάζεται στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικης τα τελευταία 9 χρόνια ,από τα πρώτα της βήματα.Κύριο μέλημα της είναι η άρτια εξυπηρέτηση των μελων μας!

Κων/να Χρυσικοπούλου

Σύμβουλος Ενημέρωσης

Η Κωνσταντίνα Χρυσικοπούλου, γεννήθηκε  και μεγάλωσε στην Κέρκυρα ! Ήρθε στην Αθήνα για να φοιτήσει ως ειδικός εφαρμογών αισθητικής! Από το 2001 ξεκίνησε να εργάζεται σε ιατρεία πλαστικής χειρουργικής και κέντρα αισθητικής ως αισθητικός όπου απέκτησε μεγάλη εξειδίκευση δουλεύοντας πλάι σε αξιόλογους δερματολόγους.  Από το 2006-2012 δούλεψε ως επί κεφαλής του τμήματος αισθητικής στο «art of beauty» της La prairie και στην ως υπεύθυνη  του VIP καταστήματος στην Κηφισιά!  Από τον Οκτώβριο του 2012 ξεκίνησε ως υπεύθυνη αισθητικής στο Athens Beverly Hills Medical Group.  Σήμερα είναι η επικεφαλής ενημέρωσης και συντονισμού του Δερματολογικού τμήματος. 

Γιώτα Μαζαράκη

Σύμβουλος Ενημέρωσης

Η Γιώτα Μαζαράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τo 2001 αποφοίτησε από το ΙΕΚ
Αυγερινοπούλου ως ειδικός εφαρμογών Αισθητικής. Beauty Care 2001 11⁄2 2001 – 2005 New Day.

Έχει 20ετή εμπειρία σε ινστιτούτα αισθητικής σε χώρους ομορφιάς και υγείας με εξειδίκευση στις θεραπείες προσώπου ή σώματος.
Στα 3 πρώτα χρόνια που εργάστηκε ως facial specialist σε καινοτόμες θεραπείες. Από το 2013 είναι σύμβουλος αισθητικής.

Μάρω Ηλιάδη

Σύμβουλος Ενημέρωσης

Η Μάρω γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει εξειδίκευση στο Digital Marketing και στην Εξυπηρέτηση & Διαχείριση πελατών. Είναι μητέρα δύο παιδιών και ανήκει στην οικογένεια του Athens Beverly Hills Medical Group από το 2017. Είναι ο προσωπικός σας σύμβουλος εξυπηρέτησης ο οποίος θα καθοδηγήσει και βρίσκεται πλάι στους ασθενείς σε όλο το κομμάτι της χειρουργικής τους διασικασίας. Σε συνεργασία με τους ιατρούς, καθορίζει το ακριβές εξατομικευμένο θεραπευτικό και χειρουργικό πλάνο και αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που αφορούν στο χειρουργείο.
Αγαπά την δουλειά της και προσφέρει καθημερινά το 100% των δυνατοτήτων της.

Σοφία Γιώτη

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η Σοφία γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει μεγάλη εμπειρία σε θέσεις διοικητικής υποστήριξης και άριστες οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Εργάζεται στο Athens Beverly Hills Medical Group από το 2018 και φροντίζει για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα δείτε μπαίνοντας στο ιατρείο μας στο Κολωνάκι και θα φροντίσει με ζήλο για την εξυπηρέτησή σας. Η Σοφία θα σας κατευθύνει σχετικά με τα ραντεβού σας και θα φροντίσει -μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό- ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο Athens Beverly Hills Medical Group.

Μαντώ Μαυρογένη

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η Μαντώ είναι ένα στέλεχος με δεκαπέντε έτη εμπειρίας στην εξυπηρέτηση πελατών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη, όπου από πολύ μικρή, είχε το πάθος και το μικρόβιο να ξεναγεί τους τουρίστες ώστε να γνωρίσουν την πόλη της. Συνέχισε να εργάζεται στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών, στην εξυπηρέτηση εδάφους ενώ υπήρξε υπεύθυνη διαχείρισης ασθενών σε μεγάλα ιατρικά κέντρα.

Γνωρίστε την ιατρική ομάδα του ΑΒΗ Medical Group
ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.